![]() |
jie ne negenda, o ju savininkai tiesiog i servisa varo iskart, o neverkia cia forume masina neuzsikuria, ka daryti, iskart varo i diagnostika
|
Citata:
|
Citata:
Kaip ir siandien sirgau uz anglus, bet is tiesu jie apgailetini ir tikrai italai pelytai laimejo. O Veinas Ronis stora kiaule o ne futbolo zvaigzde. Nes ziuriu objektyviai, o ne mazdaug "patinka anglai - vadinasi jie geri tik nepasiseke" :) |
Kas liecia GS nuo 2005 tai dar galesiu patikslint, bet jei atimintis neapgauna, tai esu girdejes nuomone, kad labiausiai gendantis lexus. P.s. ne bobute ir ne draugo draugo pazystamas sake, o zmogus turintis diagnostikos servisa ir tuose dalykuose nusimanantis, bei pats siuo metu lexusa gainiojantis, tik LS. Taip, kad siulyciau nepradeti dievinti kai kam anksciau laiko :) P.s.s. as irgi LS noreciau, bet va nei senesnis nei naujesnis IS man nelimpa, isimtis gal butu IS F, bet su realybe jau prasilenkianti isimtis :D GS - toks neutralus sakyciau. Na o kolkas dar ir w210 bruzinasi sekmingai :D
|
O kartais nebus taip kad kaimyno zole visada zalesne?
|
Irgi vairuoju jau nebe MB o VW GOLF 5, 1.9TDI, 77kw
[IMG]http://i1081.photobucket.com/albums/...car_id_2_1.jpg[/IMG] Ieskojau patikimos, patvarios, ekonomiskos, nerudijancios masinos. Golfu labai patenkintas, trasoi jei ramiai vaziuoti 90-100 km/h suryja 4.2 litro, 130-140 km/h ir vazinejant mieste 6.2 litro. Pakaba sakyciau minksta, stabili ant dydeliu greiciu. Nors tik 77kw masina labai judri ir gerai isibegeja su 4 keleiviais. |
Citata:
na nezinau kaip tau tas variklis judrus, bet man tai jis žiauriai vangus :D turiu skoda octavia 1,9 tdi, bet pas mane automatas, gal su mechanika siek tiek geriau. Trasoj jei 150 km/h ryja 8 litrus, kartais net 8,5. Ekonomijos jokios! Tiek pat trasoj rytja mano 320 cdi, tik tiek kad mersui 150 praktiškai tik pradžia, o skodai jau pabaiga :) |
Citata:
|
Citata:
|
Taip gal lexus'as ir yra patikimas ir t.t. bet tikimybe, kad jis suges visada yra. Jei bloga masina butu MB puse is cia sedinciu tikrai ju jau nebeturetu. Visos masinos genda, tik priklauso kiek ir kaip tu su jom vaziuoja. Mano kaimynas turejo Mazda 323F niekas jam niekada negedo. Tai vadinasi kaip ir patikimas automobilis, bet jis su ta Mazda per metus nuvaziuodavo duok dieve 5000km, tai logiska, kad per tiek laiko nieko ir netaise. As i metus prasuku 35k - 40k km taip iseina, kad mano automobilis nepatikimas, nes i ji reik investuot visa laika. :) Duokit man ta GS'a suges ir jis :D
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:12. |