![]() |
Reikia cl500 o ne amg ar 600,maciau vienas pardavineja apie8k uz cl500,sakyciau daugoka,sito amg55 net nemaciau ;)
|
Citata:
|
Citata:
|
Atsipalaidaves,patikek ;)
|
Man cl'o kaip ir nereiketu,bet ledinį už 5k paimciau. :)
Tik ramu,nes tokiu už tiek pinigų nebus. |
Ledinio nieks ir nesitiki uz 5-6k,kad sedi ir vaziuoji,bet kaip cia raso kad nuo 8k tik kazka normalesnio galima ieskotis,tai tikrai nemanau.Dar turbut daugiau kasiaku rastum nei parveztam uz 6k.Bedos ju kaip supratau su ABC didziausios,nes motorai geri,faktas kad ir su elektronika anksciau ar veliau teks "draugaut",nu apie tepalus filtrus-nekalbu,o dezes kaip ju laiko kuri patvaresne,kiek skaitinejau tai 5g nei 7g?
|
5g patvaresnes, pigiau remontuojas ir ziauriai letos. Knisa juodai.
7g imciau, nors ir brangiau su jom viskas. taciau begiu permetimo greitis ir dar pora begiu priduoda savo :) Va mano senele xc70 turi greitesni automata negu 5g :D |
Bet gi masina ne sportui skirta,tai manau 5g nera blogas pasirinkimas.Kas dar tuose cl'uose problematiska?Ar cia galioja tas pasakymas koky nupirksi-toky ir turesi?
|
Nevartau kasdien skelbimu,bet lyg tai 2vnt FL pardavime yra ir abu ~8.5
Vilniuje jau kaip minėjo imtas nuo naujo ir su visais aptarnavimas, o Klaipėdoj apskritai 80k rida deklaruoja,bet sako irgi baisiai geras. Žinoma gali pats iš USA pirkt,nes jei atsiversi mobile suprasi,kad 5-6k net ant pre-FL neuzteks. Ai dar yra migruojantis "rafio ledas" už berods 6,2. |
Tiesiog chebra uzsiima masinomis is uzsienio tai sake pasidairys kokio varianto,man skubiai nedega,cia greiciau kitam sezonui,tik noriu isiaiskint opiausias problemas kad po to nereiktu nagu grauztis ji remontuojant ;) Rafio ledo nenoriu,ten kiek zinau eina per renkas kaip paleistuve,o palestuves nei vienas nenoretumet ;)
|
Brangiausia ABC sistema,visa kita nėra baisu.
|
Citata:
|
Bet i zmonas neimtum ;)
|
Citata:
|
Nevisi matai kaip tu esam,nuomone gerbiu,bet nieko naudingo neisgirdau,taip kad kita karta geriau patylet jei nera ka prasmingo pasakyt,nei bile pasireikst bile ka ;) Patarimas-gerbk kitus ir nebuk toks susireiksmines!
|
Citata:
|
Sveiki,gal kas zinot ,ar eina ideti groteles w216 facelifto i ne facelifta? :aciu:
|
Paprastesnio už mane nėra. Man juokingi žmonės kurie tikisi kažko padoraus žiūrėdami vos ne 2x žemiau rinkos kainos. Sėkmės paieškose.
Zinai,sita paciam reiketu isisavinti kai pirkai is Rafio cl fl,kiek bumbejimu ir nepasitenkinimu buvo forume,ko tikejeisi uz tokius pinigus-masinos is salono?Pagal tave,tai geriau kitiem sumoket kad uz tave masina sutvarkytu arba pirkti brangiai ir atseit bus ledas idomi mastysena.Gerai nekreipk demesio i mano zinutes,bent tiek atrodysi kitoks nei dediesi istikruju! |
Forume turbūt yra nemažai pijokų.. :xx: Tai einu prie reikalo- skanus pagurkšnoti, gražiai supakuotas dėžutėse, puikiai tinkantis kaip dovana džinas Martin Miller’s 9 Moons . UK pardėje jo kaina 60eu , galėčiau pasiūlyti po 30eu. Yra pakankamai. Gal kas barą turi, galima ir didesnį kiekį pasiūlyti :)
https://www.thewhiskyexchange.com/p/...s-9-moons-35cl https://www.part.lt/img/1d23d769e156...f0b45b2470.jpg |
|
puiku,bet kazin tas,kuris laksto i darba 28-niu metu golfu,is principo neperka 5-kiu metu auto?
ir kur tas tarsos mokestis bus padetas? pasodinta daugiau medziu ar kazkaip kitaip oras isvalytas? |
Vyrai cia tik pradzia, kaip kitaip priversti pirkti elektromobilius. :)
|
kad pas mus manau dar ne tokia infrastruktūra, kad keist paprastą į elektrinį.
|
bus elektromobiliu bus ir infrastruktura, o siaip, tai jau gana neblogai, tuo labiau, kad nauji elektriniai vaziuoja po 250km, galima is rozetes pakraut karta ar du per savaite paprastam zmogui
|
pvz mūsų kaime yra viena tik pakrovimo stotelė, ir ta kiek pravažiuoji visad užimta būna. Jeigu gyveni ne nuosavam name tai ką, budėt , kol kitas išvažiuos? Nežinau, nežinau
|
ne kaimams skirti elektromobiliai, o miestams. Iki kaimu dar 10 metu reikes kol bus verta
|
Priprato iPhones krauti karta per diena, pripras ir auto krauti.
Sakes kaip naujoviu cia kai kurie bijo. :D |
Citata:
http://i.talpix.lt/za1Dp.png |
Citata:
|
Tai ir masina kas dvi dienas galima bus kraut
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
aš tai pilnai sutinku, kad gyvenant bute elektromobilis kančia su krovimais, nebent darbe krautis, kitu atveju naudojantis viešaisiais krovimo taškais visiška nesąmonė. Jau dabar eilės girdėjau yra ir tenka laukti kol pasikrausi. Apie tolimesnes keliones net nekalbu, kur viską planuotis reikia, ypač žiemą iš Vilniaus į pajūrį
|
Mokesciai gerai, bet as vistiek su amerikonais vazinesiu, maziau konjako gersiu ir trumpiau atostogausiu, bet vistiek varysiu su V6 ir V8 ateityje.
|
Citata:
As statau uz elektra, ten jokiu tepalu jokiu deziu. Vienintele brangi detale akumas. Zinoma daro ir keiciamus, atvaziavai i degaline ir pasikeitei. Man i darba 108km ir nematau jokios bedos pasikrauti ar namie ar darbe ar pas kaimyna. Kam isviso tos degalines ir eiles. :) Pokol mes cia reziam testuoja belaidini krovima. :) |
Citata:
|
tokia deze, kaip pas galu varoma masina "antra" deze gale reduktorius
|
Gal žinot, kas Kaune daro garažų pultelio kopijas?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:46. |