![]() |
3.0-24 jeginis, sukinys motoriukas jei tvarkingas ir ideliai dirbantis, prie zemu apsuku vangokas bet virs 4000rpm pats tempimas prasideda, Pavazinejau savaite su kita masina poto i savaja isedau prisiminiau kas yra greitis :)
|
:xx::xx::xx:
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Esme kad perjungiant pavaras dirbant benzinu ECU prislopina varikli o dirbant dujom niekas neprislopina tos virykles.
|
blemba cia jus ir pavaret:) pradejot siulit trilitrius varijantus:unreal: as tik studentas einantis pabaigan mokslus jus nemanykit kad as cia koks turcius:xx::xx::xx: man reik ir i ekonomika atsizvelgt:confused: ir tai tik pavasari bus aisku kaip man seksis su tuo mb pirkimu nes nusimato kiti planai ne lietuvoj, sitam frm teiraujuos jusu nuomones kurie jau senai mb vairuoja ir su jais ira jau neblogai patyre, nes del mb jau senai esu pametes galva:uuu: o ypac del 124c :seile:
o jai voketijoj jieskociau 124c ar nebutu kartais pigiau is ten parsivaryt?:vairuot: |
Citata:
|
pala pala tu nori pasakyt kad 3ltr matoros prilygs 2ltr matorui kuro sanaudomis? ar jus cia mane bandot isdurt?:xx::xx::xx::xx:
|
skaitau sia tema ir negaliu patiketi kad kalba eina apie manaji C124:seile2: :seile2:
tiek visko prirase kad net nervai ima :confused: tipo KE- Jectronic toks ir anoks, jo nesuderini su dujom ir pan... .Tau ramunai kai nuo keliu nutirps ledai duosiu pavaziuoti su savuoju C124 (2,3 KE-Jectronic 97Kw) ir tada pagalvosi ar tau reikia galingesnio motoro. pas mane stovi ketvirtos kartos tiesioginis duju ipurskimas, irgi masciau del 2,2 su elektriniu ipurskimu bet vel galvoju nusipirksi kokia su uzmustu varikliu ir pan... tai apgalvojau ir isidejau i sau patinkancia ir mano paties patikrinta auto. tai tiek :ralis: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:21. |