MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Rawwslt 2017-10-03 09:12

Viskam. Ka as, tik naudoju net nesekia 1% galimybiu. Kalbu vairuodamas, orus ziuriu (man svarbu pataikyti keleta valandu be lietaus), liektuvo elektroniniai biletai (super patogu, tik truksta elektronio paso), Delfi antrastes perskaitau, ir taip atsirenku koki straipsni veliau reikes paskaityti, atmintine naudoju, vaistams gerti, elektronini pasta pasitikrinu, seku siuntinius, skaiciuoju suvalgyto maisto kalorijas (bandau atsikratyti papildomu kilogramu), Siri naudoju greitai paieskai ir plius sportas.

simaso 2017-10-03 09:13

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 482230)
kiek pazysti jaunimo kuris savanoriskai eina i teatra baleta? tai tik laiko klausimas kada....
p.s. as skaitau knygas tiesa min 5 metai tik ebook. kam vargti laukti, nusiperku po 5 sek galiu skaityti :)

į teatrus eina žmonės, kurie yra kultūriškai išprusę :)

Robis 2017-10-03 09:13

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 482220)
jei jau tokį vairą dėt, tai tik su medžiu, o skydelis tinka nuo paskutinių metų w140 ? nes vizualiai labai panašus tik be tų žiedų. tiek vairas tiek skydelis sl'ui kainuoja kosmosą arba nėra pirkt :)

Taip, skydelis ten ir yra kaip pas 140, vairas pas SLk patį pirmos kartos paskutinių metų toks buvo, jei gerai pamenu

Markko 2017-10-03 09:35

Citata:

kiek pazysti jaunimo kuris savanoriskai eina i teatra baleta? tai tik laiko klausimas kada....
p.s. as skaitau knygas tiesa min 5 metai tik ebook. kam vargti laukti, nusiperku po 5 sek galiu skaityti :)

Patikek,jo yra beproto daug...pabandyk nupirkti bilieta i zinoma spektakli..del knygu...asmeniskai nezinau kaip galima skaityti is ebooko...na bet kiek zmoniu tiek nuomoniu.

nova 2017-10-03 09:38

Citata:

treciadienis, pilna sale:

https://i.imgur.com/RrhhMnV.jpg

sestadieni taip pat

Rawwslt 2017-10-03 10:06

Tu paziek! Nematau nei vieno normalaus bachuro :xx:

Hunter 2017-10-03 10:09

tai jie dar siemkas nebaige spjaudyt prie iejimo

Rawwslt 2017-10-03 10:13

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 482237)
tai jie dar siemkas nebaige spjaudyt prie iejimo

Man atrodo garaze dusliarka virina :)

vanix 2017-10-03 10:31

Citata:

patikek, tokiu nemazai ;) Jeigu pats nevaikstai i teatrus, tai nereiskia, kad nieks nevaiksto :)
Maskvoj buvau teatre, tai bilieta pavyko gaut tik per drauga ir tik balkone. Bilietu kainos nesveikos, zmoniu visada pilna. Ir cia net ne i Bolshoj Teatr. Lietuvoj irgi buvau, irgi visada pilna zmoniu, betkokio amziaus.

Kas del smart watch'u, tai pats gyvenime nepirkciau tos nesamones. Pilnai uztenka telefono. Vien delto, kad nepatinka kaip atrodo tie laikrodziai. Visada yra ir bus analoginiai laikrodziai ;)

pucenas 2017-10-03 11:17

Citata:

Pradžioje rašė vanix (Post 482243)
patikek, tokiu nemazai ;) Jeigu pats nevaikstai i teatrus, tai nereiskia, kad nieks nevaiksto :)
Maskvoj buvau teatre, tai bilieta pavyko gaut tik per drauga ir tik balkone. Bilietu kainos nesveikos, zmoniu visada pilna. Ir cia net ne i Bolshoj Teatr. Lietuvoj irgi buvau, irgi visada pilna zmoniu, betkokio amziaus.

