![]() |
Citata:
|
Motodec žinau apie ką kalbi ir žinau tą Darių. Kainos kosmosas, eilės kosmosas, kokybė šūdas. Dažo kluone. Vienu žodžiu. Pabandžiau, nepatiko, nerekomenduoju.
|
Citata:
|
tik nepradedam lygint moco dalių dažymo su auto.
|
Citata:
|
Su Vilniaus kainom tik Maskva dar gali lygiuotis.
Asmeniškai ten nieko nedares,bet kaip sudina kokybe ir kosminė kaina,atsiranda tiek norinčių,kad eilė iki mauruciu? |
Draudimai darbo duoda i valias, tai varguoliai nelabai ir idomus
|
siaip klausimas pas w211 mersa buvau siaip pasijunges diagnostika mersine ir pastebejau klaida greiciu dezes jog skyscio lygis per mazas, tai klausimas pagal ka jis matuoja jei isoriskai nesimato jokio daviklio? karterio vidui irgi nemaciau jokio daviklio ar ka nors panasaus... diagnostika parode jog dabartinis lygis ( siltam varikliui) yra 20mm o reikia kad jog butu minimalus 40mm :)
|
yra matuokle kiek pamenu ant plokstes
|
turiu tokį durną klausimą, R/ML/GL toks vairas yra:
http://i.talpix.lt/L6mbW.jpg Ten kur apibraukta yra mygtukai ir dar kita dalis, ten ardosi viskas? Nes esmė, yra gražus vairas su gražiais mygtukais, bet ta dalis atskirta nuo mygtukų nusitrynusi visa, galvoju ar verta iš 2 vairų konstruoti vieną ar viso celo tokios spalvos ieškot :D |
Mygtukai issiima.
|
o ta atskira dalis aplink mygtukus?
|
Citata:
|
gera juoko dozė:xx:
https://www.skelbiu.lt/skelbimai/iph...-35746213.html |
By the way, kiek Robi 7+ naujas arba pakeistas dabar butu pas tave? Neplanavau keist savo SE, bet pradejo mano home button erzint
|
kad nieko nėra žinok tokio. Vasarą sunkoka :)
|
Gerai ruseliai sugalvoję:
|
Jauciu savikaina kokie 5e :D o nori 500$
|
Kur kaune rast skaniu kebabu?
|
Aha, pasakyk programuotojui kokia jo darbo savikaina
|
X3M, o CL su 001 nauja registracija ne tavo? Sidabrinis, amerikoniškos faros, AMG apdaila
|
Citata:
|
kaimynystėje atsirado, dar savaitės pradžioje mačiau su raudonais numeriais, vakar jau žiūriu registruotas
|
Jau sutikciau ir sidabrinis ,kad butu :D kad tik vaziuotu greiciau :)
|
Citata:
|
Palyginimui
|
Žinau forume yra protingų žmonių tuo klausimu. Kaip veikia šitas daiktas?
https://www.ebay.co.uk/itm/Mercedes-...53.m1438.l2649 Ar instaliavus čia gausis toks dropas pastovi būsena, ar čia ant sporto pastačius taip nusileidžia, o comfort pastačius pakils? |
Citata:
Man, skaniausi tai prie pilies kebabinei. O, Brolius Juodvarnius kebabus tai siulyciau is tolo apeit :) |
Citata:
|
Supratau, tai reiškiasi aukštis ir toliau reguliuosis nuo mygtuko, tik žemiausia riba sumažinta
|
Taip, ten tas sriegis, kad galėtum pasireguliuoti kiek nori,
|
O standartinis aukštis išlieka toks pats, ar ir sužemėja? Sorry už durnus klausimus, žalias aš :)
|
Tai jei su traukėm šitomis Aukštį sumažini tai toks ir lieka kokį pasidarei. standartini aukštį turėsi sudėjęs atgal originalias.
|
Citata:
idejus kojeles, gali pasidaryti normalu auksti suzeminta, o iskelta auto bus kaip normalus gamykliskas aukstis. cia optimaliausias variantas, gali ir ilgas keliones daryti. bet vienintelis minusas, prie dideliu greiciu airmatikas suzemeja, ir taip labiau apkraunamos pagalves. |
Sveiki.Ar yra kas Kaune bet kada prilėkęs padarytų diagnostiką mersui?Aišku,ne už ačiū. :)
|
Skambink Rocky 869297440 arba i Jonavą atlėk ;)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
P.S. Adaptive damping system ir reguliuos kietumą. Va radau: 430 OFFROAD PACKAGE 489 AIRMATIC DUAL CONTROL / AIR SUSPENSION SEMI-ACTIVE 214 ADAPTIVE DAMPING SYSTEM Pas mane buvo šitie. Tai įtariu pirmas reguliuoja aukštį (gali pakelti priverstinai aukščiau nei standartas per 3 pozicijas), o du paskutiniai reguliuoja kietumą ir automatinį nusileidimą prie didesnio greičio. |
Nu CLS'e kai turėjau, tai buvo režimai Comfort/Sport/Sport2. Tai ir aukštis keisdavo būtent nuo to, koks režimas įjuntas ir nereikia greičio pasiekti, iš lauko matydavosi, juk logiškai galvojant kaip auto pakietės nepažeminus jo, ypač SUV. Aš kažko nesuprantu? :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:16. |