![]() |
perregistruoji masina an kito zmogaus ir vuolia :)
|
Nelabai turesiu ant ko persiregistruoti:) nuostolingai ta prasme del masinu draudimo. Kasko sake ant nulio praktiskai, o su civilkem belekaip brenda, bet nedraust negali, jiem pivaloma:)
As jau nzn, mano atveju turbut kasko apsimoka... Nors praitais metais kiek sumokejau draudimui, buciau sumokejes uz nuostolius, ir su kasko rami galva:) |
Citata:
P.S. Griztant prie temos tei geriausias variantas Feibiui butu perregistruoti masina ant kito zmogaus ar ant imones. Ir tada isnaujo pradeda rasyti istorija. Pazistamas vienas ne su viena taip masina yra padares. Kas pikciausia sitoj situacijoje tai, kad zala atsiranda ne del tavo kaltes (parku vagyste) ir nepaisant to tu vistiek turi moket brangiau uzdraudima kitais metais. |
Galeciau ant imones rasyti, bet paprasciausiai neapsimoka, reiks tada kitokius mokescius moketi, pardavimas keblesnis. Ir reikia rasyti naudotoju duomenis. Klausiau brokerio apie ivairius dalykus.
Ir pagal kebulo numeri masinos nebenores drausti. Sako matys lad problemome ir viskas. Nu bet kuriuo atveju masinos tikrai neturesiu dar daugiau nei metus |
Citata:
|
Nu mokesciai turiu omeny pardavus. Jeigu imonej ji atsiranda, tai tada pardavus mokami mokesciai,
O as ja tikrai pardavinesiu. Su benzu ziuri su padidinimo stiklu. Reikia marsrutus sudarineti ir tt, irodyti kad del darbo vazineji. O mano masina nesveikai kuro ima. Tada jie knisa prota, kad yra ekonomiskesniu masinu ir tt. Kai draudi kasko, sake dabar liepia parasyti kas vairuos, isvardinti Zmones. Ir siaip pacio fakto ant imones dar daugiau turto tikrai nenoriu rasyt, mano atveju sitas variantas prapuola Ir dar dalykas, kad nesu imones darbuotojas, tai velgi turiu moket papildomus moksscius |
Citata:
P.S. As tikrai taves neverciu to daryt, tik tu labai i viska sudetingai ziuri ;) |
Nu gal. paklausiu buhalteres:) Reiks galvot po metu, kai baigsis kasko. Gal jau turesiu kita auto ir bus nebeaktualu:)
|
Na, apie keliones lapus su marsrutais imonese reiketu pamirsti. Man rodos nuo 2010 ar nuo 2011 jie nebeprivalomi ir jokios galios neturi.
Užregistravus auto ant įmonės atsiranda GPM nuo pajamų natūra. Nuo 40t vertes auto - ~117 LTL/mėn., tai spėju tą kasko pabrangimą ir atsveria tas mokestis. Aišku, gali to mokesčio nemokėt, bet čia jau rizika. Kiek žinau, kažkas pabandė pasiginčyt dėl to su mokesčių inspektoriais, tai dabar baudžiamosiose bylose įrodinėja teisybę, kad neklastojo dokumentų. |
Kalbejau su buhalterem, sake neverta, nenori jos terlioris, mokesciai bus, labai knisasi inspekcijos del masinu, nes visi varkes daro. Nenoriu, kad poto reiktu aiskintis. Variantas toks, situs metus istempsiu ir pirksiu masina be moldingu, visvien jau laikas keist masina, 3 metus vazineju, jau manau prades atsibost :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:46. |