![]() |
:drug:
|
Citata:
velenelio pvz ? |
as ir linkes galvoti kad kazkuris daviklis gali buti kaltas,nors neisivaizduoju kiek cia ju yra,sitam 91m varikliui kokia nors diagnostika kanors gali parodyt jei tarkim daviklis kaltas? nes cia pas ne rimta meistra buvau tai nepavyko mum ten nieko paziureti.
|
Deja mano zinios ribotos apie M112 variklius :(
Bijau, kad negaliu padet is esmes :) |
Citata:
|
dar prie to pacio,turbut siejasi,pvz su gazu visada tik praverte ir uzsikuria,o be gazo kuriant kartais suka, kabina bet neuzsikuria arba ilgiau reik pasukt,kokia tai reiksme turi ipurskime ? kazkoks laisvos eigos voztuvas gal turetu stoveti ir grybauti? bet seip nemaciau nieko panasaus,zodziu kai tik pas meistrus nuvaziuoju viskas kurias ir dirba kaip laikrodukas,tai man pakraipo pirsta prie galvos ir tenka isvaziuoti,todel tenka paciam ieskoti slieku..
|
Citata:
|
bet juk cia 91 m banginukas,as galvojau cia viskas paprasciau,gazas dar cia trosu ir deze be jokios elektronikos bent as taip galvojau.. :wavecry: nu zodziu man jau stogas nuvaziuos per tokia tehnika :cenzura:
|
Nemokamai dalinu patarimus ,nors kaip sakoma "iš to duoną valgau" . Tu nori tikėk ,nori netikėk - jei nori įsitikint ,pasėdėk prie shemų kelias valandas ir taps aišku :drug:
|
supratau,dekingas uz bet kokia minti,svarbus kiekvienas patarimas :) bet siuo atveju zvakes,laidai,dangtelis tikriausiai atkrenta?:fire:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:35. |