![]() |
Citata:
Nors edrauda šnd cls 121€ civilka siūlo |
Ne visada. ;)
|
Citata:
|
Kas geriau? Issiurbti ar isleisti per karterio varzta , variklio alyva?
|
Isleist
|
Citata:
|
nes ne viska issiurbsi
|
Citata:
|
Pramoniniuose įrenginiuose gamintojas visada rekomenduoja išsiurbti, nes tada yra pakeliamos šiukšlės nuo apačios. Aš asmeniškai nematau skirtumo, darom ir taip ir taip. Šaltą geriau išleisti, o karštą išsiurbti.
|
Citata:
|
Citata:
|
Išsiurbinėju. Išsisiurbia pagal alyvos kiekio parodymus viskas. Siurbiama karšta alyva.
|
Citata:
|
Tie kas turi automatine iranga issiurbimo, tai negaista laiko apsaugu nuiminet ir isleidinet. Tuo labiau, kad kartais buna visokiu siurprizu su isleidimo varztu ir t.t..
|
Tai kad kaip tik šalta kol išbėgs, pavargsi laukti, plius tikrai taip nenubėgs nuo visur ;). Aš asmeniškai tik už išleidimą, jei yra tam sąlygos.
|
OM651 geriau issiurbti, vien del pastikinio karterio.
Pas visu kitu tik per nuleidimo varzta isleisti. Kai kuriems neina netgi nusiurbti. O jaigu koks ten ml su apsauga tai aisku issiurbti luzineja varztai dirbi 2 Val nemokamai. :D |
4 metai issiurbineju nes tinginys esu. Issiurbti ir pakeisti filtra + supilti naujus tepalus uzima ~15min. :D
Kai bus automobilis kuriam nereikes arba nebus galima issiurbineti, tada kankinsiuos su varztu. Dekui visiem uz protingas nuomones! P.S. Tikriausia, daugiausia ir yra rinkoje esanciu varikliu, tai om 651. :DDD |
Citata:
|
Citata:
|
Tureciau kuom issiurbt net negalociau apie isleidima
|
12v pompos nedaug kainuoja ~30€
|
Citata:
|
Reikia pasildyti tepala iki 70°. Tik neuzkaitinti iki 90°. Ir kuo puikiausiai veikia. Gali ir 90° bet poto gali reiket mazo remonto detalem.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
https://mb1.ltd/mazos/41ECD4B2-58A2-...E1384A462.jpeg |
neisivaizduoju zinok. O ka, didele problema davaziuot iki ten kur suvedima daro? Tokius dalykus is akies manau nepadarysi
|
Nepasitikiu as jais, kaip ir dakterais! O jeigu rimtai, tai turbut teks del sventos ramybes. Bet reikia dar ir kita pusia pakeisti. Neina greitai, kaip tikejausi. Visgi rudys maiso darbo spartumui :pepsi:
|
Citata:
|
Kiniskos detales nuo karscio issilanksto.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
gal kas zino kaip atrodo originalus priesrukiniu jungciu lizdai? auto w211 :) google nepadeda...
|
Citata:
https://mb1.ltd/mazos/1E3AF640-48DD-...AA2FA20FC.jpeg Dabar sakyk kam tau reikia? |
kur isistato lempute i lizda, is tos puses reikia foto, blyn pas mane skirtingos fiskes ir nenoriu zaist su skirtingom lemputem (kai perdegs), noriu padaryt viska originaliai ir vienakart pamirst tuos priesrukus :)
p.s. idomu imanoma originalias merso fyshkes nusipirkt ? |
Nebedurnink zmoniu ir atsidaryk epc arba vaziuok i srota.
|
Kas per “navarotas” ribotovo ant 210km/h pas w216? Cia be staro nenusiims?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:14. |