![]() |
Staciau uz argentina tik todel kad didis sportas tapo show bizniu. O pagal scenos taisykles turi laimeti argentina. Tai ir sutikrinam, ar liko sportiskumo sporte ar liko tik show, nes realiai as suprantu kad DE stipresnis varzovas ir jau ne karta laimejo pries Argentina finala bet finalo scenarijus manau yra sukurtas pries finala. Vakare pamatysim ar esu teisus
|
Na ir teorijos pas tave :D
|
Citata:
|
Mazai tikiu propagandom. Manau kai garsiai kazkas saukiama, uz nugaros vyksta kiti slapti zaidimai. Netikiu nei euro butinybei, nei nato apsauga, nei putino graziom kalbom. Kas vyksta ukrainoje isvis nesuprantu nors esu grynakraujis ukrainietis. Netikiu daugiabuciu renovacijom ir ju efektuj, neidomu man sildymo kainos ir daug daug kitu dalyku. kol visi garsiai agetuoja ir svaigsta kad viskas yra daroma zmoniu labui ta skaitau akivaizdziu melu. Svarbu manau tureti stabilias pajamas ir gera hobby.
O posto apie filmus isvis nesupratau, kurios cia filmus turejei omeny? |
apie pasaulines samokslo teorijas
|
Cia dabar kas, saule galva perkaitino? Pesimizmas siaip patalogija jei ka.
Kas cia keisto jei Vokieciai laimes? Jie stipresne komanda, geriau zaidzia ir tai puikiai matosi, kokie dar samokslai? Gali ir pralosti, kamuolys apvalus, bet jei vokieciai laimes - tai labai desningas rezultatas. |
Citata:
Kaip tai turi atrodyti? Tikiu kad sportas nėra švarus, bet netikiu kad tai būtu tokiame lygije, netikiu kad galima ateit, ir pasakyti vokiečių rinktinei, vyrai, jūs šį vakarą privalot pralaimėt. :wave: |
Citata:
|
Ateiti reikia su pinigeliais :) ir labai nemazais...tokios nesamones daro lazybu bendroves kai mato juk galima prasukti nemaza piniga..
|
Citata:
|
kamuolys apvalus, o finale favoritu paprastai nebuna, abi komandos turi lygius sansus. uztenka prisiminti CL pusfinali, kai taspats bayernas (kuris yra didzioji dalis vokieciu rinktines) pralaimejo 4-0 realui, kur puse komandos ispanu rinktineje zaidzia, o kaip ispanai pasirode brazilijoje mes matem. o siaip kas laimes man nei silta nei salta, tiesiog tikiuos grazaus futbolo ir mazai nardymo
|
Gaus Vokieciai po 11 metru baudiniu :cenzura:
|
panasu, bet kas gaus neaisku tada jau :D
|
Jeeeeeee, va cia tai ivartis :thumbsup:
|
ojei ilga naktis, ir sunkus pirmadienis nusimato :1:
|
Su pergale!
|
tai vis del to Argentinai sumokejo daugiau,kad pralostu:)
|
Sveikinimai su pergale :1:
Vargsas Schweinsteiger"is, visas varzybas muse, bet atsilaike kaip Rokis :thumbsup: |
Sake jums Finalas kad Vokieciai ims taure, gi ne pirma karta jums sakau kas laimes, isiklausykit kada nors pagaliau ;) Su pergale, laimejo geriausi!
|
rungtynes buvo idomios, netruko nuosaliu :) na ir svarbiausia, kad mes nugalejom :thumbsup:
|
galejo imust iki pratesimo, pastates buvau uz juos siek tiek koimbinuota su olandais buciau x7 laimejes nuvyle jie mane smarkiai, reikejo statyt ne kad laimes iki pratesimo, o bus cempionai. kad dar kada stayciau as tuose lazybose....:angry:
|
WUNDERBAR !!! :)
|
Taigi siaures koreja laimejo:D
|
Citata:
|
Apie gryba Messi, kuris neimuses nei vienos bankes svarbiausiose varzybose tapo geriausiu:
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/GIo6pUkAcI8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
pagaliau baigėsi ta fūlė, dabar vėl 4 metams galėsiu ją pamiršt.
|
Kai dėl trečios vietos žaidė, pastačiau 100lt už olandus, laimėjau 320. Tada 120 išsiėmiau ir 200 pastačiau už vokiečius (per pagr. laiką). Būčiau 460 paėmęs, bet... :(
Na bet tikrai gražus žaidimas buvo, o ir laimėjo tie, kurie ir turėjo laimėt :thumbsup: |
Citata:
|
Citata:
man tai baigėsi. apskritai man ta fūlė tiek pat idomi kaip koks tenisas ar golfas. šiaip tik susregtu ta visuotine psihoze ir poto pamirštu ilgam. kašė ir f-1 man labiausiai prie širdies :) |
Nu ką dabar kašės lauksim :lithuania:
|
Citata:
|
Citata:
tai va, neilgai trukus galesim visi dziaugtis krepsinio cempu :) :lithuania: |
greitai tas menuo praejo :) o ta visuotine psichoze pas mus tai labiau jauciama per krepsinio cempa, bet jei ziuret teks tai tikiuosi tik koki ketvirta kelini paskutines minutes
|
bet toks vaizdas, kad vokiečiai nešvenčia - mano fūras nup 8 ryto pavyzdingai kaip visada iškraudinėja :D
|
don't cry for me argentina.............
svenciam svenciam, bet viskas proto ribose :sokiaipokiai: |
Citata:
|
Citata:
Kad ir ta pati Vokieciu futbolo rinktine dirbo kaip geras mersas - tiksliai, saltai, logiskai ir be nereikalingu emociju. Uztat ir rezultatas. Cia buvo straipsnis neseniai, kokie saunus brazilai, net gave 7:1 paliudejo ir vis tiek visi nuejo sokti sambos i papludimius. Vat uztat kad soka ta samba ir gyvena sude, ir turi valstybe su mazesniu BVP nei Lietuva. Nieko cia saunaus ir siektino nematau, kai visi tik soka ir tusinasi. |
Citata:
o šiaip tai visi mėgsta išsikalinėt, aišku sukalbami vokiečiai labiau. o lietuviai tai geriausi pagrūžčikai :D |
Pagaliau atsipeikejo FIFA :)
http://www.delfi.lt/sportas/pasaulio....d?id=65288620 |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:44. |