Kas del smart watch'u, tai pats gyvenime nepirkciau tos nesamones. Pilnai uztenka telefono. Vien delto, kad nepatinka kaip atrodo tie laikrodziai. Visada yra ir bus analoginiai laikrodziai ;)

Tikrai taip. Ir dar sako, kad zmones blogai gyvena. Paziurejus i sausakimsas salias ir bilietu kainas to nepasakyciau.
O del laikrodzio niekada nesakyk niekada. As irgi taip sakiau. Bet db kai uzsidedu paprasta. Suvibruoja tel. Ir iskart ziuriu i laikrodi, kas skambina ar meilas koks, ar sms. O ten nerodo :) taip, kad tikrai neblogas dalykas. Bet aisku prie kostiumo, gal ir nlb tinka. Nors maciau maciau G. Lanzbergis su garmin fenix vaiksto ;)

simaso 2017-10-03 11:42

Nu jau Lanzbergis tikrai ne pvz. kalbant apie įvaizdį :))

pucenas 2017-10-03 12:01

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 482249)
Nu jau Lanzbergis tikrai ne pvz. kalbant apie įvaizdį :))

tu puikiai supratai, ka as norejau pasakyti, bet praeidai proga patyleti :daro::ne:

Slapyvardis 2017-10-03 12:10

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 482233)
Taip, skydelis ten ir yra kaip pas 140, vairas pas SLk patį pirmos kartos paskutinių metų toks buvo, jei gerai pamenu

Fiziskai, kaip 140, bet elektra nevisai. Geriausia butu nupirkti 140 su ziedais ir nuo savo skydelio sudeti vidurius i zieduota korpusa.

simaso 2017-10-03 12:12

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 482252)
tu puikiai supratai, ka as norejau pasakyti, bet praeidai proga patyleti :daro::ne:

kolega, blevyzgų temoje randamės ;)

pucenas 2017-10-03 12:14

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 482255)
kolega, blevyzgų temoje randamės ;)

:good: nu tai ir blevyzgojam :blush:

Robis 2017-10-03 14:10

Citata:

Pradžioje rašė Slapyvardis (Post 482254)
Fiziskai, kaip 140, bet elektra nevisai. Geriausia butu nupirkti 140 su ziedais ir nuo savo skydelio sudeti vidurius i zieduota korpusa.

bet kažkodėl ebay pardavėjai rašo W140/C140/R129 :) nedariau transformacijų, tai negaliu nieko teigti.
http://www.ebay.de/itm/Mercedes-W129...0AAOSwcndZthCG

Va simaso, kaina visai protinga ir manau su lenku dar susitarsi dėl paderinimo: http://www.ebay.de/itm/acho-Kombiins...MAAOSwUaJZndnq kaune ciferblatą su KM/H užsisakysi ir bus ok :good:

simaso 2017-10-03 14:26

dabar dar neplanuoju keist skydelio yra ir taip daug smulkmenų svarbesnių :)

Rawwslt 2017-10-03 15:19

Kai snobas sako, kad mechanika jam labiau patinka nei elektronika tai taip ir yra. NU bet jeigu, tai sako nesnobas, tai jis yra senis arba zmogelas kuris nespeja kartu su mokslu. :)

Ai zinai geriau vazinesiu su mechanine deze kam man tie patogumai gyvenime.

vanix 2017-10-03 15:35

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 482265)
Kai snobas sako, kad mechanika jam labiau patinka nei elektronika tai taip ir yra. NU bet jeigu, tai sako nesnobas, tai jis yra senis arba zmogelas kuris nespeja kartu su mokslu. :)

Ai zinai geriau vazinesiu su mechanine deze kam man tie patogumai gyvenime.

blogas palyginimas :)
Man tai tiesiog nepatinka kaip tie smart watch'ai atrodo ir tiek. Labiau prie sirdies analoginis ciferblatas. Kada reikia istraukiu rageli is tases ir paskambinu ar peskaitau zinutes, pastoviai matyt mail'a ar delfi antrastes ant rankos nera reikalo :wave:

