Citata:
Pradžioje rašė Jexx
(Post 204079)
Papasakok placiau apie tai:)
|
Cia dabar tau apie ka konkreciai? Apie tos toniruotes niuansus ar kaip nuo lexuso pritaikytum mersui...? :)
Kad nemarinuoti laiko, atsakysiu iskarto i abu klausimus.
Su policija reikalu tureti neteko, nieko negaliu pasakyti. Keli pazystami Kaune naudoja, tai sake daznai stabdo, bet baudos nera gaves nei vienas... Pareigunai zino istatymus, todel laukia pataisu. Yra pora variantu, kuriais galetum likti kaltas. Vienas eiti per teismus, jeigu israso, tu nesutinki ir bla bla bla... Na pareigunai tai zino puikiai, ir retas kuris tepliosis tokiais dalykais, juolab kad patys susipirke sitas nesamones zino kaip visa tai veikia :))) kitas dalykas jeigu sustabdes pareigunas netures teises nubausti del langu, tai suras prie ko prisikabinti... vaistineles, gesintuvai ir taip toliau :xx: Na cia zaidimas ta toniruote. Is esmes man patiktu tureti, jeigu tureciau pastovu auto. Naudociau ne visada. Tik kai sugalvoji. Nes buna dienu, kad atrodo dzin tamsinti, o kartais galvoji velniop ta itampa :xx:
Uzsideda per kelias sekundes, nusiima irgi per kelias sekundes. Is patirties kiek girdejau, nusiimti nera daug reikalu kai sustabdo. Jeigu stabdo, jie zino del ko, todel iskarto pasiruosia aparata tikrinimui... Per ta laika lengvai galima nuimti. Juolab, kad nusiima per kokias ~4sekundes :) O kiek tokiu atveju kai jie neturi matavimo aparatu...
Ziema naudoti nerekomenduotina. Kadangi rasoja langai daznai, uz toniruotes taip pat yra tarpai ir ten rasoja, o vejukas sunkiai nupucia visa ta reikala...
Matomumas is vidaus labai geras, nejauciau jokio diskomforto, nors is isores nesimate nieko, o praleidumas nepamenu, bet lyg 15procentu pas mane :xx:
O toniruote pritaikyti kitam mb nesudetinga, nes lexuse langas pakankamai didelis, todel pagal kito lango sablona galima apkirpti nesunkiai ir bus ok :) nu nebent clui kokiam sunkiai iseitu, kurios langas nezmoniskai didelis.
Tai tiek... Reziume - vaiku zaidimas, ale tureciau pastovu auto, tikrai isigyciau ta dalyka, bet naudociau tik tada, kai sirdis geidzia :))
Esant dideliu auksarankiu yra galimybe pasidaryti, kad toniruote nusileistu su antru langu... Na tipo du langai ar kazkas tokio... esu mates :xx: