![]() |
As vistiek vaziuociau pas generaturiu meistrus. Man ant 211 buvo, kad stovint vietoj krovima rode gera, o pradejus vaziuot krisdavo. Ant ml net nezaidziau su akumais ir tikrinimais, tik gavau klaida iskart restauravau genera ir baigesi bedos.
|
Gal cia mazasis akumas prisilpes :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
randasi prie didziojo akumo, tiksliau ji isemus nusisuku samo apdaila ir rasi. tam darbui tikrai reikia isimti kede. P.s. ant minuso klemos yra rudas laidukas papildomai pajungtas, jis eina i mazaji akuma. tu ji vel atgal pajungei? P.s. nezaisk pasidaryk testa su staru, mes klaida samas jaigu mazasis, o gal DC/DC sroves didintuvas isejo atostogu, tokiu atveju gali keitineti iki mirties akumus ir generatorius. P.p.s. as statau uz didiji akuma :) nes applas jau uz generatoriu deda galva, tau paliekam mazaji :D |
Pucenai, jei vakar buvai pas Gintarą, turėjo matyti klaidą ;), gi darė testą dėl srs ;)
|
Citata:
Citata:
Citata:
Dariau taip buvau pas gintara del SRS ir ziurejo lyk ir viska. Prasiau kad paziuretu viska. Ar zvakes veikia ir tt. Nieko nemate. Apple taip akumas po krleivio sedyne, bet akuma isrmus man atrodo po apacia jau grindys. Bet gal klystu. P.s. Aciu vampyrai ir kitiem uz patarimus, bet as kazkodel pasimoviau (bent taip galvoju) silpnumo akimirka uzvaldytu taupumo sumetimo :) manau deveta akuma pirkti neprotinga, bet gal ir klystu ;) |
|
Sveiki. Nezinau ka daryti. Buvau servize patikrino krovima, viska sujungus 14.22 rodo. Kuriasi puikiai, sendien to pranesimo jau nerode. Tai esu akligatvy. Keist kazka ar ne...
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:24. |