![]() |
Citata:
|
Tai cia labiausiai nusikliedi nezinodami, grynas pvz. 2.9TD tai geriausias galios ir sanaudu santykis ir normaliai vazinesi, o 2.2cdi tai jau kadangi silniausias variklis tai jau nevaziuoja
|
Citata:
Jei tau uztrenka 2.9td su 95kw labai dziugu. Mano tevui irgi uztenka Lagunos su 70kw :D |
siulikit variantus 3200cdi :D as tai iki 10000E nematau ka pirkti
|
tas, kad uztenka 95kw ar pan. Tai cia jau kiekvienam savo kaip ir pauliukas pasake jo tevui uztenka 70kw, mano tevui 66 man atrodo, bet sedo i mano agurka pavaziavo ir jomzodziai va cia tai vaziavimas ir aplenkt gali drasei ir i zieda ivaziuoti staigiau ir t.t. Ir nepasakokit pasaky, kad tie 100kw per akis.... Nesamone kai vazeve tik su 66 ir sokus ant 100kw tai per akis, bet realiai tai.... Kad ir kaip jum tai sunku butu pripazinti :-):-):-):-):-) ir kai sako kad nereikia galingos masinos nes nera kur lakstyti, tai man juokas ima :-):-):-) nes nebutina su 5,0l varikliu visada smaugti 200km/h argi nesmagu mieste ar uzmiesty paspausti pedala ir jausti, kad turi kazka po kapotu, o ne kaip su 90kw, lenkti ar ne, spesiu ar ne.... ? :-)
|
Siaip tai tu mūsų neklausyk, jei jau tau taip stovi ant to 400 cdi, tai imk ir nusipirk :) nes iš nuotraukų jis tikria gerai atrodo, reikia aišku gyvai pamatyti. Nes po to save grauši visą gyvenimą, kad paklausei kažkokių keistuolių iš kažkokio forumo :D o tada va jau pats isitikinsi geras tas mersas ar ne :D ir bus ramu ir tau ir mum. Gal tada ir mes pasikeisim savo 320 i 400 :)
|
aš norėjau pasakyt, kad nėra tokio dalyko kaip geriausias variklis. visi geri, tik kiekvienas renkas pagal kišenę ir poreikius ;]
|
Citata:
|
tai kad ju nei is tolo nematyti uz mano suma :D
|
Tai teks kelti suma 2x ;)
|
Citata:
|
|
Citata:
|
Retorinis klausimas koks tikslas toki pirkt? Jau geriau S'as tada :)
P.S. cia tik mano nuomone. Uosvio pazystamas turi S420CDI tai uzdejes tikrai geras ziemines padangas ir vistiek ziema normaliai nepavaziuoja. Tai vat ir geriau tada S320 4-matic, nei tas S420 ;) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Tik toks auto, jau būtų kaip ir w124 E500 :) daugiau del meilės Mersui, nei dėl praktiškumo. |
Citata:
|
2.7 cdi visai geras varijantas jeigu chipas imestas galia tokia pat kaip 3.2 turi vienu cilindru maziau tai ir remontas biski pigesnis ir kuro sanaudos biski mazesnios seip del variklio dydzio tai visi noretu amg modelio ar to 4.2 cdi smagu su tokiu butu pasivazineti bet sunku tokius varijantus gauti , as isimeciau box neperseniausiai ir eina taip pat kaip ir 3.2 cdi, mieste ramiai vaziojant kuro sanaudos biski mazesnios , seip manau 2.7 yra aukso viduriukas kaip kad kazkas jau sake ir masina pati maziau byra ir variklis ilga amzis , prie galios labai lengva priprasti ir po to vel nori kazko greitesnio visi esam zmones ir mes kartais nejauciam saiko , geriau apsistoti ant aukso viduriuko ar ant 3.2 tikrai per akis , sorry dedes prigeres dede rase :D greiciau pirk auto parodisi ka nusipirkai :D:vynas:
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
apie kokius cia box'us eina kalba?
