![]() |
Ne org
|
Labai daznas atviejis kad USA tie patys MB ratai eina padengti nikeliu. Atrodo gincitinai bet del to kad tai ne originalus, as taip drasiai neteigciau. Labai panasus i A1664012800 modeli tik amerikietiskai chromu dengti
|
Citata:
|
mano nuomone subjektivi ir su ja sutikti nebutina. bet del ko as lineks galvoti kad tai originalus ratlankiai - centrai ratlankiu irgi nikelioti. aisku viskas pakeiciama ir padaroma, bet kazkaip kaip amerikai perdaug viskas sudetingai paprastai masinai. neteko man perdaug tiuningo sutikti narsant aukcionuose.
bet pirma mano posto fraze yra pagrindine sio posto esme :) |
bet atrodo super su tais ratais. Vat net galvoju gal šitą 550 sau nusipirkti, dropą pasidaryti, kad būtų toks kaip toje foto (nes čia dabar manau nukritęs bus) :D atsiėmiau šiandien iš kėbulisto saviškį 320cdi, tai įdomus toks važiavimas, tik netraukia vapše man jis po coupe :/
http://i.talpix.lt/SpIeo.jpg |
na jeigu vienas is tu ratu ir bus pazeistas, pas Apple turetu dar guleti nebloga alternativa sitiems, tad galesit suderinti ))) dropas ne ka prastesnis atrodys
|
Citata:
|
vadinasi reikia pjauti ir virinti, nes su trim ratais toli nenuvaziosi:))))
|
Citata:
|
O kas čia per istorija kažkaip nepamenu su tais ratais
|
Citata:
Tu juos sudaužė ar už šituos ir norėjai 600-tu iš manes? |
Citata:
problema, kad vienas ratas trūkęs ir blogai suvirintas (toks jausmas, kad išpjovė 2-3 mm metalo ir per siaurą ratą suvirino). Suvirinus ir bandant lygint trūksta vis kitoje vietoje (nesitempia metalas). Arba meistras kuriam vežiau tingėjo žaist ir nepadarė iki galo arba tikrai reik pjaut visa rata ir privirint galine dalį iš donoro. Aš tingiu tuo užsiimt, tai taip ir voliojasi garaže. Ratas šiek tiek joja ant staklių, neatrodo labai baisiai, bet nežinau ar labai gražiai išsibalansuos. Uždėjęs ant auto nebuvau. Brabus Monoblock E R21 kaltiniai skritingų pločių (9,5 ir 10,5 pločio jei gerai pamenu). Galėčiau 3 ratus parduot už 300 EUR ir vieną padovanot :) Ratai dažyti milteliniu būdų ir poliruotos palangės. |
Ot spyga taukuota, situos ir man siule :) o matai kas su jais yra :daro::daro::xx:
|
nesu niekada nieko apgavęs :) jei siūliau, tai tikrai turėjau pasakyt, kad blogi, arba pats dar to nežinojau :wave:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Tu vis dar ratų skelbimus seki? Įmanoma rast originalius BBS LM'us 19 skirtingų pločių už pigiau nei 2k eur? |
seku. nera LM'u isvis. buvo cia vienas komplektas atsirades bet gandai sneka kad per 20 minuciu uz 2400 ju neliko. kiek ten tiesos ir kokie ten Lm nezinau nieko.
as grysiu is darbo rugpjucio viduri ir organizuosiu kurjeri kuris paims ir atsiskaitys. aisku as ir pats planuoju aplankyti sostine, bet man trenktis su tom statinem paskui malonumo mazai. tad jeigu jie liks iki to laiko tai prigriebsiu |
Citata:
|
Citata:
|
brangus tavo fetišas :D
|
o kaip žmona žiūri į tai? :xx: Nes nepaslaptis, kad dauguma moterų nesupranta vyrų fetišų auto tematika :D
|
Citata:
|
Citata:
kadangi as nemoku taupyti pinigu, tai jeigu ir atsiranda laisvu tai tiesiog paverciu juos nelaisvai konvertuojama valiuta. kada nors kai atsibos gal pavyks ka nors nupirkti uz tai :D |
Citata:
|
jo jo su moterim taip, baisiau negu su VMI. pagalvoju, kad as dirbu, ariu po prakaitais ir savo krauju uzdirbtus tam kad isleisti privalau dar ir ismaldauti leidimo, ko dazniausiai ismaldauti nepavyksta. bet dazniausiai tiesiog nuslepiu tikra kaina :D ar cia skaitos vyru teisiu nuskriaudimu? speju Zenevoj galeciau i teisma jauciu zmona paduot :D
as savo laiku kai turejau kruva ratu, dar kai prekiavau jais, tai nuo tu laiku uzsiliko ir as dabar aiskinu kai nuperku kokius, sakau nu as ten ta komplekta pardaviau, dameciau ir paemiau geresnius. nes daznai po sandorio kokio pora dienu vaikstau euforijoje ir nesisedi man ramiai, ir nesityli man, norisi issibazarinti kokius gi as gerus ratus isigyjau :D bet man atrodo manes ji nebelkauso jau senai tuo klausimu))))) |
leiskit ir žmonom išlaidaut ir nebus išvis jokių problemų :) aš jau praėjau tą slėpimo etapą ir dabar nesuku galvos.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Atsileido. Bet mocas yra priesas nr1. O daugiau as asmeniskai hobiu neturiu. Tai ramu man :) |
kazkaip cia kvepia popadiniais, kurie bijo savo zmonu :D
|
Citata:
|
Ne daug laimes,kai reikia bijot,kad už savus nusipirkus dar neatbumbetu. as irgi pasakęs "aš vargstu,dirbu ir dar issileist aš kažko negaliu? Nu jau ne." tik tiek ,kad pas jas supratimo nedaug, tai galima surast skelbimą, kur kažkoks daiktas 2 kartus brangesnis ir įrodyt, kad tai "super deal" buvo padarytas.
Tik dar vis neatsigaunu,kaip man ir pucenui norėjo tuos ratus brangiai ikist.:xx: |
Citata:
|
na jei jau tokia pjanke, tai gal pas ka Denon DCT-100 Black face metosi?
Nupirkciau uz brangiai Lietuviska kaina. Pasaulinem kainom nesiulyti :D |
Gerai kad man bėdų su žmona nėra ir proto neknisa :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Vyrai, kad jau ta tema, gal kas planavo įsigyt el. paspirtuką? :D
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:20. |