MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Bendras (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=168)
-   -   Poliravimas (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=10207)

Hunter 2015-09-29 10:48

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 403664)
O kas butu gera kaina?

Siaip idomu, gal kazka konkreciai kazkas pasiulytu, visai neblogai butu isigyti, ypac kai yra ne 1 ir ne 3 masinos autoparke, kurias reiketu poliruot. Nespjaunu ir i naudota rimta daikta

Audrius 2015-09-29 10:49

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 403671)
kad kolektoriaus nedroztu reikia angliukus be vario det (ale ilgiau laikanciu nedet)

Matai i festool vaziuoju ir duoda tokie kokie priklauso.. nes buvau perspetas netaupyti .. bet matai rap 150 nera tokia galinga gal del to nes ji 900w kai pollux180 1500w jos net darbas tylesnis..

MRDetailing 2015-09-29 13:42

Citata:

Pradžioje rašė baravykas (Post 403673)
Matai i festool vaziuoju ir duoda tokie kokie priklauso.. nes buvau perspetas netaupyti .. bet matai rap 150 nera tokia galinga gal del to nes ji 900w kai pollux180 1500w jos net darbas tylesnis..

As labai noriu Rupes LHR15ES nusipirkti. Tiesiog i kolekcija. Nes po ilgu darbu ,labai pavargstu nuo XC3401VRG.... Kartais mieliau renkuosi rotacine masinele..

Audrius 2015-09-29 14:08

Na garantija rupes juokinga :)) tad kaskaip baugu pirkti profesionaliam darbui .. plius italija europos kinija tai nzn as pabijojau

MRDetailing 2015-09-29 14:48

Citata:

Pradžioje rašė baravykas (Post 403706)
Na garantija rupes juokinga :)) tad kaskaip baugu pirkti profesionaliam darbui .. plius italija europos kinija tai nzn as pabijojau

Koks skirtumas ta garantija, nieko ten nera sudetingo... Viskas yra paprastai tvarkoma.

Labai gerai vertinami bigfoot linija. Su ju poliruokliais (butent bigfoot) hologramas gali pamirsti.

Audrius 2015-09-29 15:14

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 403709)
Koks skirtumas ta garantija, nieko ten nera sudetingo... Viskas yra paprastai tvarkoma.

Labai gerai vertinami bigfoot linija. Su ju poliruokliais (butent bigfoot) hologramas gali pamirsti.

Na labai daug dirbant svarbu kiek gamintojas garantuoja uz savo gamini. Kai festoolis garantavo tris metus tai pilnai atidirbau baigesi garantoja ir sako laikas keisti rotoriu susidevejas :) bet vat atlaike kapitaliai.. o cia man jei nest reiketu remontuot ar seip kaskas striginetu tai nedarbas jau.. as uz kokybe ir ilga garantija :) metai profesionaliam yrankiui yra labai mazai. Aisku cia mano nuomone vien todel pasirinkau flex..

amerika 2015-09-29 19:51

reikia festool pirkt spec laidus(žalios spalvos) ,šie laiko,arba paprasčiausiai ardoma antgali kuris kišasi i iranki,ir problemos kaip ir nebelieka,o irankiai puikus....

MRDetailing 2015-09-30 12:28

Citata:

Pradžioje rašė baravykas (Post 403712)
Na labai daug dirbant svarbu kiek gamintojas garantuoja uz savo gamini. Kai festoolis garantavo tris metus tai pilnai atidirbau baigesi garantoja ir sako laikas keisti rotoriu susidevejas :) bet vat atlaike kapitaliai.. o cia man jei nest reiketu remontuot ar seip kaskas striginetu tai nedarbas jau.. as uz kokybe ir ilga garantija :) metai profesionaliam yrankiui yra labai mazai. Aisku cia mano nuomone vien todel pasirinkau flex..

