![]() |
Hm, krūvą laiko sugaišau, per rusų, vokiečių, lietuvių ir kt. forumus, nu niekur neradau paspaudimų skaičiaus. Visi apie kažkokius algoritmus rašo...skaičius, trukmė, stiprumas, stabdymo kelias... ir t.t. pasirodo, kažkas žino tiksliai. Ar tikrai ar kažkieno paskleistas manymas?
|
Citata:
ziurek pacioje apacioje, parasyta kas ir kaip. https://autoeoe.com/mercedes-benz/body-karosserie/w211/ |
Bet ar išmeta kiek tų paspaudimų liko?
Turėjau minty, kad kiek paspausta ir kaip paspausta paskaičiuoja ir išmeta, bet kiek ir kokių paspaudimų liko vis dėlto nėra aišku. Ir nunulinus resursas stabdžių lieka nežinomu. |
Citata:
naujas a005 turi 1,5m butent pedalo paspaudimu geriausiomis salygomis, bet tai ne dydis nes tu nekeitei 4 metus skyscio tai pompos amperazas netoli ribos nes visa laika sunkiai dirbo, o gal po keitimo iskarto uzsikims vienas ventilis. jautiesi nuo to geriau? :) cia kaip tavo gyvenimo pabaiga, kai ateis tai ateis, pro kur velniai zino :) |
Skamba kaip tas SBC butu ne inzinieriu proto kurinys su prognozuojamu /numatomu/zinomu elgesiu,bet savarankiskai gyvenantis kazkoks biologinis tvarius.:wacko:
|
Nu aš jau senokai pasikeičiau SBC bloką į naują. Man "sunku" dėl to, kad nunulinimas, nieko neišsprendžia, o žodinis patikinimas, kad dar gali pasivažinėt bilekiek (nes tas bilekiek tol kol pradings stabdžiai arba kol kam nors, nieko neįtariančiam parduos) yra neatsakingas. .
Čia ne filosofinis klausimas, o saugumo. Citata:
|
Citata:
Karta bandziau vaziuot deaktyvavus ta SBC,tai tokie mano potyriai. |
Vėlgi skaičiau kad, kažkurioje SBC bloko nusibaigimo stadijoje lieka 10% stabdžių. O ar tie tarpiniai pranešimai pilkam, paskui raudonam fone išlenda kažkam realiai sugedus tame bloke ar pagal kažkokį pasiektą stabdžių suveikimo skaičių (raudonas pranešimas) aš nežinau. Bet jei pagal skaitliuką, o jis nunulintas tai įspėjimo gali ir nebebūti. Kitaip tariant daug maž spėliojimas gaunas kas bus.
Tiesiog rusų kažkuriame forume ten aršiai dėl tų sbc keitimo/nunulinimo/remonto diskutavo ir keletas situacijų aprašytų buvo (su nunulintais SBC) pakankamai aštrių. |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:22. |