![]() |
Tai man rodos jau nuo sito remonto gausis 124:))
|
Citata:
|
kaip supratau is Feibio komentaro ,tai slegio daviklis....
|
Ne. As maniau, kad pompa siaip nuejo.. Bet viska sudejo, supyle tepalus, sukalibravo ir dabar vel viskas is naujo, nes sitas daviklis pirma negrybavo, o tik pavazinejus suda rodyt pradejo. Tas daviklis gal kur gilaii bus, kad vel viska nuiminet reikes. Ryt pasidomesiu ar reikes vel tepalus is naujo keist...
|
Nerejo daviklio keist, nes pompa restauruota dar neprasidirbus, viskas ok.
Mokejau uz viska apie 4000lt. Pompa, keitimas, tepalai su filtrais. Padare diagnostika, sake ypatingai tvarkinga masina. Vienintelis dalykas yra tepalo kokybes matuokle |
na tai dabar:ralis: ir vakare :drug:,reikia kaip sako "otmietit"
|
siais laikais retas nenaujo CL (ir ne tik) pirkejas isgali dorai islaikyti masina, respektas :)
|
Sveiki, vairuoju taip pat Mercedes CL, bedu dideliu,kaip ir nera, automobilis vaziuoja smagiai. Bet atsalus orams, ryte uzkurus salta masina, buvo pora kartu uzsidege ABC drive carefuly. Uzgesinu masina, uzkuriu per naujo ir klaidos nebemeta.
Ar jau reik man cia isigasti,ar nelabai? :) |
Issigast nereikia, bet reiktu nedelsiant daryt diagnostika. Nes gal yra tik smulkmena, kuri poto isplis kaip vezys ir teks palikt 4000-6000
|
manau bus beda voztuvuose.. per nakti pasesta masina ir uzvedus ismeta abc klaida, nes per zemai stovi.. netrunka nei keliu sekundziu ir pripumpuoja skyscio ir pasikelia masina-ko pasekoje abc klaida nusiima. Bet gali buti tik koks daviklis.. Bet pasidaryk diagnostika, kad nebutu paskui kokiu problemu papildomu.
Man pvz budavo vaziuojantdideliu greiciu ir papuolus ant staigaus idubimo kelyje, na tokiu pasitaiko zinote, tai trumpam visad ismesdavo abc drive carefuly, na kokiai sekundei.. matyt per zemai masina nusileisdavo dideliu greiciu vaziuojant ir iskart klaida.. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:31. |