![]() |
Citata:
|
Citata:
Atsiprašau, jei taip pasirodė. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
yra visai skirtingi garsiakalbių parametrai pagal dėžės tūrį, kur jie sudėti, plius garso spaudimas pagal difuzoriaus dydį ir eigą į erdvę ir visa kita. Sudėk tuos pačius 15" garsiakalbius į mašinos ertmes, tai jie bet kokiu atveju sugebės atiduoti tik 30procentų ką gali dabar. Bet koncertinė aparatūra ir automobilinė yra visiškai skirtingi dalykai.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Kaip minėjau garsas yra matuojamas tikrais vatais, o ne tais kas rašoma ant dėžučių. O man duok savo 2kw automobilinių garsiakalbių ir aš juos suplėšysiu per pirmą minutę darbo neparodęs jokio garso kokioje kavinėje ar salėje. Tavo tie 2 kw tai realybėje max 200 tikrų vatų |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Man irgi idomu,kodel Shalomm tokia nuomone apie pasauli ir aplamai.:) |
o dieve rybiatos, kiek gi tu pazinciu yra visokiausiu ir pazintys .lt ir xxx visokiu ,o cia mergaite uzsipuole visi ,palikit woodooo ramybeje su shalomm :wavecry: tegu ciulbuoja:geda:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/cedfX-gzHuM?fs=1&hl=lt_LT"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/cedfX-gzHuM?fs=1&hl=lt_LT" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> |
na kas apie mergas, o aš apie garsą - kai stovi priešais tikrą 2kw gero švaraus garso, o ne 2kw triukšmo išduodančią aparatūrą, tai net stovint už 20 metrų tau jau vidurius suka ir kelnių kalaškės maskatuoja, bet galva nespengia. O girdint 2kw triukšmo plyšta galva, bet žarnynas to toli gražu nejaučia :xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Tiesiog geri dalykai nutinka netiketai :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Nors pabandysiu prisiminti lietuviškus gražius tų vardų pavadinimus: pijokas, paleistuvis, nepatikimas ir dar kartą paleistuvis.
Nors su visais tai vardais gyvenu sėkmingai kol kas vienintelėje santuokoje jau per 18 metų, turiu dvi dukras ir laimingą žmoną, kuri niekam negali irodyti kad taip nėra, tačiau jau per tiek laiko pavargo visiems tai irodinėti, tai dabar sako kad taip - aš toks esu, bet svarbu pinigus namo parnešu. Ir aplinkiniai girdėdami tokį atsakymą yra laimingesni :xx: kad atseit jie teisūs buvo visąlaik |
dabar už savaitės išvykstu į sanatoriją pailsėti - tai jau visi vienbalsiai sako: ar žinai ko jis ten važiuoja? Be pažymos grižusio į namus nepriimk
|
Citata:
|
Na mano gyvenimas toks: nuo pat vaikystės esu muzikantas. Visą gyvenimą esant galimybei grojau ir dabar groju vestuvėse. Vestuviniai muzikantai visuomenės akyse tai pijokai ir paleistuviai
Dvidešimt metų išdirbęs vairuotoju tiek Lietuvoje tiek po visą europą - furistai kas tokie yra? :xx: Kai su savo žmona susipažinau ir ženyjausi tuo metu dar dirbau taksistu - vėlgi vardas ***** Dabar furą mečiau dėl sveikatos ir pilnai užsiėmiau savo visą gyvenimą puoselėtu verslu, kuris sekasi paskutiniu metu labai puikiai. Savaitgaliai toli gražu ne namie - ką aš veikiu? Geriu ir paleistuviauju Jau per pusantrų metų nebevartoju visai alkoholio - aha, reiškia pragėriau kepenėles Važiuoju kasdien į garažą remontuoti mašinų - sako mano žmonai kai kas - o žinai kas pas jį atvažiuoja ir ką jis ten remontuoja? Va taip ir gyvenu. Na ką atsiskleidžiau šiame forume pilnai, taigi kolegos MB mylėtojai, galite susipažinti su manimi iki galo www.muzikavisiems.ten.lt Aš žinau, kad daug kas pasakys, jog furos vairavimas, mašinų remontas ir muzika yra nesuderinami dalykai, tačiau aš sugebėjau savo gyvenime suderinti viską ir netgi šeimyninį gyvenimą. P.S. ir dabar kai kas supras, kodėl man dėl gyvenimo būdo ir darbo buvo jau neišvengiamai reikalingas universalas vietoje turėto sedano :) |