apie tokius? http://www.racechip.de/racechip-chip...DI-1370-r.html |
Citata:
|
na kiekvienas savo poziuri turi i kilovatus ir lenkimus. vieni atsimatuoja is 1 km ir kol prisitaikes islenda, kad galetu aplenkti ir ziuri kad slapiom kelnem toliau vaziuoji, kiti - pries lenkima pazemina pavara ir apsilenkia kiek pasteneje, treti - spusteli pedala pasuka vaira ir atgal atsuka ir lenkimo manevras atliktas, nei matuotis, nei galvoti, nieko nereikia. Tai yra malonumas. As niekada nemegstu vilktis ir daznai ziuriu i galinio vaizdo veidrodeli, kad kas nelystu uzpakalin, nes zinau, kaip nemalonu, kai kitas prieki tarmozina. P.s. savaja c270 jau ismeginau... kiek deklaruoja gamintojas tiek ir vaziuoja.
|
W204, CO2
C300, 3.0 V6: 220 g/km C320CDI, 3.0 V6: 182 g/km |
Gal kas zino apie si modeli kokios info, o gal jis kokio netgi forumiecio?
http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...s-2143356.html |
Citata:
|
Citata:
|
prisimenu ir as ji tik ta skelbima kai jis buvo 36klt tai itarima sioki toki kelia aisku. man vien jo aprasymas isdave apie jo automobili, nes senesniame skelbime taip pat jis buvo labaio gtraziai isdestes privalumus
Galimas variantas, kad zmogui reikia pinigu, ir jis parduoda, cia gi negali zinoti, nors tokiu variantu buna kad paskui nagu nenusigriauztumei. |
Citata:
|
vaziuok ir ziurek vietoje. mes visi turime stereotipus perkant masinas, o pas zmones ivairios priezastys pardavimo.. savo masina perkant nusiderejau ne daug ne mazai 2000 Euro. tiesiog pas zmogu vaikas gime ir jam tada ne tas galvoje buvo, tiesiog nenorejo papildomu rupesciu parduodant, o norejo parduoti. vaziuoji ziuri pagal situacija vertini ir padarai isvadas. mano toks butu patarimas
|
jo jei Siauliuose ji butu, jau stoveciau prie jos :DD reikes laika surasti ir pameginti atlekti i Vilniu
|
Citata:
|
as tai viska galiu kas liecia ir apziures ir patikrins, bet ir man paciam reikia ja pamatyti nes as su ja vazinesiu. tu matyt ir nama perki ar kad ir bet koki daikta, uz tave isrenka vadybininkai konsultantai ir t.t... bet tau ji tenka naudoti, vairuoti ar gyventi su tuo daiktu, ne pasiuntinukam.
|
Citata:
|
Bandau pataikyti i tema:
Rinkis E320CDI V6 ;) Siandien biski isbandziau dugna, tai normaliai, 260 ir poto svelniai isijungiantis ribotuvas :baby: |
Citata:
|
Kai visus mersus riboja oficialiai iki 250, tai butu labai sunku issirinkti :)
|
Citata:
Taip pat gaunate įspėjimą už forumo teršimą. Dėl teršimo ir forumo narių negerbimo buvote neformaliai įspėtas kelis kartus, kadangi reakcijos nebuvo, tai darom oficialiai. Plačiau apie tai čia: http://www.mb1.lt/showthread.php?t=6530 |
taip pat, MB777 gaunate įspėjimą dėl įžeidinėjimų, kaip jau minėjo kolega, buvote perspėtas nebe kartą, išvados nebebuvo padarytos JOKIOS.
citata iš forumo taisyklių: "Jūs sutinkate MB1 Forume nerašyti keiksmažodžių, įžeidžiančių kitus, nešvankių, vulgarių, šmeižiančių, grasinančių ir kitokių, žmogaus orumą ir vietinius įstatymus, pažeidžiančių žinučių." taip pat norėčiau žodiškai įspėti tuos forumo narius, kurie buvo įsivėlę į konfliktus su MB777, tokie kaip Tomskis, Finalfour, aware bei kiti. (tai yra tik žodinis įspėjimas, todėl prašau visų stengtis nebekonfliktuoti, nesivelti į bereikšmes diskusijas, nerašyti bereikalingų žinučių, tuo pačiu neteršite ir mūsų visų draugiško forumo). Tikimės, kad įspėjimai tik ir liks žodiniais, bei jų nebereikės paversti oficialiais. Taip pat raginu visus forumo dalyvius nebesivelti į konfliktus, bet pranešti apie tai vienam iš moderatorių arba administratoriui. Ačiū. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:45. |