Markko 2017-10-03 15:41

Cia buna kai zmogus neturi argumentu :) prie ko cia ta mechanika ar automatas :xx:... bet jei zmogui tai padeda prisiminti paimti vaistu ar pavalgyti,ar paziureti koks oras lauke tai as happy :xx::xx:

Rawwslt 2017-10-03 15:41

Tokiems minimalistiniams poreikems manau uztektu 3310 naujos :xx:

simaso 2017-10-03 15:56

Rawwslt, nuoširdžiai linkiu aš tau suprast ką nors apie laikrodžius, nes tai netik daigtas, bet ir hobis :)

Rykštė 2017-10-03 15:59

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 482269)
Cia buna kai zmogus neturi argumentu :) prie ko cia ta mechanika ar automatas :xx:... bet jei zmogui tai padeda prisiminti paimti vaistu ar pavalgyti,ar paziureti koks oras lauke tai as happy :xx::xx:

bet gal zmogus seja/akeja tai zino kada varyt traktoriu i laukus? :) gal toks uzimtumas,kad jei nesuvibruos laikrodis-liks nevalges. man asmeniskai,tai cia tustumo virsune,laukt kaip svajones,kol iseis naujas apple ar kol padarys laikrodi su mail'u. man atrodo zada kelnes daryt,kurios pranes i laikrodi,kada laikas gamtinius reikalus atlikt.

Rawwslt 2017-10-03 16:14

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 482274)
Rawwslt, nuoširdžiai linkiu aš tau gyvenime suprast ką nors apie laikrodžius :)

Nemegstu laikrodziu. Gaves dovanu esu ne viena laikrodi. Vienintelis kuri nesioju, tai apple watch. Funkcionalumas yra prizmes virsuje. Stiliui nereikalingas man laikrodis as apie juos nesidomiu. Man yra idomu visokie isradimai, elektronines pazangos ir t.t.
Stengiuos isnaudoti visus teikiamus patogumus. Taipogi automobiliu norim protingu, bet jeigu laikrodis uz tave tam tikrais momentais pagalvoja, tai tipo cia “ponu ismislas”. Dar karta kartonu nevisi speja kojon koja su mokslu.

Pavidolis 2017-10-03 16:19

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 482279)
Nemegstu laikrodziu. Gaves dovanu esu ne viena laikrodi. Vienintelis kuri nesioju, tai apple watch. Funkcionalumas yra prizmes virsuje. Stiliui nereikalingas man laikrodis as apie juos nesidomiu. Man yra idomu visokie isradimai, elektronines pazangos ir t.t.
Stengiuos isnaudoti visus teikiamus patogumus. Taipogi automobiliu norim protingu, bet jeigu laikrodis uz tave tam tikrais momentais pagalvoja, tai tipo cia “ponu ismislas”. Dar karta kartonu nevisi speja kojon koja su mokslu.

O išmanių akinių nenaudoji?

Rawwslt 2017-10-03 16:24

Nea dar. Neatsirado tikslo kolkas, bet noreciau ismanaus saldytuvo, kad sutaupytu laika slankiojant parduotuveje ir galvojant ko truksta ir ko yra saldytuve. Noreciau garmin ismaniuju akiniu tik siek tiek dar kaina kandziojasi.

vanix 2017-10-03 16:26

Rawwslt, man tai labiausiai nesirisa tavo avataras su tuo ka rasai, turetu but kaip minimum W222 Facelift :D

Rawwslt 2017-10-03 16:27

Citata:

Pradžioje rašė vanix (Post 482284)
Rawwslt, man tai labiausiai nesirisa tavo avataras su tuo ka rasai, turetu but kaip minimum W222 Facelift :D

Suo giliau pakastas! Kas daro diagnostika su staru supras kas per avataras :xx:

vampyras 2017-10-03 16:32

man asmeniskai visiskai nepatinka obuolys, bet patinka kaip ju produktas kisa peili rolexui i sirdi. taip pat patinka kaip tesla vokieciams kisa elektromobili.
P.s. man patinka mano poziuris, "tas kas neina su laiku, su laiku iseina"
as tik uz naujoves, senas brandas seniams nesugebantiems eiti su laiku :)

Markko 2017-10-03 16:35

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 482287)
man asmeniskai visiskai nepatinka obuolys, bet patinka kaip ju produktas kisa peili rolexui i sirdi. taip pat patinka kaip tesla vokieciams kisa elektromobili.

