MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Bendras (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=168)
-   -   Is Anglu :) (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=71)

<MB> 2007-12-14 10:45

Kiekviename darbe reikalinga atitinkama darbu kokybe... Kaip padarysi taip ir turesi. Naturalu jog blogi atsiliepimai atsiranda po tokiu perdarinejimu kuomet padaroma greitai ir pigiai. Teko klausyti vieno meistro kalbu apie perdarinejimo subtilybes. Kam keisti pertvara tarp variklio skyriaus ir salono jeigu galima iskirpti tiesiog dar viena skyle ir su keliomis saibomis, verzlemis dar kruva saibu suverzti viska ir VUALIA! Taip gimsta vienas perdarytas anglas tinkamas betkam ,tik ne explotavimui.

dyzelis 2007-12-14 13:56

Citata:

Pradžioje rašė ruffis (Post 1198)
nzn kiek cia teisos yra ir tiksliai neatsimenu, bet esu bendraves su elektrikais kurie perdarinejo S klase.. tai sake, kad ten kazkiektais "n" km laidu poravotkei yra, todel tas pats kaip kosmini laiva konstruoti :) beto ir persidejus vaira, jeigu kazkas sugenda, tai daug problemu atsiranda. Taigi laikui begant, sutaupytas 1000 euro, islys per gerkle ir kita gala :)

tas taip :) gali atsitikt taip, kad skupus moka du kart :D

Mamka22 2007-12-14 21:41

Citata:

Pradžioje rašė ruffis (Post 1198)
nzn kiek cia teisos yra ir tiksliai neatsimenu, bet esu bendraves su elektrikais kurie perdarinejo S klase.. tai sake, kad ten kazkiektais "n" km laidu poravotkei yra, todel tas pats kaip kosmini laiva konstruoti :) beto ir persidejus vaira, jeigu kazkas sugenda, tai daug problemu atsiranda. Taigi laikui begant, sutaupytas 1000 euro, islys per gerkle ir kita gala :)

visiskai pritariu:)

madomait 2008-01-11 21:40

Neduok dieve tokia nelaime, nusipirkti perdaryta angla sau, nelinkiu niekam, o perdarinėti tikrai neverta.

otukacki 2008-01-18 15:54

Nu o kaip greitai patikrinti ar masina perdaryta ar yra originali ? Kur pirmiausia ziureti ?

algimantas 2009-02-02 11:09

Gal ir ne i tema, bet gal kas galite pasakyt, kaip su turistiniu nameliu registracija pirktu anglijoje? Esu girdejas, kad jei durys dešineje, tai Lietuvoje neregistruoja. Ačiu.

cabrys 2009-02-02 11:20

Kalbi apie nameli-priekama ant ratu?
kaip tiksliai su registracija tai nezinau, bet esu mates ir europiniu su durim desinej ir anglu su durim kairej (jei neklystu) :confused:

hamis 2009-02-02 12:50

pas mus slt aikstele yra tu nameliu ant ratu, tai ir desinej ir kairej maciau duris. zmones perka juos. kad neregistruoja tai cia irgi idomiai, nes siaip vezti zmoniu tokiam prikabintam vagonelyje negalima, tai tos duris ir neturi dideles reiksmes kurioj pusej. na nebent sustoji kelyje ir eini atlikti reikalus i vidu :xx: bet tokiu atveju maciau prie duri prikabintis veidrodelius.

Mb 140 2009-02-02 15:39

neregistravo,nebent kazkas pasikeite! butent anglu buvo labai pigiai privezta,bet zmones nesugebedavo prisiegistruot butent del duru !tad pries perkant pasisukit i regitra ;) nes apsvilt galima greit ;)

yamato 2009-02-02 16:46

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 14222)
neregistravo,nebent kazkas pasikeite! butent anglu buvo labai pigiai privezta,bet zmones nesugebedavo prisiegistruot butent del duru !tad pries perkant pasisukit i regitra ;) nes apsvilt galima greit ;)

bet tai as nesuprantu, kokia itaka turi tos dureles? :D paaiskinkit man blondinui... :D

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:58.