MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

utiutiu 2022-04-25 08:08

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 545785)
Artūrai, E klasė yra komfortiška klasė, bet didelė karvė, o C gerokai sportiškesnė ir smagesnė važiuot, mieste tai tikrai ;)

taip drasiai teigi, o ar bent vairaves abi palyginimui ?

pats vairavau s204 fl, dabar x218 ( ta pati e klases baze)
svorio skirtumas 150 kg. motorai tie patys , abi RWD
ar tai yra zymiai sunkesne "karve"? drysciau abejot ar pajustum dideli skirtuma.
tiek ta tiek ta smagi vairuot ir tikrai NERA c klase zymiai sportiskesne kaip teigi. Reta C klases komplektacija turi "sport" pakaba, o cls'as turbut defaultu eina reguliuojami amortikai. Mieste tuo labiau JOKIO skirtumo. nebent tau sportas yra nuo 0 iki 60 km/h isibeget :)
Ir cls'o svorio paskirstymas yra geresnis :)
Nes ziema buvo tiesiog "kancia" vairuot c'ske, o su cls'u visai kitaip, na nebent patinka visur vaziuot skersam, ir klimpt ant kiekvieno sniego grumsto :)

simaso 2022-04-25 08:37

Jei nejauti valdomumo skirtumo tarp skirtingų dydžių automobilių, tai čia tavo problemos. Ką aš tau daugiau galiu pasakyt :)

Ermilla 2022-04-25 09:45

man su savo diskusija kažkaip priminėt šias senas varžybėles, kur jaunuolis su cls davė vaizdų :D aišku, čia toks vienkartinis atvejis. p.s. kodėl ištrynei poršą ir palikai astoną :D
https://www.15min.lt/gazas/naujiena/...imas-25-469545

pucenas 2022-04-25 10:29

Citata:

Pradžioje rašė utiutiu (Post 545799)
as tau padeliosiu dar faktu, jei su daily dyzeliais sportuot noris. ir kazin kas REALIAI vairaves tokias auto , o kas is musu kliedesinis teoretikas

CLS - 0-100 6.6s 1/4 mile drag time (402 m) 14.6; 0-200 km/h (s): 28.9
Drag area CdA claimed: 0.641 m2 Drag coefficient claimed: 0.29
C - 0-100 6.3s 1/4 mile drag time (402 m) 14.3 0-200 km/h (s): 27.3 Drag area CdA claimed: 0.655 m2 Drag coefficient claimed: 0.3

pajausi skirtuma nuo 0-100 begejantis? :crazy:

Su simaso gincytis ir kazka bandyt irodyti, beprasmiska. Tas pats kas su pliku pesiotis, matai pats kaltas, kad nejauti skirtumo. kai pats vairaves sena CLK, ceske, ir agurka. ka jis meno zmogus gali suprasti apie technika :xx::xx::xx::bounce:

masterkame 2022-04-25 11:09

Citata:

Pradžioje rašė Ermilla (Post 545798)
man su savo diskusija kažkaip priminėt šias senas varžybėles, kur jaunuolis su cls davė vaizdų :D aišku, čia toks vienkartinis atvejis. p.s. kodėl ištrynei poršą ir palikai astoną :D
https://www.15min.lt/gazas/naujiena/...imas-25-469545

Pas tą cls man regis buvo p30 performance packas su limited slip diffu iš gamyklos tai ten kitas valdomumas. Jei bandytų tai atlikti su kokiu e55k slalomas griovyje baigtusi.

simaso 2022-04-25 11:19

0-60 rūpi tik amerikonam ir tokiem kelių ereliam kaip jūs, o kaip valdosi ir manevringumas p:cenzura:, ane? :))

Ermilla 2022-04-25 11:27

Citata:

Pradžioje rašė masterkame (Post 545803)
Pas tą cls man regis buvo p30 performance packas su limited slip diffu iš gamyklos tai ten kitas valdomumas. Jei bandytų tai atlikti su kokiu e55k slalomas griovyje baigtusi.

ten draiveryje buvo esmė :) su lsd taip pat reikia mokėti važiuoti. Esu mačius slalome pasatą visai konkurencingai važiuojant, visokių čiudų būna.
Manau, diskusijoje žmonės tiesiog skirtingai supranta žodį "sportiškas".

pucenas 2022-04-25 11:34

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 545804)
0-60 rūpi tik amerikonam ir tokiem kelių ereliam kaip jūs, o kaip valdosi ir manevringumas p:cenzura:, ane? :))

Dar ir automobiliu eGspertas :)
kokiu dar turi neatskleistu talentu? :) :) zmogus tau konkreciai sako turejas abu automobilius, o tu vistiek irodineji savo. Uzauk Simaso, yra ne tik tavo tiesa :) ir pasaulis ne tik apie senus lavonus sukasi. :zenklas:

masterkame 2022-04-25 11:43

Citata:

Pradžioje rašė Ermilla (Post 545805)
ten draiveryje buvo esmė :) su lsd taip pat reikia mokėti važiuoti. Esu mačius slalome pasatą visai konkurencingai važiuojant, visokių čiudų būna.
Manau, diskusijoje žmonės tiesiog skirtingai supranta žodį "sportiškas".

Na man su lsd važiuoti žymiai lengviau. Tokia prognozuojama mašina ypatingai daug posūkių turinčiame ruože. Nes nebelieka tos baimės kai keičiasi svorio centras ir kad iš varomo dešinio kita sekundę turi varanti kairyji.. kad draiveris geras sutinku. Ta video daug metų atgal buvau matęs. Ir pradedu galvoti jog kažkas kišo nagus prie mano w215 diffo. Nes su dyno mode kiek teko slysti ir greičiau posūkiuose pralėkti tai maloniai nustebino.

simaso 2022-04-25 11:45

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 545806)
Dar ir automobiliu eGspertas :)
kokiu dar turi neatskleistu talentu? :) :) zmogus tau konkreciai sako turejas abu automobilius, o tu vistiek irodineji savo. Uzauk Simaso, yra ne tik tavo tiesa :) ir pasaulis ne tik apie senus lavonus sukasi. :zenklas:

tegul tas kepalas dabar pavažiuoja su C'ške po banano :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:56.