Citata:
2. Mano akimis žiūrint laikas persikelti iš Panevėžio, kartais žmonės per daug kalba. Nors, žinoma, negaliu teigti, kad taip nėra, galbūt tu rimtai ne remontuoti važiuoji. :D |
žinai, aš pasakysiu kaip tas katinas iš vieno seno multiko - o mane ir čia gerai maitina :xx:
|
Citata:
|
Citata:
Sovietmečiu buvo naudojami du galingumo matavimo parametrai: nominalus ir sinusinis. Teisingiausias būtų nominalus galingumas, jis pradžioje ir buvo naudojamas, o po to, pasimokius iš <NBSP></NBSP>užsienio<NBSP></NBSP> marketingo gudruolių, buvo pradėtas naudoti sinusinis. Pavyzdžiui, visiems žinomos kolonėlės S-90 yra 35 W nominalaus galingumo, (senas pavadinimas 35AC) o dabar pervadintos į S-90 pagal sinusinį galingumą. Pažiūrėkime, ką gi jie reiškia. Nominalus galingumas Tai toks galingumas, kuriam esant, išlaikomi visi aprašytieji specifikacijoje parametrai, kaip iškraipymų koeficientas ir pan. Sinusinis galingumas Tai toks, kada aparatūra gali atkūrinėti realų muzikinį signalą neribotą laiką be fizinio aparatūros sugedimo. Paprastai jis 2–3 kartus didesnis už nominalų. DIN Panašus į sinusinį galingumą, tik vietoje realaus muzikinio signalo naudojamas taip vadinamas „rožinis triukšmas“. RMS „Rated Maximum Sinusoidal“ – kai kada „Root Mean Squared“ - galingumas, kurį aparatūra gali atlaikyti vieną valandą be gedimų, grojant realų muzikinį signalą. Apytikriai viršija DIN 25–30 proc. PMPO Beprotiškasis galingumas, kurį aparatūra atlaiko 1–2 sekundes, padavus 200 Hz signalą. Viršija DIN apie 20 kartų. Štai šitą parametrą paprastai ir naudoja gudruoliai, pigios aparatūros gamintojai. Tai tokia nesąmonė, kad net nėra nusistovėjusi transkripcija. Vieni vadina „Peak Momentary Performance Output“, kiti „Peek Music Power Output“ arba „Pulse Maximum Power Output“. Kolonėlėms labai svarbus parametras yra jų jautrumas. Jei vienų kolonėlių jautrumas bus 96 dB, o kitų pvz., 89 db, tai norint abi girdėti vienodu garsumu, į antrąsias reikės paduoti 5 kartus didesnį galingumą. Akustikos jautrumas, pvz. prie kolonėlių parašyta jautrumas 90 dB, iš tikro reiškia dydį 90 dB/W/m, kas reiškia, jog ši <NBSP></NBSP>akustinė<NBSP></NBSP> sistema gali sukurti 90 dB didesnį garso slėgį nei 0 dB lygis 1 m atstumu, kai į ją paduotas 1 W galingumas. Už 0 dB yra priimtas toks garso slėgis, kuris atitinka žmogaus girdimumo ribą 1–4 kHz diapazone, t. y. jautriausioje žmogaus ausiai dažnių juostoje. Jo dydis 0,000002 N į kv. metrą. Paprastai buitinių kolonėlių galingumas yra 84–102 dB ribose. Jautrumas 84–88 dB laikomas žemu, 89–92 dB vidutiniu, o 94–102 dB dideliu. Pavyzdžiui, 20–30 dB yra žmogaus ausies jautrumo riba kai dar suprantami žodžiai, normali kalba 40–60 dB, motociklas 80–90 dB, o skausmo riba yra 130 dB. Taigi, galingumas, kurį skaitome aparatūros aprašyme, tikrai nėra svarbiausias parametras, apibrėžiantis aparatūros kokybę ir klasę. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:00. |