![]() |
|
Citata:
|
Na va, smagu gauti komentarų, patarimų. Antras ir man nieko, neblogai atrodo pakomplektuotas.
|
As sakyciau 3 geresnis, net panasu kad turi distronic'a. Taip, neturi sildymo gale ir panoramos. Bet vidus jau atnaujintas, ekranas spalvu daugiau turi. Tikrai salonas maloniau atrodo.
|
o aš sakyčiau, kad pirmas geresnis variantas, nes:
a) geriausia rida b) benzinas c) sedanas d) mažiau navarotų = mažiau išlaidų ir galvos skausmo e) daug smagesnė mašina vairuot, nei, kad E klasė f) salonas lyginant su e klasės ne faceliftu yra modernesnis. Už 10k gyvesnę C klasę įmanoma nupirkt, o E FL ir dar dyzelį - garantuotas kelias pražilt. Net kai dyzelis brangesnis benziną , vis dar yra noras užsiimt mozachizmu ir pirkt tuos senus dyzelinius lavonus? :( |
Tiek su dyzeliu, tiek su benzinu važinėjęs esu. Tiek tas, tiek tas turi savo privalumų. Paskutinis buvo benzinas, tai patiko, kad nėra tų vibracijų jokių, dirba gražiai. Bet nepatinka daug pilti. :D Tai tas ant to, tad šiuo momentu labai nesureikšminu benzinas ar dyzelis, norėtųsi tik kažkaip atrasti padoresnį variantą. Žiūriu dar ir į BMW F seriją, jie modernesni atrodo, bet ten vėl reikalų yra.
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
apie pilnuma net kalbos nera. |
Citata:
e) daug smagesnė mašina vairuot, nei, kad E klasė Kas? Tu čia trolini mus, ar visai nupušai? :D |
Tai va, renkuosi maždaug apie 10000eur. Tų variantų visokių kaip ir yra, bet tuo pačiu ir nėra. Sunkoka kažką išsirinkti/rasti. Iš dalies atrodo ir tas, ir tas tiktų, bet iš kitos pusės nėra to tokio efekto, kad pamatai skelbimą ir supranti, kad reikia skambinti ir jei tvarkinga imt..
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:00. |
|