![]() |
Žmonių gal ir daugiau būtų, tik ką veikt susirinkus po darbo, šiai dienai jau tamsoje. Nei savo žirgo parodysi, nei kitų pamatysi. Veikt kažką ir noras netoks. Beliktu tik parūkyti ir skirstitis. Aš už šeštadienį, ir už kažkokį veiksmą kaip siūlė hardas. Jei daugumai tinka, reikia pasirinkt laiką ir vietą.
|
As irgi buciau uz kazokia veikla. Bet labiau linkciau i boulinga, biliarda ir panasiai. Po medzius karstytis gal ir gerai, niekad nebandziau nieko panasaus, bet gal per daug veiksmo :D na bet cia tik mano nuomone. :)
|
dalyvauciau, ir esu uz kartingus.
|
Visai gerai po medžius pasikarstyti, vaikystę prisiminti:taip:. Ne taip seniai buvau Lokės pėdoj, tai labai patiko.:good:
|
man tai atvirai pasakius :ne: .. susitinki ir eini i miska karstytis po medzius , tarsi butumem medziotoju ar alpinistu forumas..nzn man kartingai labiau i tema
|
As ir už kartus, arba biliarda, bet kartai gal geriau.
|
Kartingai jau kazkada buvo, visai smagiai pralekem :-)
|
spalio 12 ir bmw daro meeta kaune , jauciu prie Zalgirio arenos
|
uz kartingus ir as :) siaip galeciau pabandyt boulinga oazej paderint nemokamai arba kurkas pigiau :) man asmeniskai savaiotgalis irgi priimtiniau, nei darbo diena, nes visi po darbu suleks, jau bus pradeje temti :)
|
Tai kaip, susirenkam šį šeštadienį?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:58. |