![]() |
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Diskusija idomesne skelbimu :good:
Stebiu nuo pat ryto |
Tai ko neprisijungi? kodėl aš turiu pastoviai užvedinėt panašias blevyzgas ? :)
|
Nes perdaug cia nera ka sakyti. Del laikrodziu, tai nepalaikysiu diskusijos, nes nesidomiu jais:) gerimus geriu irgi perdaug neiisaukiancius, kad galeciau sau leisti juos ir prie geresniu laiku ir prie kuklesniu:) del investiciju ar princesiu lepinimo, tai matyt prasidejo tas laikotarpis man kai investicijos i dukras virsyti pradeda betkokias kitas. O del savo hobbio tai stengiosi nesiplesti apie kainas, nes tai labai subjektivu viskas, skiriu tiek kiek galiu. vienam pasirodys cia lasas juroje, kitam nesuvokiama protu suma.
O del diskusijos kuria stebiu, tai cia pritariu labiau tavo aponentam Rafiui ir Rykstei, ju argumentai buvo stipresni mano manymu |
jei kalbant apie laikrodžius, tai aš net nematau prasmės kažką aiškint ir stengtis argumentuot - tiesiog neverta :) linksmai pablevyzgojom ir tiek.
|
John maxwel kaip tik skaiciau nesenai rase:
Paverskite bet kurio daikto kaina doleriais i kaina laiku ir pasverkite ar tikrai tiek verta moketi. |
žmonės visą gyvenimą pradirbą valdišką darbą ir kitiem pinigus uždirbinėja. ar verta taip švaistyt savo laiką?, manau tikrai neverta.
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:48. |
|