![]() |
Bent trumpam baigėsi šakių paneles,bet per 15 metu manau nemenkai įkišo tuščių airbag'u:
https://m.delfi.lt/verslas/transport...hp?id=79006919 |
Geriau 2011 gamybos naujos premium ziemines? ar 2018 kormoran? :) kaip yra su ta guma..
|
Mano logika tokia kad geriau naujas kiniskas nei senas devetas brandas
|
Citata:
|
Neradau bendros temos apie ivairias bedas susijusias su MB, tai uzklausiu cia :) Tikiuosi neuzklius. Nesinorejo bereikalingai naujos temos kurt
MB w211 - masina nestabili. Ant kelio stovi gerai, bet jei pravaziuoji pro koki sulinio dangti, perejos zymejima, tai masina jauciasi kaip susisvaido. Padangos 245/45 R17. Padangose dar gylio yra apie 5mm. Sia savaite tik pajutau, kad kazkas ne taip. Iki tol viskas buvo ok.. |
Citata:
|
100% amortikai
|
Ir kiek gali kainuoti avantgarde amortizatoriai? Pas mane dar palei vin sport vaziuokle, bet tai geriau jau normalius avantgarde susideciau, nes jau turejau viena kieta masina, antros nebenoriu :)
|
Citata:
|
kas Vilniuje zino kokius rimtus duslintuvu virintojus/firmas?
Reikia vietoj tusciu pirmu katalizatoriu ivirint kitus naujus. Buvau keliose vietose, neapsiima daryt, nes sako priejimas prastas, reikia atseit nuiminet kolektoriu. Kur padarytu graziai toki darba? Dar noriu visa trasa perdaryt siek tiek. |
Tikrai krize neuzkalnu! Ieskojau kas garaze lubas pasveistu. Kiek perskambinau skelbimu, niekas nenori. Net bedarbiai neina. 100eur nepinigas, nebent per 5min eitu uzsidirbti.
|
sveiki, reikia pilnai nusmeliuot r17 ratus, gal kas parekomenduotu kur nusmeliuot? veiksmas Vilnius :)
|
Gal kas apturejo sekso su svedu poniom? Reiktu patarimo.
|
Citata:
|
:xx::xx::xx::xx::xx::xx::xx::xx::xx::xx::xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
Psichodelinis svedijos baras. VERTEJAS LAIZOSI SU GEJUM. As graibau didelu svedijos buhalteres uzpakali. 6 drinkai gin tonic su svedijos rozmarinu ir spanguolem erekcija buhaltere glamoneja kaire slauni as tualete bandau slapintiz su staciu. Strategija ir taktika girtas. Krutys isvvirte ir kartais mano galva panyra i jas einu atgal i bara...
|
Jeigu sakys "Saknar uppmärksamhet", tada labai nenusilak kaip kiaulė, reikes art erekciniu, gal dar paciulps jei akytem pavartysi
|
Ok aciu saknar uphamershet iskaliau kartosiu
|
Nepamirsk papasakoti kuo baigsis:)) sudominai cia:))
|
Citata:
|
mb forumo naktines tmeos :xx::xx::xx:
|
Kam ta foto geriau video
|
kai garliavinis užgeria tai smagu būna :xx:
|
Prieš švediškus buhalterės papus,tai tikrai nereikšminga naujiena,bet kaip jums,kad pagaliau nustosim sukiot laikrodžius? Vasaros/ziemos laikas labiau prie širdies?
|
As irgi uzgeriau vakar bet kazkaip paprasciau gavos vakarelis :D
|
Citata:
|
Mb w204
Galgalit pasakyti,kokios variklio kainos Variklis: M272 948, 3.0 170kw?
|
Citata:
|
Nu ka garliava? Dope or Nope? Or still? :xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Idijotizmas tas laiko sukinejimas
|
Citata:
|
Citata:
|
Manęs visai nejaudina laiko sukinėjimas, Man jis tinka ir nejaučiu jokio diskomforto. Tik kažkaip norisi, kad vasarą tamsėtų kaip vaikystėje apie 23 val valandą.
|
Citata:
|
Sukinejimas blogai, debilizmas. Nesukinejimas vel blogai, anksti temsta, anksti svinta...
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:45. |