![]() |
Pas Laguna pagrindinė bėda, kaip ir beveik pas visus dci, yra turbina. Toliau jau eina purkštukai, ypač 1,5dci varikliams. Rečiau skelbimuose pasitaiko įrašas„elektros problema, nesikuria.“ Deja jau nebepirmas nusipirkęs tokią eina ieškotis variklio, mat bėdos ten tikrai neelektrinės. Dar intercooleris mėgsta pas jas gerokai padidėti. 5 bėgės dėžės geriau venk, nes tiek Volvistai, tiek Renault meistrai vienbalsiai šaukia - nelaiko 5 bėgis.
Aš labiau rekomenduočiau Vectra B 2,2DTI. Ten max siurblio remontas gręsia. Turėsi gražią Zender apdailą, kuri ėjo kaip standartas. Geriau paieškojęs gali rasti ir su spalvotu borto ekraniuku ir navigacija. |
kas kas bet laguna zymiai smagiau vaziuoja uz vectra
|
Citata:
|
del to as nieko nesakau, gali buti :)
|
Citata:
|
del skonio nepasigincysi, vienam snickers kitam mars, man pirmoj vietoj komfortas, antroj vietoj kuro sanaudos ir remontai
|
Pabandyk Opel Signum 3,0DTI, ten viskas viename;)
|
bandziau vectra universala 2.2 (nelabai man isore skiriasi nuo signumo) ir omega 2.2, nepatiko
|
O tu ne į išorę žiūrėk bandydamas, pavairuok tą 3,0 - geriausiai su mechnika.
|
labiau linkciau link saabo tuo atveju, vistiek ten tas pat opelis, bet kazkaip smagiau atrodo , kada nors gal isbandysiu, gal ir pasikeis nuomone
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:35. |