![]() |
Citata:
|
va kaip atrodo mano senasis cl500, naujasis 7er, ir naujasis mb sprinter gale, kuris pavede autobahne salia hanoverio-uzkale 2.2cdi motoras :cenzura:
p.s. ka ratai duoda cl500.. dabar vaizdo tokio nebeliko tikrai.. http://img713.imageshack.us/img713/6352/abc123.jpg Uploaded with ImageShack.us |
Citata:
|
bmw agresyviai atrodo :) parodyk salona bmw, jei nesunku :P
|
1 Attachment(s)
salonas
|
Salonas labai grazus, toki isivaizdavau,jeigu buciau emes e65. :)
Klausimas del cl'o.. R19 ratlankiai pas ji buvo? koks padangu ausktis? R20 turbut jau kaip karieta atrodytu? |
gera komplektacija.. dvi klimos, sportpaketinis vairas, comfort salonas. :) Liux.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Jums reiktų susitikt ir išsiaiškint, žiūriu senokai pjaunatės :xx:
|
Citata:
|
Ar viskas tvarkoj su Bmw elektra? Nes,kai mersa pas elektrikus surinkinejo,gal kokie 5 "kosmosai" stovejo su neaiskiom gedimu priezastim :drug:
|
Kazkas teisingai pastebejo - sport paketas - sedynes, vairas, comfort access, dvi klimos ir tak dalei.. Bet cia pirkinys naujasis, toledo blau spalva ir pan.
Pries tai turejau 735i lpg, siaip patiko simioras labai kaip masina, tad nusipirkau dyzeli, nes dujos jau ir po cl zinojau kad yra gaidys ppaskutinis :cenzura: Su praitu 735i pirkau is pazystamo bedu nebuvo.. Na buvo raktas nusproges, tai parsisiunte nauja pagaminta is gamyklos, dar buvo kazkoks langu blokas nuduses.. Su dabartiniu 730d yra problemu ir su elektra, ir su varikliu, bet as ji ir pirkau su defektais siek tiek pigiau nei rinkos kaina.. Kas del elektros tai buvo beda kad nebuvo garso ir nesivalde ekranas idrive su ratuku.. tai nuveziau i servise prachekino viska prasikniso surado kad tv isejo is rikiuotes, dabar tv suradau uz 200lt + pririsimas 50lt~. Dar yra su trauka bedu kazko netraukia kaip turetu ant aukstu apsuku. Na bet cia viskas patvarkoma, o siaip jau minejau kad man po cl sitas e65 kaip atgaiva.. nei del amortiku krauniesi, tai del siurbliu, nei del dar kazko.. cl tai gal ir maziau elektros bet bedu irgi nemazai pasitaikydavo smulkiu, luzinejo laidai per duru varcias, langu galiniu blokai daznai iseina na bet cia smulkmena aisku, svarbu kad vaziuokle laikytu.. siaip is cl geri atsiminimai, tik truko protingesnes dezes ir galingesnio variklio 5.0(nera tos traukos labai jau daug pas ji). kas del ratu tai ant cl500 buvo r19 ratai amg replikos padangos buvo 255/40. Didesniu ratu ant jo nedeciau, nes ir su r19 vaziavimas jau ant ribos.. kietoka jinai tokia buvo.. o r20 ratai nemanau kad atrodytu graziai.. geriau nusipirkt r19 ir programiskai masina keliais cm suzeminti, vaizdas bus labai geras, ir vaziavimas smagus.. taip pat nusipirkt r19 ziemines ppadangas, galima rasti geras padangas uz 1500lt~ visas 4ias devetas ir visa sezona vazineti su graziai atrodancia masina.. as siuo atveju taip ir daryciau jei dabar tureciau cl. |
jei nesunku parodyk nauja 730d :wave:
|
dar fotkiu neturiu, kai apsitvarkysiu pasidarysiu.
|
Citata:
|
tai tegul sako savo istorijas man negaila.. bet rimti tokios klases pirkejai zino, kad ar e65 ar a8 ar s klase visi turi smulkiu el problemu... as irgi tokios masinos nepirkciau darbui, arba jei sukciau labai daug km.. geriau bmw 3, mb c klase, o aisku visu geriausiai kokia tojota korola ar avensis ar opeliukas koks.. bet manau kiekvienas pasveria ko iesko, ir kiek vaziuoja kilometru, ir kiek skirs remontui.
