MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

simaso 2020-01-21 18:26

Laikrodžių pasauly 5k nėra daug, čia tas pats kaip ratai už 500eur :)

amerika 2020-01-21 19:33

statistiškai 5k už laikrodi tai dideli pinigai, pas mus gal but kokie 4-7 procentai turtingu žmoniu tiek skiria, o 500euru už ratus tai sočiai...čia tik pastebejimas

Vilius 2020-01-21 20:10

Esu uz ratus mokejes 2500e... tai kazkaip eurais nu dar dar.. bet jau litais.. tai pats sau buciau prie smilkinio pirsta pasukiojes

simaso 2020-01-21 21:13

Citata:

Pradžioje rašė amerika (Post 528909)
statistiškai 5k už laikrodi tai dideli pinigai, pas mus gal but kokie 4-7 procentai turtingu žmoniu tiek skiria, o 500euru už ratus tai sočiai...čia tik pastebejimas

pas mus yra toli gražu iki to kaip turėtų būt turbūt visose srityse, todėl asmeniškai nežiūriu ir man visiškai neidomu kaip yra pas mus. Kad ir tokiai egzotikai kaip r129 už 500eur nebelabai ir nupirksi ką nors :)

rafis 2020-01-22 06:33

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 528917)
pas mus yra toli gražu iki to kaip turėtų būt turbūt visose srityse, todėl asmeniškai nežiūriu ir man visiškai neidomu kaip yra pas mus. Kad ir tokiai egzotikai kaip r129 už 500eur nebelabai ir nupirksi ką nors :)

Tikrai NIEKUR neturetu buti kad uz daikta mokami tokie pinigai kaip 5000euru, ir tas daiktas yra tiesiog del grozio ar juolabiau statuso. Cia yra ydingas mastymas, kapitalizmo pripusti burbulai zmogui. Siekiamybe turetu buti ne daiktas uz 1 ar kelias algas, o dvasinis pasitenkinimas ne is daiktu, o is gerio darymo. I labdara paaukokit tuos 5000euru, isgelbekit kazkam gyvybe... gi cia ne masina kuri pigesne nenuvaziuos is tasko a i taska b, kuom blogai laika rodo laikrodis uz 100eur? :wacko:
Vargstam dsrbuose, aukojam savo laisvalaiki, seima, draugus tam kad betiksliu isreklamuotu daiktu nusipirktume?
Paziurekit kaip apsirenge ir kokios vertes aksesuarus nesioja visu gerbiami milijardieriai. Kad ir tas pats gates, paaukojas protu nesuvokiamas sumas labdarai.. galetu turbut visus pasaulio laikrodzius ispirkt :wavecry:

Rykštė 2020-01-22 07:36

Tikrai simaso,tu viską laikrodžiais arba sl'o detalėmis matuoji,pagalvok ką princesei galėtum už tą sumą padovanoti,o nekeitinek plasmasiniu kraniuku i metalinius.

simaso 2020-01-22 08:12

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 528923)
Tikrai NIEKUR neturetu buti kad uz daikta mokami tokie pinigai kaip 5000euru, ir tas daiktas yra tiesiog del grozio ar juolabiau statuso. Cia yra ydingas mastymas, kapitalizmo pripusti burbulai zmogui. Siekiamybe turetu buti ne daiktas uz 1 ar kelias algas, o dvasinis pasitenkinimas ne is daiktu, o is gerio darymo. I labdara paaukokit tuos 5000euru, isgelbekit kazkam gyvybe... gi cia ne masina kuri pigesne nenuvaziuos is tasko a i taska b, kuom blogai laika rodo laikrodis uz 100eur? :wacko:
Vargstam dsrbuose, aukojam savo laisvalaiki, seima, draugus tam kad betiksliu isreklamuotu daiktu nusipirktume?
Paziurekit kaip apsirenge ir kokios vertes aksesuarus nesioja visu gerbiami milijardieriai. Kad ir tas pats gates, paaukojas protu nesuvokiamas sumas labdarai.. galetu turbut visus pasaulio laikrodzius ispirkt :wavecry:

Rafi, Billas Gates man patinka kaip asmenybė, kaip verslininkas, bet tiesiog jam laikrodžiai nėra hobis, jam patinka kiti dalykai.

rafis 2020-01-22 10:03

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 528928)
Rafi, Billas Gates man patinka kaip asmenybė, kaip verslininkas, bet tiesiog jam laikrodžiai nėra hobis, jam patinka kiti dalykai.

O tau laikrodziai hobis? Na del hobio ko nepadarysi aisku, as galvojau nori tiesiog naujo ale top lygio madingo laikrodzio. Bet jei tai kokie kolekciniai laikrodziai tai cia kita tema.

simaso 2020-01-22 10:27

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 528926)
Tikrai simaso,tu viską laikrodžiais arba sl'o detalėmis matuoji,pagalvok ką princesei galėtum už tą sumą padovanoti,o nekeitinek plasmasiniu kraniuku i metalinius.

susirask sau princesę ir galėsi lepint, o aš lepinu SL'ą. Aliumuniniai oil tuberiai su naujais originaliais o-ringais, mmmm...grožis :sirdys: :D
https://mb1.ltd/files/1579685126_img_0079.jpg

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 528930)
O tau laikrodziai hobis? Na del hobio ko nepadarysi aisku, as galvojau nori tiesiog naujo ale top lygio madingo laikrodzio. Bet jei tai kokie kolekciniai laikrodziai tai cia kita tema.

Taip, man tai hobis, seniau puse dienos praleisdavau ieškant informacijos apie juos, dabar stengiuos bent valandėlę kasdien. O kas madinga man neidomu, nes kas madinga šiandien, ryt gal jau bus nebemadinga, todėl svarbiausia turėt savo stilių ;)

Rykštė 2020-01-22 11:00

Simai,kad atrodytų solidžiau ir nesiskaitytų pinigų metymu, princeses ivardinu kaip hobį. :)
Man labiau pinigų reikia susirast,nei princesių.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:17.