![]() |
ka cia kliedyt, turiu B, einu i kursus CE ir iskart laikau CE, automatiskai gaunu zemesnes kategorijas. jokio stazo nereik, amziaus reik. stazo nebent gal reik jei siandien islaikai B, tai CE galesi po metu, bet kai as B pries 7 metus laikiau, tai db galiu nors iskart T kategorija
|
pasiskaityk nete,visur taip raso
http://www.vairavimomokyklos.lt/info...o-kategorijos/ nori pasakyt kad issilaikei D gausi CE tuom paciu nes ji zemesne? :xx: man rodos pats kliedi :) |
Beveik 5 metai B kategorija, toliau jei bus laiko į trasą eis C, D su visom E raidėm :xx: Vat A tai nenoriu :bebebe:
|
edgi,kaifas turetu but uz cioperio ir panike uz nugaros,pliius tas garsas nesveikas :xx: rrr :seile2:
|
Ne mano stilius, aš jau geriau panikę šalia pasisodinu, o pats už kokio Mustang vairo :D Garsas irgi pas jį neblogas :)
|
nijoks ferari ar lambo neprilygs cioperio garsui :xx:
|
Aš kai laikiausi D ir E kategorijas 91 metais (B ir C 88m) , tai man siūlė automokykloj susimokėti kasoje 1 rublį ir su motociklu "Minsk" aikštelėje pravažiuoti taip vadinamą aštuoniukę. Nes pradėjo mane ten lazdavoti tipo teisės bus negražios be vieno štampo. Sakau, vyrai, man to rublio negaila, o sarmata, kad gyvenime nevažiavęs su motociklu galiu nuo jo nugriūti ir apsijuokti prieš visą grupę. Taip ir likau be A kategorijos ir nereikia :ne:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
as nesidomejau dar nes man dar anksti,kovo men reiks pradet dometis :xx: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:52. |