![]() |
tepalai matuoja ant uzvesto variklio ir turi buti isiles iki 80, nes greiciu dezei tepalai leciau sila nei variklija, tad uzsitikrinti kad tenais jau tikrai isilo geriau kad variklis butu pilnai pasiles ir tada meruoji :) tikiuosi taip meravai?
seip atvirsciai turetu buti, jeigu kazkas su deze blogai ant salto jaustusi/ beja pas tave automats? pririsaciau cia gal veju :D Citata:
|
Ne , matavau kai saltas buvo, matuokle istraukiau, tai ziuriu kad ten gerokai per daug, o kur tepalus isleisti ir dapilti ne nenumanau .
|
dapili per tapacia matuokles skile, uzknisa :) bet tokia realibe. beja pamatuok sakau kai uzsiles bus, nes gal ir per daug tepalu velnia zino :) kokios spalvos pas tave jie ?
Citata:
|
Na tamsokas, toks . Speju kad reikia pakeisti.
|
ir kai tikrini tepalo lygi,tai tikrink ant uzhvesto motoro ir ant parkingo rezhimo,jeigu nemaishau
|
tepalas turi buti pilnai isiles, tam reikia bent ju pusvalandi vaziuoti. sustojus reikia sumetyti visas pavaras kas ant riciago, na ta prasme imeti atbulini, laisva, draiva, 3, 2 ir atgal i parkinga. tada neuzgesines motoro istrauki matuokle, ja nuvalai ir ikisi atgal, vel istrauki ir ziuri kiek yra tepalo. tepalas turi buti svarus, be drumzliu, be jauciamu priemaisu, nesmirdeti degesiu...
|
Citata:
Panasu visa tai kaip ir pas mane,kad buvo-matavau ant salto,tai buvo lyg per daug,o db pabandysiu ant silto.Siaip kiek pazystamu vaziavo,tai visi sake,kad deze graziai meto begius.Tik turiu klausimeli: Pas mane 4 begiu auto ir ar tikrai yra normalios apsukos vaziuojant 130km/val 3500 r/min ? Neturetu but iki 3000max? Gal kas turi CE300 ir galetu atkreipt demesi:aciu: Butu gerai i privata jei bruksteltumet:aciu: |
Viskas aisku, ryt ismeginsim, pamatuosim, pafotkinsim, ir imesim :)
Labai jums aciu. |
normalios tos apsukos. jei tau jos per dideles isidek reduktoriu koki 2.97 jei toks yra. nes dabar pas tave turetu stovet 3.07 arba 3.27
|
o man reikia kapoto su ilietom grotom, variklio 3ltr su deze, ir visa pravodke, kad nieko netruktu, ir labai labai LABAI rimto meistro :D :D :D
Viso to gerio, kovo , balandzio menesiukui :D :D :D |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:00. |