O tu esi pats buves issiardes ta masinele? Nieko ten nera stebuklingo. Beto is gitanos perkant irankius privalu kas 3men siusti jiem masinele garantiniui + tai kainuoja.
Ne karto nesiunciau ir nezadu siusti, issiardysiu pats ir perisirinksiu, maza cia beda :)

Audrius 2015-09-30 12:42

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 403805)
O tu esi pats buves issiardes ta masinele? Nieko ten nera stebuklingo. Beto is gitanos perkant irankius privalu kas 3men siusti jiem masinele garantiniui + tai kainuoja.
Ne karto nesiunciau ir nezadu siusti, issiardysiu pats ir perisirinksiu, maza cia beda :)

Ne neardziau paprasta ardziau tenka laida kars nuo karto patrumpinti :) pirkau ne is gitanos. Vistiek laikausi nuomones kad trys metai garantijos yra patikimiau negu vieni metai. O orginalios dalys nemaxai kainuoja. Uz rotoriu festoolio paklojau 400lt uz darbus neeme nes tika garantija buvo pasibaigus tai atseit nemokamas aptarnavimas..

MRDetailing 2015-09-30 15:07

Citata:

Pradžioje rašė baravykas (Post 403809)
Ne neardziau paprasta ardziau tenka laida kars nuo karto patrumpinti :) pirkau ne is gitanos. Vistiek laikausi nuomones kad trys metai garantijos yra patikimiau negu vieni metai. O orginalios dalys nemaxai kainuoja. Uz rotoriu festoolio paklojau 400lt uz darbus neeme nes tika garantija buvo pasibaigus tai atseit nemokamas aptarnavimas..

3Metai jaigu siunti kas 3men patikrai. O siaip tai tik 1ieniem metam galioja. Butent FLEX tokia garantija :)

Audrius 2015-09-30 15:35

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 403821)
3Metai jaigu siunti kas 3men patikrai. O siaip tai tik 1ieniem metam galioja. Butent FLEX tokia garantija :)

M gali buti.. ka padarysi tada busiu ne karta ant tokios nesamoningos reklamos pasiroves.. kaip sake durna ir baznycioj musa. Bet vat su sia nesamone mane ir prigavo pasirinkime tarp rupes ir flex butent del 3m ir pasirinkau. Manau cia ne as pirmas pakimbu ir ne paskutinis. Aisku man vokiskas daiktas vistiek atrodo patikimesnis..

Markko 2015-09-30 15:49

Priduodant garantiniam ar suteikia atsargini? ar siuntimas irankio pirmin atgal yra nemokamas?

Hunter 2015-09-30 20:19

su milwaukee kiek girdejau idomi garantija, kad jeigu sugenda, tai garantinis apmoka visas siuntimo islaidas i abi puses

Audrius 2015-09-30 20:56

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 403843)
su milwaukee kiek girdejau idomi garantija, kad jeigu sugenda, tai garantinis apmoka visas siuntimo islaidas i abi puses

Seip teisinga. Bet kai tavo pagrindinis yrankis yra siuntinejamas o jis turi dirbti tai nuostolis nemazas o tureti antra kokybiska yranki yra didele prabanga ir laukti kol jo prireiks. Nes bent musu darbe su pigiu dirbt profesionaliai neimanoma. Kaskada kai turejau viena festooli ir angliukai susidevejo ir nebuvo galimybes isigyti iskart nes pats festoolis ju lauke 2 dienas tai is draugo buvau makita pasiskolines tai jau buvo sokas dirbti.. neveltui kaskadaise gitanoj ir sake tam draugui kad jei esi dirbes su festooliu su makita nebedirbsi..ir tuo galejau isitikinti pats.

Audrius 2015-09-30 20:58

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 403825)
Priduodant garantiniam ar suteikia atsargini? ar siuntimas irankio pirmin atgal yra nemokamas?

Kaskaip abejoju kad kas ka duoda ir apmoka :)) dar su sia firma nesusiduriau or kaskaip kai pirkau internetu nelabai pasidomejau gal mr daugiau zino apie flex.. nes festoolis tai operatyvei per keloas valandas nuvezus viska padarydavo jokio pakaitalo neduodavo bet bent servisas kaune zaibiskai veikdavo. Nors nuvaziavus visada beveik ten tuscia matyt patikimi irankiai.

