MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

utiutiu 2022-04-25 12:06

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 545806)
Dar ir automobiliu eGspertas :)
kokiu dar turi neatskleistu talentu? :) :) zmogus tau konkreciai sako turejas abu automobilius, o tu vistiek irodineji savo. Uzauk Simaso, yra ne tik tavo tiesa :) ir pasaulis ne tik apie senus lavonus sukasi. :zenklas:

:uuu:
Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 545808)
tegul tas kepalas dabar pavažiuoja su C'ške po banano :)

ir vis tiek kugeli komentuoji net nesedejes uz vairo :xx:

Ermilla 2022-04-25 12:33

Citata:

Pradžioje rašė masterkame (Post 545807)
Na man su lsd važiuoti žymiai lengviau. Tokia prognozuojama mašina ypatingai daug posūkių turinčiame ruože. Nes nebelieka tos baimės kai keičiasi svorio centras ir kad iš varomo dešinio kita sekundę turi varanti kairyji.. kad draiveris geras sutinku. Ta video daug metų atgal buvau matęs. Ir pradedu galvoti jog kažkas kišo nagus prie mano w215 diffo. Nes su dyno mode kiek teko slysti ir greičiau posūkiuose pralėkti tai maloniai nustebino.

pritariu dėl lsd, visgi norėčiau parekomenduoti kada išmėginti, kaip ji veikia automobilyje, kuriame kiek kitoks svorio ir galios santykis ir pati bazė nėra tokia ilga.

masterkame 2022-04-25 13:11

Citata:

Pradžioje rašė Ermilla (Post 545810)
pritariu dėl lsd, visgi norėčiau parekomenduoti kada išmėginti, kaip ji veikia automobilyje, kuriame kiek kitoks svorio ir galios santykis ir pati bazė nėra tokia ilga.

Na už mėnesio turėtų techniškai baigtas mano cl'as su 600+ ag. Bet 6 metus pravažinėjau su v8 ir open diffu. Tai skirtuma tarp open ir lsd žinau ir tarp galių bei masių skirtumą taipogi.
O dėl ilgio tai teko su lotus elise pravažiuoti tai jaučiasi skirtumas akivaizdus.

Ermilla 2022-04-25 13:33

Citata:

Pradžioje rašė masterkame (Post 545811)
Na už mėnesio turėtų techniškai baigtas mano cl'as su 600+ ag. Bet 6 metus pravažinėjau su v8 ir open diffu. Tai skirtuma tarp open ir lsd žinau ir tarp galių bei masių skirtumą taipogi.
O dėl ilgio tai teko su lotus elise pravažiuoti tai jaučiasi skirtumas akivaizdus.

o, tai jei vairavai lotusą, turėjai pajausti skirtumą, kuo ilgesnė bazė, tuo lengviau nuspėti slydimą, net jei galia ir didelė, o štai su tokiais roadsteriais tai ypač ant šaltesnės, ar šlapios dangos žiūrėk, jau ir nesupranti, kurie priekis, kur galas atsirado :D

simaso 2022-04-25 15:26

idomu kodėl DTM'e su C klase važinėja, o ne su e klase ar bananu :)) durneliai ir neišmanėliai ten turbūt visiški dirba :geda:
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/WRxPL_D6bXw" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

masterkame 2022-04-25 16:08

Nieko nebesuprantu, čia arba kažkas Simo account'a nup*zdino... Arba praleidau kaip kažkas ruošiasi žiedui mašiną už 10k pirkti.

a-1 2022-04-25 17:07

Citata:

Pradžioje rašė masterkame (Post 545815)
Nieko nebesuprantu, čia arba kažkas Simo account'a nup*zdino... Arba praleidau kaip kažkas ruošiasi žiedui mašiną už 10k pirkti.

:bounce:
nu bet sakykit, ka norit, forumiukas iskart acigavo ;-)

simaso 2022-04-25 17:24

atsibos man bergždžiai su jumis diskutuot ir vėl apmirs :)

pucenas 2022-04-25 18:35

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 545820)
atsibos man bergždžiai su jumis diskutuot ir vėl apmirs :)

Sunku vienam “protingam”
Tarp nieko nesuprantančių :)

ShotGun 2022-04-25 19:47

Bet tai gerai čia gavosi - kažkas perka universalą ar sedaną su 4 cilindrų varikliais kelionėm su šeima ir ~10 metų amžiaus, o mes kaip sporto meistrai apie ilgesnių ir trumpesnių bazių specifiką, pakabos niuansus, 0-100 ir 0-200, blokuotus ir neblokuotus reduktorius ir jų specifiką su skirtingų bazių automobiliais :D

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:50.