![]() |
Jo imesk arba nuoroda. Gal rasiu nauju.
|
Citata:
|
|
Citata:
tikslas viso to greiciau isildo katalizatoriu greiciau pasiekia daribne temperatura, anksciau pradeda veikti. p.s. issikoduoja su devu. |
Man jis lyg klaksėt pradėjo, 5G dėžę perjungus į R ar D garsas suintensyvėja. Tai vat įdomu pasidarė, už ką ans atsakingas ir ar tikrai šitas agregatas gali garsus skleist.
:aciu: |
Citata:
|
Tai, matyt, ne šitas klaksi, nes nepraeina. Bet, man atrodo, paaiškinai neaiškų garsą, kurį girdėdavau, užvedant automobiliui :D
|
Citata:
|
Nu lyg pats radau, kas čia brazda :D Bet įmetu visvien keletą video. Pirmas šaltai užvesto, dar po to sumažėjo garsas. Realiai, kaip tik, kada nutraukiau filmavimą :D
Antras rodo šiaip apsukos šokinėja truputį. Trečiame matosi klibėjimas, tai numanau, kad ten ir bus kaltininkas :D Ir apsitepalavę iš kažkur. Teks, manau, jau vežt kur, kad pažiūrėtų variklį :wacko: <video width="500" height="340" controls><source src="https://mb1.ltd/vid/20180208_215005.mp4" type="video/mp4"></video> <video width="500" height="340" controls><source src="https://mb1.ltd/vid/20180208_223113.mp4" type="video/mp4"></video> <video width="500" height="340" controls><source src="https://mb1.ltd/vid/20180208_223358.mp4" type="video/mp4"></video> |
del tu sokinejanciu apsuku, pas mane tas pats tik su 1.8 varikliu ir veda is proto. Diagnostika rodo vienodas apsukas, net kai pasijungi, kad breztu kreive ir minutes ilgumo kreiveje nesimato jokiu bangavimu. Taip pat ir greicio rodykle svelniai juda vaziuojant lygiu keliu tiesiai. Nesijaucia jokio paletejimo/greitejimo ta prasme visiskai nieko. Apsukos lygiai tai pat juda vaziuojant pastoviu greiciu nors nesijaucia variklio darbo pasikeitimo. Launch'as rodo front ir rear sam klaidas. Ir dar kazka su instrument cluster. Bet kiek pamenu nieko bendro, kad butu galima susieti su apsuku svyravimu.:wacko:
|
Pas mane tai retokai pasvyruoja arba labai nežymiai. Kažkaip išpuolė, kad pradėjo svyruot vidury filmavimo :D
|
Kur cia tos apsukos sokineja?
|
Citata:
Pas mane irgi taip pulsuoja ir pulsavo benzai, kuriuos turejau. Ir zvakes su laidais keiciau, vaakumo slangutes, tarpines oro srauto - niekas nepadejo. Pasidaviau, taip turi but :lithuania: |
Citata:
|
Citata:
|
Kodel butent nuo sausio 1os?
Ir kiek ilgai pumpuosi ? ;) Citata:
|
ir geriant galima pumpuot, svarbu tinkamo dydzio bokala pasirinkt ir atitinkama pakartojimu skaiciu daryt :D
|
Citata:
|
|
Mano pirmosios cigaretes :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Gal kas susidure?
Lenovo T420,spaudziu raide "G"..o iskrenta "BG",spaudziant "N" iskrenta "NH" |
aplietas gal kompiuteris ? gražiai spaudžias mygtukai ?
|
Citata:
Gal ten purvo privaryta ir spaudziasi abi. Nebandei ardyt ir prasivalyt? |
Citata:
|
nusiimk tą raudoną klitoriuką ir pabandyk
|
sulieta klava bus
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Nedaskaite zmogus L raides nepastebejo:DD
|
Kasdien geriant nepastebet tik vienos raides yra dar gerai
|
Citata:
|
Gal uzsimaskaves veryga cia:DD
|
Realiai galeciau kabinetis prie zodzio “klava”, bet jeigu saziningai, nemeluosiu, nedaskaiciau. Ir gavosi linksmas “bardelis”. :D
Pamislinau, kad Hunteris nupuso i senatve, bet pasirodo mano klaida. |
Tu pagalvojai hunteris nupuso o visi kiti kad tu.. gera grandine:))
|
S-class'es w221 skiriasi facelift variklio dangtis nuo pre facelift ?
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:19. |