MRDetailing 2015-09-30 21:06

Citata:

Pradžioje rašė baravykas (Post 403851)
Kaskaip abejoju kad kas ka duoda ir apmoka :)) dar su sia firma nesusiduriau or kaskaip kai pirkau internetu nelabai pasidomejau gal mr daugiau zino apie flex.. nes festoolis tai operatyvei per keloas valandas nuvezus viska padarydavo jokio pakaitalo neduodavo bet bent servisas kaune zaibiskai veikdavo. Nors nuvaziavus visada beveik ten tuscia matyt patikimi irankiai.

Nezinau, nesu vezes ir nevesiu. Sitie FLEXai yra oldschool shit, atlaike jau N metu visam pasauliui, ten nera kam gesti :).
Beto is Gitanoj perkant, siunti ar vezi pats jiem nesvarbu, uz tai neuzmoka jie + kainuoja tas aptarnavimas, pvz kaip silberyje - moki uz kalades, tepalus ir t.t. NET jaigu nieko nebuna vistiek uz profilaktini sutepima susimoki :). Paskaiciavus per 3metus tai ten iseitu bent jau 100euru i sona, jaigu neistiktu jokiu netiketu dideliu gedimu uz kuriuos paciam tektu susimoketi :)..

Pries perkant masinele reikia labai dauuug paskaityti daug apzvalgu ir atsiliepimu, kad nekiltu problemu :)

Audrius 2015-10-01 09:33

Na va kaskada visai nesenai sskiau kad maciau volvo apynauja poliruota svaros broliu vilniui. Tai padare ikalbetas gero draugo tai vale salona ir poliravo uz 200e. Tai sendien skambina tas zmogus jis pas mane anksciau poliruodavosi nes daznai keicia masinas tai sake po dvieju plovimu islindo visi ir smulkus ibrezimukai. Jis yra pedantas tai garantuoju kad dideliu ir nebuvo. Tai atsiprase kad kitur poliravo ir sake kitur nebepoliruos tai atleidau as jam oir uzrasiau i eile :)))) tai zmogus isnaujo mokes nemazus pinigus :)

Cia buvo siek tiek pasigyrimo :)))

MRDetailing 2015-10-01 09:50

Citata:

Pradžioje rašė baravykas (Post 403896)
Na va kaskada visai nesenai sskiau kad maciau volvo apynauja poliruota svaros broliu vilniui. Tai padare ikalbetas gero draugo tai vale salona ir poliravo uz 200e. Tai sendien skambina tas zmogus jis pas mane anksciau poliruodavosi nes daznai keicia masinas tai sake po dvieju plovimu islindo visi ir smulkus ibrezimukai. Jis yra pedantas tai garantuoju kad dideliu ir nebuvo. Tai atsiprase kad kitur poliravo ir sake kitur nebepoliruos tai atleidau as jam oir uzrasiau i eile :)))) tai zmogus isnaujo mokes nemazus pinigus :)

Cia buvo siek tiek pasigyrimo :)))

As tai labai pasisaugociau tokiu zmoniu, nes tie vadinami pedantai dar daugiau kenkia masinai nei istikruju padeda.
Ir tuo paciu neisivaizduoju, ka ten jie padare, kad viskas nuejo :).

Imesk foto

Audrius 2015-10-01 10:03

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 403899)
As tai labai pasisaugociau tokiu zmoniu, nes tie vadinami pedantai dar daugiau kenkia masinai nei istikruju padeda.
Ir tuo paciu neisivaizduoju, ka ten jie padare, kad viskas nuejo :).

Imesk foto

Jis kai jau atvaziavo maciau smulkiu neuzpoliruotu ibrezmuku tieiog buvo tik uzvaskuoti kad neigudusi akis ju nemato bet as jam nesakiau ir nerodziau nes pagalvotu kad tipo pavydziu ar pykstu nemekstu rodyti kitu darbu broku.. nes po pacio atvaziavus irgi rasciau ties kur galima padirbeti.. ir po bet ko kito.. tai ten nera ka fotkinti nieko ten blogo nepridaryta tieiog ibrezimukai neuzpoliruoti :)

MRDetailing 2015-10-01 10:45

Citata:

