MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   W211 E320 cdi SBC bloko garantinis keitimas (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=7888)

alteroja 2014-03-25 20:21

Citata:

Pradžioje rašė tamosiusss2 (Post 322082)
blin pas mane sbc blokas prasideda a005 matyt jau keistas kazkada ..jei pirksiu pvz deveta labai svarbu,kad visi numeriai sutiktu ar galima prigidyti?

jei visi skaiciai sutaps, tai turetu iskart veikti. 5 ar pan skirtingi buna sbc kodai.

vampyras 2014-03-25 20:23

Citata:

Pradžioje rašė tamosiusss2 (Post 322082)
nutrinta pas mane sbc blokas prasideda a005 matyt jau keistas kazkada ..jei pirksiu pvz deveta labai svarbu,kad visi numeriai sutiktu ar galima prigidyti?

siulyciau pasikoreguoti :)

tamosiusss2 2014-03-25 20:26

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 322084)
O tai is kur zinai kad blokas sugedo? Gal tiesiog kaladeles laikas keisti? :D

viskas raudonai dega pypsi alermai begiai nesimusa ir buvo pajungtas ant kompo.idomei gavosi vakare servise pakeite abs davikly pratryne klaida jau tada sako meta bloko klaida,bet issitryne.parlekiau namo pastaciau o ryte viskas raudonam fone stabdziu skyscio nera....niekada neturejau merso cia pirmas ie nesiseka man su juo:(

Apple 2014-03-25 20:28

Citata:

Pradžioje rašė tamosiusss2 (Post 322088)
viskas raudonai dega pypsi alermai begiai nesimusa ir buvo pajungtas ant kompo.idomei gavosi vakare servise pakeite abs davikly pratryne klaida jau tada sako meta bloko klaida,bet issitryne.parlekiau namo pastaciau o ryte viskas raudonam fone stabdziu skyscio nera....niekada neturejau merso cia pirmas ie nesiseka man su juo:(

As vis gi vaziuociau i merso atstovybe ir issiaiskinciau kame saknys, nes man panasu, kad beda bus kitur :) nors gal as ir lystu.

alteroja 2014-03-25 20:31

Citata:

Pradžioje rašė tamosiusss2 (Post 322088)

tai kur tas standziu skystis galejo dingti? tame gal ir problema, kad kazkur isbega stabdziu skystis, o masina del to neduoda vaziuot niekur...

Tomskis 2014-03-25 20:38

nu tai jei skyscio ner tai per cilindriuka gal suporto leidzia, per slangeli ir t.t. man irgi prie salciu buvo dinges, nors ir neradau kur dingo

FUN500 2014-03-25 20:43

mano draugas turejo tokia pat problema su stabdziais. cypdamas visais garsais gryzinejo is Vokieciu vaziavo ant 50 beveik be stabdziu. tai magistrale prakiuro jam. Silberis uzprase labai daug pinigu, kazkur Kretingoje uz 300Lt sutvarke stabdziu magistrale visa keite ir vazinieja toliau laimingas

tamosiusss2 2014-03-25 21:01

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 322098)
nu tai jei skyscio ner tai per cilindriuka gal suporto leidzia, per slangeli ir t.t. man irgi prie salciu buvo dinges, nors ir neradau kur dingo

tai va ir as neradau kur dingo skystis.pripiliau norma stovi nedigsta

alteroja 2014-03-25 21:32

Citata:

Pradžioje rašė tamosiusss2 (Post 322108)
tai va ir as neradau kur dingo skystis.pripiliau norma stovi nedigsta

tai ir stoves. stabdi minkyk ir tada ziurek kas darosi.

tamosiusss2 2014-03-25 21:43

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 322114)
tai ir stoves. stabdi minkyk ir tada ziurek kas darosi.

minkiau spaudinejau dar pabandziau pravaziuoti is pradziu dar permete begy paskui tik servizinis begis liko o dabar jau ir nesijunge is parkingo.reiks vezti i mersu serviza.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:12.