Citata:
|
Citata:
|
Aciu, kad sugadinot nuotaika :xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
W210, 2.9TD automat, 1997
Ziema Automat (W rezimas) Baltarusiska salarka (ne skiedalas) Vazevimo stilius ramus. Miestas + Uzmestis = 10L/100km |
C124 230Ce
po degimo, ir misinio reguliavimo. pilnas bakas iki kakliuko. Alytus - Vilnius (ten kamstis sedim valanda beveik) - Druskininkai (Gruto Parkas) - Alytus. Susisuko 328 km. Y baka tilpo 22.3 litro. grubiai 7 litrai simtui. Kaip ziemai sakyciau visai padoriai :xx: |
Mano dyzelis tiek ima:verkia::unreal:
|
Citata:
Citata:
|
idomiai, numesk fotke, ir kiek suplakiai uz reguliavima?
|
Citata:
|
1 Attachment(s)
Citata:
|
idomiai, reikes pasiskaitit manuale kas per besas istikro ten yra :) ir kam tada yra ta apvali fignia kur nurodai su kokiu benzu vazineji :/
Citata:
|
Citata:
|
ne ne neapie tai sneku :) tuoj susirasiu kur apie ta besa parasita :)
Citata:
|
Citata:
|
vo as apie sita
o daugiau neradau kas ten reguliuoja degima :/ ar ka nors, bet einu dar pasiknisiu :) http://img214.imageshack.us/img214/4577/111xx.jpg |
Citata:
|
nu nznau, kiek perskaiciau nieko panasaus nerandu kas ten konkreciai reguliuojasi kur tau reguliavo :/
|
Citata:
|
Remontas ir eksplotacija mercedes benz w124
Citata:
|
Kiek taviskis e320 cdi kuro ima? Miestas/trasa
|
Citata:
|
Citata:
|
Nepyk , bet nelabai tikiu kad su 320cdi telpi i 10l mieste ziema , as vasara su r18 pilu 11l mieste :)))
|
as 2 ziemas vazinejau, tai mieste nuo 13 iki 15 litru degindavo
|
Citata:
|
Citata:
|
blin daug
|
nemazai, sia ziema su a8 vazineju, tai degina apie 16 litru dyzeliuko :)
|
2.5tdi ?
|
3.3 tdi
|
Citata:
|
kdl taip sakai edgi ?
|
ir kur cia ta rizika? bet kaip smagu ziema vaziuoti, nera net ka lyginti su mersu :)
|
Chebryte, as matau ka pilu ir kiek, be to vaziavimas vaziavimui nelygus. As nekalbu apie pirmas kelias minutes kai sanaudos ir 20l siekia PAGAL PARODYMUS, bet imant vidurki mieste prasukus bent 30km be ilgesniu gesinimu man piesia ~10l (Reikia pamineti, kad mano vaziavimo stilius ramus, tarp juostu nenardau, masinos neuzkisineju, nuo zalios nesistengiu buti nugaletoju :xx: )
|
tai man ant kompo rodydavo apie 11 litru, bet paskaiciavus kiek ipili ir kiek nuvaziuoti tie skaiciai pasikeisdavo i didesne puse. juk manuale raso kad mieste 11.1 litro degina
|
Citata:
Citata:
|
bmw X5 3.0D telpa i 10l ziema. kaip tai w210 negali tilpt?
kuo cia netiket. manau 10l labai normalios sanaudos, nei daug nei mazai. |
pas mane s210 2.7cdi tai ziema vilniuje kazkur 6 ,vasara apie 5 :xx: bet as ir nuo sviesoforo pirmas pajudu ir posukius skersas imu :seile:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:28. |