![]() |
Citata:
|
Citata:
Įgavai be galo daug patirties ir žinių. Kaip yra sakoma,: už vieną muštą dešimt nemuštų duoda... Tikrai manau kad koks bebūtų sekantis tavo auto, tikrai atneš daug mažiau siurprizų nei ex, bet jei tai bus ne MB tai jis neatneš ir džiaugsmo... Bet kokiu atveju ką pirkti, spręsti tau. Gero pirkinio. |
Citata:
|
Citata:
|
Imk mano w220. beveik nieko nereiks daryt :)
|
Citata:
|
Sveiki, MB1 forumą seku seniai, bet dar seniau esu audiklubas.com narys. Robertai, jei matai ką rašau - nepirk Audi, pirk Subaru, pas mus dabar forume nėra vietos naujiems žmonėms.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Uzsidek normales padangas. Ir bus tinkamas. Ptikek as su latvija vaziuoju medzioti net, miskuose sniego belekiek. Senai as taip mates. Ir nesu stumes aisku yra teke ir pakasti, kad isibegeti. Bet pas mane padangos 275 uzsidek siauresnes dar geriau eis. Taip, kad paprastai sakanat. Ne tau martynai melynas dangus. Pirk tada audi. Geriau uz quatro tikrai nera. Subaru gerai, bet ne taip gerai. |
Citata:
|
Citata:
Tai as nesneku apie naujas quatro sneku apie tokio lygio koke tu pirksi jai ziuri i subarika 2007 metu. Tai audi irgi ne 2018 metu iseis uz ta suma. Bet ne tai esme. Svarbu tamstai gerai butu. Kad ir zaparozietis |
Citata:
|
Citata:
T.y. Nieko nera salone. Vairas su sedynem ir tiek ziniu ;) |
Normaliai tas Subaru, nestumkit ;)
|
po merso persėst į subaru ar kitą japoną yra žiaurus downgrade'as, salonai yra tragedijų tragedija. merso salonas nėra kažkas tokio, bet jau japonų, tai apsiverkt galima :ne:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Kiekvieno subaristo svajone yra mitsubas evo,tai gal is kart toki :D
|
Geriau tvarkingas Subaru, nei koks nujotas MB, čia sutiksim vienareikšmiškai manau
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:23. |