Pradžioje rašė baravykas (Post 403900)
Jis kai jau atvaziavo maciau smulkiu neuzpoliruotu ibrezmuku tieiog buvo tik uzvaskuoti kad neigudusi akis ju nemato bet as jam nesakiau ir nerodziau nes pagalvotu kad tipo pavydziu ar pykstu nemekstu rodyti kitu darbu broku.. nes po pacio atvaziavus irgi rasciau ties kur galima padirbeti.. ir po bet ko kito.. tai ten nera ka fotkinti nieko ten blogo nepridaryta tieiog ibrezimukai neuzpoliruoti :)

Pats pirmas ir esminis dalykas yra tas, kad niekada nebuvo ir nebus 100% KOREKCIJOS. Yra ibrezimu kuriuos pasalinti reikia perdaug lako nuimti, arba kuriuos pasalinti tampa jau nesaugu. Is akies to nenustatysi, butina pamatuoti dazu stori pries kaska darant. Ta pati ir as papasakoju klientams, kad isgausime 80-85% korekcija, daznai klausia - ka tai reiskia? Atsakymas jog is viso to kas yra dabar liks tik 20-25%. Zinoma pries dirbant dar diskutuojama su klientu, nes daznai kas nors turi pageidavimu pasalinti viena ar kita gilesni ibrezima, taciau neapsikraunu daugiau nei 3-4 vietos. Nes uz tai jau turi buti mokama papildomai. Teisingai susiausti, sulyginti uzema begale laiko.

O galu gale atsiminkim pati svarbiausia dalyka - ta masina dar vaziuos. Ji yra daily, jai dar teks begale ziemu, vasaru atlaikyti. Dar daug kartu ta masina apkakos kokie pauksciai, tad palikim vietos ir kitam kartui :).

hardas999 2015-10-01 11:00

Ar teisingai mąstau, kad tik naujus automobilius galima atpoliruoti kad nebūtų, nei mažų subraižymų, tiek gilių. O jeigu automobilis senesnis, lako storis plonesnis, tai įmanima tik mažus įbrėžimus pašalinti. Dažniausiai automobilis subraižomas plaunant neteisingai automobilį ?

Audrius 2015-10-01 11:20

Citata:

Pradžioje rašė hardas999 (Post 403906)
Ar teisingai mąstau, kad tik naujus automobilius galima atpoliruoti kad nebūtų, nei mažų subraižymų, tiek gilių. O jeigu automobilis senesnis, lako storis plonesnis, tai įmanima tik mažus įbrėžimus pašalinti. Dažniausiai automobilis subraižomas plaunant neteisingai automobilį ?

Gerai supratai ir dar prie prekybos centru nuo dureliu kitu. Seip kuo dazniau poliruojamas tuo visko maziau buna ant auto jei itin baisus tai kaip ir tase kolega apie 20proc lieka kaskokiu smulkmienu..

Audrius 2015-10-01 11:24

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 403905)
Pats pirmas ir esminis dalykas yra tas, kad niekada nebuvo ir nebus 100% KOREKCIJOS. Yra ibrezimu kuriuos pasalinti reikia perdaug lako nuimti, arba kuriuos pasalinti tampa jau nesaugu. Is akies to nenustatysi, butina pamatuoti dazu stori pries kaska darant. Ta pati ir as papasakoju klientams, kad isgausime 80-85% korekcija, daznai klausia - ka tai reiskia? Atsakymas jog is viso to kas yra dabar liks tik 20-25%. Zinoma pries dirbant dar diskutuojama su klientu, nes daznai kas nors turi pageidavimu pasalinti viena ar kita gilesni ibrezima, taciau neapsikraunu daugiau nei 3-4 vietos. Nes uz tai jau turi buti mokama papildomai. Teisingai susiausti, sulyginti uzema begale laiko.

O galu gale atsiminkim pati svarbiausia dalyka - ta masina dar vaziuos. Ji yra daily, jai dar teks begale ziemu, vasaru atlaikyti. Dar daug kartu ta masina apkakos kokie pauksciai, tad palikim vietos ir kitam kartui :).