|
Citata:
|
o 730d faceliftini paemiai ar iki facelifto? kaip trauka plyginti su 320 cdi?
|
Citata:
|
Geriau bmw stumti nei mersa vairuoti? :D
|
[QUOTE=glutaminas;194307]siuo metu tai jis traukia kaip mano darbinis fokusas 1.8tdci 66kw :xx: bet dar viskas aiskinimosi busenoj.. O siaip pagal statistika 3.2cdi trauka iki 100 8.5sec, 730d trauka iki 100 8.1sec.. Bet kadangi bmw deze protingesne, pati masina labiau astresne, tai turbut ir trauka turetu vizualiai buti didesne pas bmw :)[/QUOT
Deze ne protingesne, bet staigesne. MB specialiai tokias gamina, ne del to, kad negali :) |
[QUOTE=sausainius;194320]
Citata:
na as lyginu su w220 deze. Jei lygintum su w221 deze e65 deze tai gal ir tavo variantas butu.. Bet w220 deze savsem durna... bent jau ant 500tinio imant tai arba vaziuoji ramiai arba kickdown.. sportinio rezimo nera, kad biski spusteli per gaza ir iskart meta zemesne pavara.. pvz bmw vaziuoji tolygiai mieste 60km/val matai mirksi sviesaforas biski duodi gazo kad prasoktum iskart zemina pavara ir lupa.. o mersas biski spusteli ir jis ant tos pacios pavaros kaukina.. nu kazkokia nesamone.. tada susinervini ir spaudi dugna, tada jo, traukia, vaziuoja ir t.t. Bet velgi, ka cia lygiti.. viena 5iabege, kita 6iabege.. Jei su merso 7gtroniku pavaziuot tai manau nuomone pasikeistu :ralis: |
[QUOTE=glutaminas;194358]
Citata:
|
As meginau mieste ABC sport mygtuka, tai pastebejau kad vietoj iprastu <2k apsuku laike truputi daugiau nei >2k apsuku, ir jau sitas vaziavimo stilius neva sport skaitos, dabar supratau ka turejai glutaminai omeny sakydamas kad deze tupa,isitikinau, arba kickdonw'as arba tuo paciu begiu renka kilometrus :xx:
Bmw deze mieste daug jautresne,pagal gazo pedala ir tavo vairavimo stiliu labiau taikydavosi prie vairuotojo. Pav lyginant su e38, kuris yra senas limo, sport mygtukas duodavo zymiai zymiai daugiau, masina tapdavo agresyvi, laikydavo ausktas apsukas ties 3-4k, begio nemesdavo aukstesnio, na jeigu noredavai pakinkyti auto,tai pasaka budavo, v8 nenustoja truksmaut. :) |
Citata:
ABC sport, prizemina vaziuokle ir posukiuose geriau stovi masina, su pavaru deze visiskai nieko bendro neturi!!! Bet pagaliau sutikau zmogu, kuris pritaria mano nuomonej del merso dezes.. nu as negaliu man kaip nepatiko ta deze.. ZIAURIAI!! Uzsedau uz bmw 735i e65 nesupratau kas darosi.. mieste masina zvitri, reikia prasokti tarp masinu, saskem suzaist jokiu problemu, biski lengvai gaziuko duodi ir lupa i prieki.. o mersas tai kaip *CENZURA**CENZURA**CENZURA**CENZURA**CENZURA**CENZ URA**CENZURA* spusteli ir toks jausmas kad 5 pavara ir renka ta greiti, norisi ismint sankaba ir mest i 3 ar4 begi.. jau tokia shudina deze kad baisu :cenzura::cenzura::cenzura::cenzura::cenzura: aisku, siuo atveju padetu mechaninis begiu junginejimas, nu tipo kaip steptronick, ar tiptronik bet tai velgi cia kazkokia parodija, ant automato man kazkaip nesijungineja mechaniskai tie begiai... |
[QUOTE=Paulius140;194360]
Citata:
|
Ziuriu, cia ne man vienam pasirode, kad MB dezes "kitokios" :) Mano turetas E50 AMG su 255kw ir dabartine Audi S6 su 250kw nera ka lyginti. Audi deze daug labiau astresne, sportiskesne ir spartesne. Truputi paduodi daugiau gazo ir iskart zeminama pavara. Kartais net nervina tas astrumas, nes uzsukus sankryzoj ir padavus vos vos gazo, pavara zeminama ir automobilis pradeda lekt :D Su MB to nebuvo. Deze zemesne pavara mesdavo beveik uzkickdown'inus, o ir uzkickdownínus dar pagalvodavo, vos ne klausdama, ar tikrai nori, kad pazeminciau pavara :D Ypac tai nervindavo, kai vaziuojant is eigos reikedavo padragint su kokiu golfistu :confused: Autostradoj didelio skirtumo tarp MB ir Audi nejauciu, bet mieste, tai skirtumas akivaizdus. Automobiliu techniniai duomenys labai panasus, bet ju charakteriai ziauriai skirtingi :) Butu idomu palyginti naujos kartos AMG su kokia eSke ar eMke, bet itariu, kad AMG charakteris butu svelnesnis negu konkurentu :)
|
Abc sport neitakoja dezes darbo? Hm.. Keista, atrode kad tikrai zemesni begi laiko nei iprastai..
