Citata:
Pradžioje rašė pauliukas
(Post 215180)
Tai vat as tau ir paciam siulau pasidomet pirma ir tik tada rasyti. Jei valstybe skirtu tau ar man advokata, tai skirtu paprasta pigu advokata, nes jam uz sugaista laika reiktu moketi, o kaip zinia valstybe tam, kad tave apginti nemeto pinigu. O cia pasamdo buvusi Kalmanoviciaus advokata, kuris Kaune skaitosi prie brangiuju tai labai daug sukelia abejoniu. Jei man grestu baudziamoji byla man valstybe tikrai nesamdytu Motiekos, kuris kaip sakoma: "kaip Teve musu zino baudziamaji kodeksa". Ir vienas brangiausiu advokatu laikomas Lietuvoje baudziamuju bylu. Taip, kad sneki pats daug nezinodamas ir nesigilindamas ;)
|
Puikiai zinau tai, ir laukiau sitos replikos :) Del to ir uzsiminaiu, ankstesniam poste, kad tiksliai nezinome kaip ir kodel ir kuo reminatis skirtas TOKS advokatas. Gal jis sutiko dirbti uz standartini maza valstybes atlygi, del to kad cia tokia byla, is kurios jis gauna kitokia nauda (reklama ir pan.), gal yra kitos priezastys, bet cia jau bus spekuliacijos, ko daryti nemegstu. Tiesiog, Pauliuk, reikia pasidometi tuom, nejaugi cia kazkokia paslaptis? As kazkaip net jokioje laidoje negirdejau kad sita klausima keltu net patys violetiniai, matomai cia kriminalo nera... zodziu, nespeliokim ko nezinom.
As tau duosiu pavyzdi: girdejai neseniai nuskabejusia dopingo byla del Z. Balciunaites? Tai va, jos advkatai buvo Zabielos. Garsus, brangus advokatai. Taciau jie, pazinodami Zivile, ir tikedami kad ji nekalta, matydami ziauru ir nesuprantama valstybes elgesi su savo sportininke, is jos atlygio uz byla neeme, eme tik standartines islaidas, bet sau jokiu kosminiu honoraru neprase, nors kitaip uz tokio ilgio byla butu paeme kazkur iki 200 000 lt. Sita dalyka zinau tikrai. Nemanai, kad gali buti ir cia kazkas panasaus?
Beja, Balciunaite, pralaimejusi Lozanoje, teismo sprendima vykdo, nors su sportu ir sia sistema susiduriantys zmones puikiai supranta, kokios jegos veike kas jai butu atimtas EC medalis. Taciau tie tukstanciai zmoniu, kurie ja palaiko LT, komentaruose ir t.t. jos namu apsupe nelaiko, nevykdyti teismo sprendimo nesiulo, prie Barselonos laboratoriju ar Lozanos teismo rumu nestovi...
P.S. As puikiai zinau, kad tesiejai gali buti paperkami, ir nesakiau, kad tiesmai visais atvejais nesaliski. As tik sakau, kad ne patvoriniais budais ir violetinio zudiko garbinimu pries tai turi buti kovojama.
P.S. Ir vis tiek, man reikia atsarginio rato-tabletes :) Maz nuo sitos temos nukrypsim ;)