Na man aparatu nereikia jokiu nustatineti lako storiui per tiek metu jau kraujije iauges pojutis. Nes prie dazymo atidirbta nemazai ir gryno poliravimo jau 8 metai . Ir esu gal prapoliraves gal pora kartu ir tai pacioj pradzioj is noro geriau padaryti. O dabar tiesiog jauti ta riba plius matosi poliruojant kada jau laikas stabdyti.. tiesiog daug metu patirtis ir darbas kekviena diena jau net nelietes lako paziurejas galiu nustatyti kietas ar minktas ar vidutinis. Ir kaip poliruosis.. ko pradzioj sunku budavo nustatyti kaina ir darbo laika..

MRDetailing 2015-10-01 13:52

Citata:

Pradžioje rašė baravykas (Post 403908)
Na man aparatu nereikia jokiu nustatineti lako storiui per tiek metu jau kraujije iauges pojutis. Nes prie dazymo atidirbta nemazai ir gryno poliravimo jau 8 metai . Ir esu gal prapoliraves gal pora kartu ir tai pacioj pradzioj is noro geriau padaryti. O dabar tiesiog jauti ta riba plius matosi poliruojant kada jau laikas stabdyti.. tiesiog daug metu patirtis ir darbas kekviena diena jau net nelietes lako paziurejas galiu nustatyti kietas ar minktas ar vidutinis. Ir kaip poliruosis.. ko pradzioj sunku budavo nustatyti kaina ir darbo laika..

Pojuciai dar ne viskas. Dirbant prie retesnio arba labai brangaus automobilio, vien pojuciais niekada negalima pasikliauti!

MRDetailing 2015-10-01 13:58

Citata:

Pradžioje rašė hardas999 (Post 403906)

Kas yra mazi, kas yra gilus?

Aprasau pagrindinius pazeidimu tipus:
Blogas plovimas / poliravimas - rukas / haze
http://www.autogeekonline.net/galler...ompound001.jpg

Blogas poliravimas - hologramos.
http://www.curbsidemobiledetailing.com/holograms.jpg

Blogas plovimas - voratinkliai - swirls / micro ibrezimai. (JIE VISI YRA TIESUS, TACIAU JU TIEK, DAUG, JOG ATRODO, KAD YRA APVALUS)
http://www.carcleaningguru.com/files...wirl-marks.jpg

Blogas plovimas, prieziura - RIDS (arba gilus ibrezimai).
http://www.autogeekonline.net/galler...0Camaro030.jpg

Apsaugos nebuvimas bei neprieziura ant ryskiu automobiliu - Oksidacija.
http://www.fullchisel.com/blog/wp-co...ard-before.jpg

Blogas lako isliejimas / gamyklinis lako isliejimas kaikuriais atvejais - Apelsino zievele
http://image.superchevy.com/f/387464...range-peel.jpg

Nuo virsaus i apacia pagal sudetinguma!

p.s Dar imanomos tokios problemos - water spottingas arba vandens zymes ant automobilio, jai ne isisenejusios, pasisalina lengvai poliruojant.
http://www.autogeekonline.net/galler...WaterSpots.jpg

Visus siuos defektus imanoma pasalinti tiek naujai masinai, tiek senai esme tokia - ar pries tai automobilis buvo KOKYBISKAI poliruotas ar ne. Jai turime pakankamai lako, galime is visko isspausti pakankamai gerus rezultatus, taciau nepamirskime, kad tai jusu kasdienis automobilis, tad ar tikrai verta salinti viska kas matoma, jaigu po metu tikriausiai vel susiformuos nemenkai voratinkliu kuriuos noresite pasalinti.

brasil181 2015-10-01 14:07

kaip 2 variantas pas mane sunkei tokie salinas ?

MRDetailing 2015-10-01 14:10

Citata:

Pradžioje rašė brasil181 (Post 403915)
kaip 2 variantas pas mane sunkei tokie salinas ?

Ne. 8 valandu uztektu su pasiruosimu, jaigu mes apie hologramas

Pavidolis 2015-10-01 14:23

Uj turejau reikalu su apelsino zievele :D Ne para ir ne dvi garaze praleidau :nene:

MRDetailing 2015-10-01 14:36

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 403917)
Uj turejau reikalu su apelsino zievele :D Ne para ir ne dvi garaze praleidau :nene:

Taip taip :).. Sitoks darbas kainuoja KOSMOSA :).