Sakai elektronines moterys irgi uzskaitai :xx:

simaso 2017-10-03 16:37

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 482287)

rolexas turbūt daugiausiai laikrodžiui parduodantis brandas ir apple jam visai nekonkurentas ir niekada nebus. jis turi savo pirkėją, apple turi savo :)

Rawwslt 2017-10-03 16:37

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 482288)

Nepabandes nesuzinosi :xx::xx::xx:

vampyras 2017-10-03 16:42

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 482288)

iskarto vesciau, svarbu updeitai butu ikandami. :D

pucenas 2017-10-03 16:59

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 482292)
iskarto vesciau, svarbu updeitai butu ikandami. :D

:xx::xx::xx:

nova 2017-10-03 17:47

maisot silta su minkstu, kaip rusai sako.
kokia dalis nesiojanciu klasikinius laikrodzius nesioja juos vien tam, kad zinoti kiek dabar laiko? aplink mus kiekvienas irenginys teikia tokia informacija, ar tai mikrobange, telefonas, kompiuteris ar masina. tiesiog vieniem tai stiliaus elementas, kitiem statuso, tretiem hobis, ketvirtiem isvis iprotis ir t.t.
aisku dalis siu zmoniu iskeite arba iskeis paprasta laikrodi i ismanuji. nezinau kaip yra is tikruju, bet kazko tai man atrodo, kad dauguma ismaniuju "laikrodziu" turetoju iki ju isigijimo paprasto laikrodzio isvis nenesiojo ant rankos.
imho smartwatchus reikia vertinti ne kaip laikrodi, o tiesiog kaip patogu ir naudinga gadgeta.

Rawwslt 2017-10-03 17:54

Citata:

Pradžioje rašė nova (Post 482299)
maisot silta su minkstu, kaip rusai sako.
kokia dalis nesiojanciu klasikinius laikrodzius nesioja juos vien tam, kad zinoti kiek dabar laiko? aplink mus kiekvienas irenginys teikia tokia informacija, ar tai mikrobange, telefonas, kompiuteris ar masina. tiesiog vieniem tai stiliaus elementas, kitiem statuso, tretiem hobis, ketvirtiem isvis iprotis ir t.t.
aisku dalis siu zmoniu iskeite arba iskeis paprasta laikrodi i ismanuji. nezinau kaip yra is tikruju, bet kazko tai man atrodo, kad dauguma ismaniuju "laikrodziu" turetoju iki ju isigijimo paprasto laikrodzio isvis nenesiojo ant rankos.
imho smartwatchus reikia vertinti ne kaip laikrodi, o tiesiog kaip patogu ir naudinga gadgeta.

Super!!! :aciu::lithuania:

gdz1111 2017-10-03 19:03

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 482289)
rolexas turbūt daugiausiai laikrodžiui parduodantis brandas ir apple jam visai nekonkurentas ir niekada nebus. jis turi savo pirkėją, apple turi savo :)

Gal galima šaltinį, kur taip parašyta? :xx: lyginant pvz 2016 metus.

simaso 2017-10-03 19:24

Citata:

Pradžioje rašė gdz1111 (Post 482312)
Gal galima šaltinį, kur taip parašyta? :xx: lyginant pvz 2016 metus.

aš kalbu apie normalius brandus. omega ir rolex visada turbūt buvo populiariausi. nebrangūs, bet geri :)

justinasm 2017-10-03 20:52

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 482314)
aš kalbu apie normalius brandus. omega ir rolex visada turbūt buvo populiariausi. nebrangūs, bet geri :)

Apple jau juos aplenke. Yra statistika :) Tim’as labai tuo didziavosi per pristatymus

Rykštė 2017-10-03 20:56

klausimas zinantiems:
koks siu ratu modelis ir mazdaug verte? kiek iziurau R18

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:08.