![]() |
matyt nedaskaitei kazko..
na bet kad nereiketu vargti tai pasakysiu kad ne taip supratai:) |
reikalinga tepalo matuoklė M119 5.0 motorui, gal nuo kitų modelių tinka ?
|
salno apsiuvimo idėja pasiskolinta iš spyker, bet visai gerai atrodo. dabar galvoju ar verta prasidėt su persiuvimu salono ar ieškot gero originalaus, kas yra netaip jau ir paprasta
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/VlAsND7fmuk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
klasikos megejas tiurlingais uzsiims?
|
na tie rombai gal ir ne mano stilius, norėčiau, kad apsiūtų arčiau originalo stiliaus :)
P.S. kad ir bižki tiurlingas, bet tikrai gražiai apsiųta. |
Citata:
|
man tik pasirodė gražios siūlės ir taip kruopščiai viskas padaryta. tik tai tas mane ir sužavėjo :))
|
daug geriau salonas atrodo nei originalas! metu Huawey laikrodi vampyrui i dantis :daro:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Sakiau su salonu bus bėda. Neklausei manęs
|
Jokios čia bėdos nematau :)
|
sėdynių užvalkalų tai tikrai yra pirkt naujų :
http://www.ebay.com/itm/Mercedes-SL-...belgxQ&vxp=mtr |
yra pirkti net sedyniu minkstasias dalys, t.y. viduriai, bet kaina taipat dziuginancia kaip ir uzvalkalu :)
|
Galima ir naujas bandyt uzsakinet, bet org nauji uzvalkalai apie 300-500eur/vnt
|
Citata:
|
Citata:
|
porolona naudoja toki kokio reik, yra baldiniai, auto, pramoniniai ir t.t. savanoriuose gamina netgi, kokio nori tankio
|
Citata:
|
pavadinimo nepamenu, bet randasi toj gatvej kur gotas, salu zuvys, tame paciame pastate kur megamesta servisas, tik is nugarines puses. google rastum
|
https://mb1.ltd/mazos/22345120_16898...60449744_o.jpg
Ar imanoma isvenkti auto nurasimo jeigu ji vaziuoja. Man mercedes atstovybe priskaiciavo 9700eur. Draudimas sako auto tiek neverta.... |
Citata:
|
Citata:
|
clk 2004 traversa reikia keisti. Pakeiciau bet vistiek skaiciavo kaip nekeista.
|
oi tai baika cia. su nurasymu lyg irgi jau nebera problemu
|
jei ir nurasys, koks skirtumas, kad 150e daugiau islaidu turesi, daugiau ir ismokes. uzsiregistruosi ir vel varysi
|
Citata:
|
Citata:
|
Matyt tu paralonu visokiu buna? paprashiau pachio geriausio, kad ishmesti plunksnu pagalve ir ideti kazhka kietesnio. Buvau nustebes uzh kaina, rankoje turejau 10€ pasiruoshes, bet ne, atpjove kazhkoki turbonano :))))
|
Man reiktu paralono su arklio plaukais :D skamba keistai, bet butent tokia medziaga naudojo mano merso modelyje :D nu, kas man kvadrato kaina geresne pasiulys?:)))
|
matet kokius C klases mersus teleloto bandys pralost :xx: :3:
|
Tai kad nevisai C, o CLA.
Dar gerai, kad ne 180'us mersus |
Ar teko kam kada naudoti iPod/iPhone interface jungtį su C/E klase (W204/W212)? Domina kai pajungtas žaislas iPhone/iPod ar galima valdyti dainų perjungimą nuo vairo, krovimas baterijos turbūt eina?.Taip pat įdomu, ar palikus iPod'ą mašinoje, ją užrakinus ir vėl atėjus automatiškai muzika pasileis užvedus variklį, kaip kad iš CD ar atskirai paleisti muziką reikės?
|
vampyre, gal tu pakonsultuosi šituo reikalu? Nes žiūriu čia niekas neatsako...:ne:
|
Citata:
|
:xx::xx::xx:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:59. |