Audrius 2015-10-01 14:54

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 403913)
Pojuciai dar ne viskas. Dirbant prie retesnio arba labai brangaus automobilio, vien pojuciais niekada negalima pasikliauti!

Cia ne pojutis o patirtis :) man lb ifomu tavo lako sluoksnio matuoklis kokiu principu veikia? Ar ten tiesiog dazu sluoksnio matuoklis? Ir kaip jauti kiek nusveiti pagal aparata? :))) visur reikia ygudziu butent technika maziausiai reiketu pasikliauti nes brangiu masinu esu begale pripoliraves ir dar neteko sugadinti kasko :))) atvirksciai klijentai man stengiasi brangesnes varyti nes pigesnes yra kur pigiau poliruoja :)

Pavidolis 2015-10-01 14:56

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 403918)
Taip taip :).. Sitoks darbas kainuoja KOSMOSA :).

Apelsina salinat pradzioj vien su stipru abrazyvini poveiki turinciais poliroliais ar naudojat svitrini?

Audrius 2015-10-01 14:57

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 403917)

Cia yra tiesiog kerza :))) kaskas nezino kad lakas liejasi yrabegale tokiu dazytoju jiems getiau belekokia kerza negu koks vienas patiokelis:) kas moka liet ir to patiokelio gali isvengti taip pogi patirtis turi buti:)

Pavidolis 2015-10-01 15:00

Citata:

Pradžioje rašė baravykas (Post 403923)
Cia yra tiesiog kerza :))) kaskas nezino kad lakas liejasi yrabegale tokiu dazytoju jiems getiau belekokia kerza negu koks vienas patiokelis:) kas moka liet ir to patiokelio gali isvengti taip pogi patirtis turi buti:)

Galejo isliet graziai uz brangiau arba privaryt daugiau, bet apelsinu. Emiau pigesni varianta :D Idomu buvo paciam susitvarkyt toki broka nu ir del kainos :D

brasil181 2015-10-01 15:16

[QUOTE=baravykas;403921]Cia ne pojutis o patirtis :) man lb ifomu tavo lako sluoksnio matuoklis kokiu principu veikia? Ar ten tiesiog dazu sluoksnio matuoklis? Ir kaip jauti kiek nusveiti pagal aparata? :))) visur reikia ygudziu butent technika maziausiai reiketu pasikliauti nes brangiu masinu esu begale pripoliraves ir dar neteko sugadinti kasko :))) atvirksciai klijentai man stengiasi brangesnes varyti nes pigesnes yra kur pigiau poliruoja :)[/QUOf

fakts as uz savo gadzio poliravima 400 euru koki moket nekiltu rankos, nes kieme laikoma su dviraciais pralek vaikai pro sonus tai staigei vel butu tas pats

MRDetailing 2015-10-01 15:26

Citata:

Pradžioje rašė baravykas (Post 403921)
Cia ne pojutis o patirtis :) man lb ifomu tavo lako sluoksnio matuoklis kokiu principu veikia? Ar ten tiesiog dazu sluoksnio matuoklis? Ir kaip jauti kiek nusveiti pagal aparata? :))) visur reikia ygudziu butent technika maziausiai reiketu pasikliauti nes brangiu masinu esu begale pripoliraves ir dar neteko sugadinti kasko :))) atvirksciai klijentai man stengiasi brangesnes varyti nes pigesnes yra kur pigiau poliruoja :)

Nepyk, bet man nepatinka, kaip tu sneki, nors ir poliruoji daugeli metu, taciau tavo arogancija galimai stabdo tavo tobulejima.
Jaigu nera igudziu, tai niekas tau nepades, bet technika su gerais igudziais yra labai didele pagalba siekiant sutaupyti laiko bei isgauti geriausia rezultata. Taip tai yra, dazu storio matuoklis, kiekviena marke daze savo automobilius skirtingais storiais, turint lentele, kas kaip daze, yra lengviau orentuotis KIEK istikruju tu to lako turi ir po kiekvieno kirtimo gali pasimatuoti, kiek istikruju NUEMEI ir kiek LIKO. Dar yra toks dalykelis kaip - Gloss meter, kuris matuoja KIEK istikruju blizgesio tu padarei, tai dar vienas prietaisas padedantis lengvai nustatyti defektu sudetinguma, bei darbo efektyvuma. Nekalbant apie teleskopa su kurio pagalba kiekviena ibrezimam matai 50x dydziu, tad dirbant prie tikrai BRANGIU automobiliu, kuriuos perdazydamas sugadinsi ju verte, tokie aparatai labai pravercia.

