![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
http://www.carlights.de/multimedia-i...comand-20.html va sitas man visai patiko :good: nieko tox aparatas manau visai tiktu man :)
|
Citata:
|
va cia vienoi saraskinu kontoroi radau nete ir parasiau laiska del to adapterio ir panasiai tai stai ka atrase :)
Taip turiu adapteri MB Command 2.0. Adapterio kaina 600 lt. (i adapterio komplekta ieina: pats adapteris, laidas pajungti adapteri ir Command, ir laidas pajungti DVD grotuva su adapterium taip , kad pagrindinius funkcijos galesit DVD grotuva valdyti is Command). DVD Grotuvo kaina 500 lt. DVD skaito visus formatus, galima pajungti FLASH atminti. Rodis filmus, nuotraukas, galesit muzika irasyti i DVD kompakta, pilnaja sarasa rodis jusu Commmand ekranas. Valdymas taip pat viksta su distanciniu pultu. Akute distanciniui pultui jungiasi atskira, del to yra labai geras pliusas DVD galima paslepti i bardacioka, galima imontuoti i bagazine. 1100 lt - PVM 21% = 869LT ( Jai pirkciau tai tokius dalykus kur dauk kainuoja perku per brolio firma tai pvm susigrazini) :) bet ir tai gaunasi suma kaip reikiant kartais kyla mintis isideti koki pioneer bet tai jau ne orginalas bus kas nlb man patinka :( db taip gerai valdosi ant vairo viskas ciki :good: |
Citata:
Siaip jei nori gali pasidometi ka turi ir gali pasiulyt MD Group, siaip jie branginykai, bet gali is ju isklausti kokiu nors sprendimu :) Siaip as dabar siek tiek kitokius dalykus montuoti planuoju, tik nezinau ar tau patiks tokia mintis :) |
Esme ta kad as masina laikau daugebucio kieme ir nesinori nieko montuoti kas matytusi kad kazkas yra ydeta:) ir apie situos dalykus as duprantu lb minimaliai todel ur viska rasau cia, laukdamas expertu patarimo! Kas kaip ..... Dekui irr02 ir vampyrui uz patarimus pakoncultavimus :)
|
Citata:
O man tokiu budu prijungus becker indianapolis eitu valdyti nuo vairo auto w210 ar kazka kitaip jung reiketu. Dekui uz atsakyma. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:11. |