|
Itakoja pakaba, deze, vaira, ir gal ipurskima, nes man staigiau rauna ir staigiau reaguoja ir akseleratoriaus pedala. su r17 neypatingai jauciasi pakabos kietumas, bet su r19 netgi labai pakieteja, palygint su paprastu comfort mode
|
[QUOTE=glutaminas;194466]
Citata:
|
Deje ABC sport reiskia tik pakabos darba.. deja pavaru perjungimas, ar dezes darbas astresnis nuo to netampa.. Na bent jau is mano pacio patirties, ir kiek teko skaityti informacijos internete(bet uz tai negaliu garantuot, reiketu patiem paieskot inforin internete), bet logiska, jei akivaizdaus skirtumo nepajunda daugkas, vadinasi jo ir nera :)
ABC sport ijungimas labai dideli vaidmeni vaidindavo man pvz kai as ziede vaziuodavau.. atrodo toks siauras ziedas, bet masina su r19 ratais praktiskai ant 100gali vaziuot ir visiskai neiskrenda is ziedo... posukiai ziauriai gerai stovisi.. pabandykit gera posuki ant didelio greicio islauzt.. ziauriai masina gerai stovi.. vat cia ir yra ABC privalumas, jei astriu posukiu nedarot tai ir nesijaus abc vaziuokles privalumai.. Dabar gryztant del dezes, tai keista kad rimtai dauguma pastebi ta skirtuma.. Bet as nemanau kad mersas tai daro del solidesnio vaziavimo, tiesiog cia man konkreti nedadelka atrodo.. varikliai atrodo geri, bet ju neisnaudoji jei nezemina pavaros... Man irgi nepatikdavo.. vaziuoji su CL500, koks zasinas pradeda maisytis po kojom, grynai koks golfukas, galvoji biski spustelsi kad nebesmirdetu is jo glusako.. spusteli ir matai kad neaplenki jo niekaip :cenzura::cenzura: tada susinervini, kali dugna, va tada viskas ok.. bet kitaip turi vaziuoti kaip su ribotom galimybem.. bet pvz ant s320cdi(00metu) to per daug nesijaute diskomforto del dezes.. galbut todel, kad pas dyzelius pagrinde traukia sukimo momentas, o ne AG.. o pas benzus traukia pagrinde AG, tai ir turetu dezes buti atitinkamos :vairuot: |
Itakoja sport rezimas masinos darbui, nes pavaros persijungineja prie zymiai didesniu apsuku, abc sport ir pakabai ir masinos darbui
|
Taip. Abc pakabai, vairas standesnis ir staigesnis pasidaro, deze pavelina ir gazo pedalas jautriai reaguoja i paspaudima.
Jau nekalbu, kad masina zymiai kietesne pasidaro |
|
Sutinku su jumis,buka ta merso deze nors ir 7g tronic,tox jausmas,kad mieganti, be kickdowno nelabai ka padarysi,bet yra sport mygtukas bent jau pas Cls'a miestui,tada jau,kaip sakant gali ir saskem zaist :xx:
|
neveltui sakoma, kad mersas ne lakstymui sukurtas ;]
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:51. |