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 403922)
Apelsina salinat pradzioj vien su stipru abrazyvini poveiki turinciais poliroliais ar naudojat svitrini?

Vilna + daug abrazyvu turintis polirolis arba svitrinis.

Citata:

Pradžioje rašė baravykas (Post 403923)

Yra teke tik karta persidazyneti masina, del avarijos kurioje buvau nekaltas. Mersa parliejo idealiai be jokiu kerzu ar patiokiu ir be jokiu poliravimu, o tiem, kas taip dazo tai rankas reiketu nukapoti.
Beto BMW yra daug masinu isleide su svelnia apelsino zievele arba TAVO vadinama KERZA. Ir labai daug owneriu jau apturejo full wet sand'a nes atrodo masina slyksciai.

MRDetailing 2015-10-01 15:27

Citata:

Pradžioje rašė brasil181 (Post 403925)
Citata:

Pradžioje rašė baravykas (Post 403921)

fakts as uz savo gadzio poliravima 400 euru koki moket nekiltu rankos, nes kieme laikoma su dviraciais pralek vaikai pro sonus tai staigei vel butu tas pats

As nesuprantu, kodel visi NORI LEDO? Tau panaikinus tuos voratinklius bent 70% jinai jau atrodytu NEREALIAI. Nes dabar ji pilka.
Jau jai uzteko gero plovimo ir jinai atsigavo.

Audrius 2015-10-01 16:01

Tie brangus is uzsienio gryzta padazineti jau nes vazineja zmones pedantai ir biski kas atsiranda varo dazyti tad su aparatu nzn ka ten zaist reikia. Nera cia arogancijos jokios :) tiesiog is patirties kalbu.. nesinervink.. ir nlb suprantu kox skirtumas nauja ar sena neivienu negalima sugadinti.as dirbu nieko nebijau ir nieko nesugadinu nes tieiog matai ar tas ibrezimukas pasidaro ar ne jei ne gali siektiek dazu ileisti ir bus liuks :)nereik cia nervuotis ir aparatuoti nieko :))

iMechanic 2015-10-01 17:24

As kaip tik pas baravyka jokios arogancijos neizvelgiu, greiciau pas tave pati ja matau (neisizeisk). Kitas dalykas as pats dirbu savo srityje jau 9 metai ir esu savo srities profesionalas ir vien tik gadget'ai niekas nepasikliauja. Svarbiausia patirtis ir knowledge's neisimtis ir jusu situacija. Jei tas meeteris rodys kad lako dar sociai, tai vistiek drozi iki galo?
Labai gera tema, nesusipykit :))

Audrius 2015-10-01 17:40

Aisku kad neverta pyktis nes nera del ko:) cia kaip su moterim apie jas gali skaityti kiek nori bet nepaciupinejas nesuprasi.. gali mokintis buti meiluziu is literaturos visa gyvenima bet vistiek nesi tikras ar busi geresnis uz ta kuris visa gyvenima juo buna :) :uuu:

Markko 2015-10-01 17:53

Citata:

Pradžioje rašė baravykas (Post 403939)
Aisku kad neverta pyktis nes nera del ko:) cia kaip su moterim apie jas gali skaityti kiek nori bet nepaciupinejas nesuprasi.. gali mokintis buti meiluziu is literaturos visa gyvenima bet vistiek nesi tikras ar busi geresnis uz ta kuris visa gyvenima juo buna :) :uuu:

Gerai cia pasakei :) uzskaitom.:)

As esu dirbes su irankiais..bijau tik cia net kazka parasyti :) tik paklausiu,kokia kaina to dazu sluoksnio matuoklio ?:)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:30.