![]() |
Citata:
O del bausmes granasvaidziu cia grynai pletkai ir tiek, kad nieks neabejotu ant kiek baisi ta Koreja yra :) nei kas mate, nei kas irodymu kazkokiu pateike. |
Citata:
|
Keista, kad keliauja tik i rusija ir kinija. Idomu kodel. Kazkaip labiau girdeta, kad stovyklom jie ten keliauja su priziuretojais ir dazniausiai misku kirst i sibira ir i visokias kasyklas. I europa nekeliauja matyt del tos pacios priezasties, kaip cia kazkas minejo, kad i siknas drozia
|
Citata:
Yra belekiek tos dokumentikos, tik matyt ne ta ziuri. https://www.youtube.com/watch?v=SPjKs8NuY4s |
|
Kebulas neatsparus korozijai-lyginant su kuo? Po 210-to šitas rūdija kaip stiklas.
|
Rašo mama blondinė laišką dukrai blondinei: "Jei tu gavai šį laišką, vadinas, jis tave pasiekė. Jei tu jo negausi, duok man žinoti, aš parašysiu dar vieną. Aš rašau laišką, lėtai, nes žinau, kad tu skaitai, irgi nelabai greitai. Tavo tėtis gavo naują darbą - jo atsakomybėje apie 500 žmonių, jis šienauja žolę kapinėse. Tavo sesuo ką tik ištekėjo ir ji laukiasi. Kol kas niekas nežino kūdikio lyties, todėl nėra aišku - ar tu būsi teta, ar dėdė? Jei tai bus mergaitė, tai sesuo norėtų jai duoti mano vardą. Gan keistas sprendimas vaiką pavadinti Mama. Turėjom čia neseniai nemalonumą, tavo brolis mašinoje užtrenkė raktelius, tad jam teko 10 km eiti iki namų ir atgal iki auto, kad mus išlaisvinti. Jei kartais sutiksi savo puseserę Jolantą, perduok nuo menęs linkėjimus, jei nesutiksi, neperduok nieko. Tave labai mylinti mama. P.S. Norėjau tau persiūsti kažkiek pinigų kartu su laišku, bet deja, jau užklijavau voką"
:daro::xx: |
Robi, o Ubagsui už autorines teises atsiskaitei? :juokiasi:
|
Ne :blush:
|
Citata:
|
W221 į priekį pastatyt facelifto optiką reikia keisti viską (sparnus, kapotą, bamperi) ar fl faros gražiai pasistato į preFL vietas ir daugiau ties tuo vargti nereikia?
|
Citata:
|
Citata:
|
|
taip
|
Rakto spynoje nelaikyk ir viskas.
|
Atsijungiau klemą. Dėl rakto irgi buvo minčių. Dėkui. Jau pasikeičiau.
|
https://mb1.ltd/mazos/F6702B66-15F8-...2D463FC92.jpeg
Kaip galima sutvarkyti toki reikala gal kas minciu turit? |
Padetu asfalto kelios masinos ir volas:)
|
Citata:
|
Pucenas geriausiai patartų
|
Kada pucenai alaus geriam? Reikia konsultacijos :D
|
Jo norejau siulyti susidraugauti su pucenu:)) imontuos gal koki zenkla vaziuoti draudziama arba juostas isbraizys:D
|
Gal kas važiuoja Panevėžys-Vilnius ir turi didesnį transportą, kad ketvirtį mašinos atvežti?
|
Citata:
|
Jau surasta, ryt atveš, 20€ paprašė, draugui tinka tai ok
|
Kas gal patarsite kur pilnai visą auto nudažytų padoriai? Pigiausios kainos nesivaikoma, bet tai nereiškia, kad kaina nesvarbi. Kalba eina apie Vilniaus rajoną
|
Gal kas siuntėtės motociklą iš jav ? :)
|
Citata:
|
Gal kas dirbate banke su būsto paskolomis? Norėčiau pasikalbėti. Ne už dyką:)
|
Citata:
|
Gal kas greitą patarimą? :D
Keičiu veidrodėlį ir skiriasi pajungimai į stikliuką. Veidrodėlis į kurį keičiu - nuo anglo. Senam du kontaktai paprasti, naujam 1 fyškė ir kontaktėlis. Už ką senajam gali būt jie atsakingi ir kurį man tada jungt kur :D |
Citata:
ant naujo irgi jungiasi du kontaktai, tik vienas apacioj prie fyskes, o kitas virsuj. |
Tai jo, bet aš noriu seną veidrodėlį ant naujo pagrindo uždėt, kadangi angliškam pabėgęs fotochromas. Tai turiu 1 fiškę ir tą užsmauktuką ant korpuso, o ant veidrodėlio tik dvi vietas užsmauktukui.
Plius, pajungiau ir nesivartalioja elektroniškai, tik sucaksi kažkas ir viskas. Ar gali neužsilenkinėt kadangi neuždėtas išorinis korpusas su posūkiu? Ar gali būt, kad reik pririšt su star ar kažkaip sukalibruot? Jei sucaksi - saugiklį atmest jaučiu galima.. Veidrodėlio kampo reguliavimas veikia.. |
tie du kontaktai veidrodelio sildymui. viena kontakta turi, antra pasidaryk nukirpes ta pilka laida nuo korpuso fyskes, vis tiek fotochromo neturesi.
pabandyk ranka padeti jam uzsilenkti, gal prikepe ten kazkas viduj, jei tik sucaksi. |
O tiesa, kad reik papildomų blokelių, programavimo su star, kad veiktų automatinis užtamsėjimas dešinėj pusėj?
Gal paieškot užtamsėjančio tvarkingo ir upgrade dar būsiu padaręs :D |
Vienužo, nemėgstu šrotų :bebebe: Mažiau problemų buvo susiklijuot savo :D
|
googlinausi nelabai radau, kur rasti linką kokį, kad pasitikrinti komplektaciją Hyundai?
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:06. |