![]() |
Radau mersedesine nuotrauka praeita vasara...
W124 CE300-24 ir W210 E50 Laikas: 2008-06-15 Vieta: Lietuva, Vilnius, prie rotuses http://i248.photobucket.com/albums/g...0806151727.jpg |
|
Gal kartais prospekto pub lankaisi, nes berods esu mates gedimino prospekte stovinti kazkada seniau :)
|
Citata:
|
Aiskumai :) geras modelis tavasis :)
|
man tai sitos dvi geriausios foto :1:
Citata:
|
Sodriai atrodo :seile2:
|
Vakar pravaziavom su situo aparatu,traukia nesveikai,islipus i dyzeli nebesinori sestis :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Prieky - 235/40 R18, Gale- 265/35 R18 |
Ruosiamasi vasarai :)
http://i248.photobucket.com/albums/g...20409_1710.jpg http://i248.photobucket.com/albums/g...20409_1711.jpg http://i248.photobucket.com/albums/g...20409_1712.jpg http://i248.photobucket.com/albums/g...20409_1724.jpg Viena seimynine nuotraukyte nutraukiau :) |
Grooozis :seile2:
|
Ratukus atsinaujinau su druskos rugstim. Gerai nuvalo is ibrezimu nuo kantu. Tada tie ibrezimai net nekranta i akis.
|
graziai atrodo masinos aukstis, o coupe pavelavo issimti numeri 1 skaiciuku :)
|
o druskos rugštis nepavojinga ? kiek pamenu iš chemijos su ja reikia elgtis labai atsargiai.
|
druskos rugstis yra silpniausia is visu rugsciu, todel jeigu atsargiai elgsies, nieko nenutiks..:)
|
Citata:
|
Ratam svariai nuplauti as iegi naudoju druskos rugsti - geras dalykas :good:
Panasu efekta duoda ir varikliu valiklis - jis irgi gerai nuesdina nuo ratlankiu dazu ir nesvarumu likucius :) |
Citata:
|
Citata:
|
:bounce:
|
arbuzas, ar pas tave vaziuokle ejo BUTENT AMG ar pvz is avangardo ar pan.?
Tik nesijuokiam is klausimo!!! :) |
Citata:
|
Vakar su Arbuzu apturejom lenktynes su Golf5 gti :) vaziavom sau kibinuotais pilvais ir nuo saules pavarge,bet Arbuzo savimeile uzgavo jo AMG aplenkes Golfas,tai Trakai-Vilnius 230km/h. Butume guoli pamoke, bet su kazkokiu psichu turejom reikala :) tas pamates, kad vejames tai kazkokia mazdute sugalvojo lenkti per stotele (per ta kisene,per desine puse), pagavo smeli,vos nepaliko dar vieno kryzelio salia kelio,zodziu viskas vyko virs 200km/h,tai jau mums pritruko kiausu :) issukio nepriimem :D tai grizom namo ramiai :) geras nuotykis buvo :)
|
As penktadieni is Vilniaus vaziuodamas i Druskininkus maciau kaip moteris su pezu nuleke nuo kelio priesais mano akis. Lenke ji bmw ir tas bmw sugalvojo lenkt kita, tai pezas nenoredamas trenktis i ta bmw pasuko i kaire ir pagavo zvyro, tai sukinejosi po kelia ir nuleke i griovi. Bet taip laimingai, nes medziu ten pilna, o ji vos tik kliude medi.
Ant kelkrascio geriau jau nevaziuokit! |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Saunuolis Mukshas :) toks jausmas, kad jis zino ka sako :D |
Citata:
|
Citata:
|
man uzteko viena karta pajausti kad del mano kvailysciu galejo atsitikti nelaime rimta kai zmona ir sunus masinoj sedejo, o as lenktyniavau su 7 bmw, pats vairavau 5 bmw, uzvaziavau galiniu ratu ant kelkrascio, kelias sekundes pajutau kad masina traukia visai ne ten kur as noreciau, kelnes "pasunkejo akimirksniu", nuo to laiko supratau ant kiek beprasmiski tai dalykai, ir kuo po velniais rizikavau del tos beprasmiskos kvailystes, tikrai niekas nebutu likes mano pusej jei butume apsiverte ar panasiai
|
Citata:
ne esme kas ka gali, o esme kaip kas buvo - nes lenktynese niekada negali sakyti vat butumem laimeja laisvai nes musu masina krutesne, bet del sveiko proto nelaimejom. Nieko pries neturiu ir tikrai sutinku kad lygioj trasoj (kokiam aerodrome laimetum laisvai ir t.t.) bet yra kaip yra VW padare MB :geda: beje yra ir VW 1.9 Tdi (patiuninti) kurie tau galetu dar stoti ir i gretas drago trasoj ;) ir sunaudodami iki 8 ltr dyzelio ir t.t., taip kad nereikia perdaug ......... Myliu MB bet bukim teisingi :wave: |
Citata:
|
Supratau tavo mintį Kleckai, bet kai taip pasakei tai iškart pasirodė kad palaikai tokias lenktynes. Nu man apskritai kažkaip kvaila atrodytų dėl savo pranašumo įrodymo per stoteles kažkur lenkti važiuojant 200+ km/h o tuo labiau dar toliau eiti.
|
Nepalaikau Gerb.Klecko
|
as irgi Klecko nepalaikau. anksciau pats darydavau kai golf vairuotojas, bet kai viena karta pasimokai ir gaunasi taip kad "aj galejau nebespaust, nieko nebutu atsitike" sekanti karta geriau atleist yra gaza, ka padare arbuzas, nes masina tai metalo gabalas, viena sudauzei, kita vaziuoji, o gyvybes neprikelsi. todel 100% palaikau arbuza del protingo sprendimo. aisku kartais sarmata jaustis pralaimejus, golfo vairuotojas laimingas kad MB padare, bet geriausia kai viskas gerai baigiasi... todel bukim supratingi, ir nelenktyniaukim per istisines ir pan juostas.
|
Citata:
Tomskis is manes gauna pliusa :D |
o man visiskai dzn kas palaiko o kas ne - as nesakiau kad yra gerai kad VW ziauriai rizikavo ir laimejo ;)
as turejau mintyje kad jei pralosiai tai pralosiai ir jokio skirtumo kiek kas rizikavo, turejau audi 200 turbo 2.2 220 AG + idejes trumpu pavaru deze + t.t. pagerinimu puikiu - tai mieste visiem ragai budavo pries geru 10 su kapeikom metu :D ir vazinejau taip kad baisu prisiminti, bet kai pralosi tai pralosi ir tiek. Blogai - kad pralose, bet gerai kad sveiku protu vadovaujesi ir tiek. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:07. |