![]() |
Citata:
|
Truputis info apie degalus :)
https://www.delfi.lt/verslas/transpo....d?id=79271095 |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Blyn nu lyg esu techninio mastimo zmogus, bet perskaites straipsni nieko nesupratau, tai koki dabar pistoleta reikes rinktis norint paprasta benza supilti, E5?
Ir kodel negyventi ramiai....? |
:D saunuolis..
Mano zmona kazkada trajaka turejo tai 3 kart buvo ivarius benzo gerai kad ne po pilna .. Skambina nuvaziavus kazkur sako nebesikuria tai dasildavo kad jau ivare ne ko reikia tai su purskiamu silikonu uzkurdavau i kolonke saliaros iki virsaus ir vsio:)). Is kolonkes uzsikurdavo nes filtre dar saliarka o kol vaziuoji vaziuoja ir su benzu sumaisytu tik nebeuzsikuria uzgesinus:)) |
Citata:
Servizams bus daugiau darbo :xx: |
Citata:
|
Pats Delfi susipliončino tame tekste :xx:
"Pavyzdžiui, E95 bus žymimas E5, E92 – E0, E98 – 10." O foto matosi kad E0 žymimas 98 benzinas. :xx: |
klausimas visiskai ne i tema, bet manau cia perekupu nemazai ir jie verciasi ne tik MB automobiliais. Yra toks dalykas griztu is NO su savo darbiniu Passat'u ir tokia problemele jog norvegas pardave man ji su abiem nulauztais rakteliais ir vienas pultelis tik uzrakina, gal zinot kur kreiptis, o gal net kiek kainuoja ir ar isvis imanoma gauti orginalu rakta. Nenoriu keisti visu spynu ir IMO..
|
Citata:
o kas del bio dyzelio, dabar pila kazkiek % i ji. o jei pas mane ant dangtelio uzdeta plyta su uzrasu NO BIODIESEL ? ta prasme, taip gaunasi kad "zudau"varikli "nesamoningai" ? |
|
kas gali Vilniuje padėti su auto apžiūra,staru?Gadget ir hunter negali. :)
|
Gal kas esat tureje w211 su sport suspension vaziuokle ir deje spyruokles nuo paprasto avantgardo ? Kiek zinau tos spyruokles buna avantgarde sport ir avantgarde comfort. Tai idomu ar labai didelis skirtumas susidejus avantgarde comfort, nes pas mane labai kietas mersiukas.. :(
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
3 kartus turejau malonuma su suluzusia spyruokle. Vaziavimas pasikeicia totaliai. Grynas bimbalas pasidaro.
Rugsejo 17diena keiciau https://mb1.ltd/mazos/93C5645A-3D9A-...080A80393.jpeg |
Supuvusias dedi:)
|
Citata:
|
Tikrino spyruokles, nebuvo jos suluzusios, priekyje dar amortizatorius abu keiciau. Priekis tai minkstesnis kazkiek pasidare, bet galas vistiek toks kietas paliko. Su elegance pravaziavau, tai atrodo, kad plaukia :)
|
Citata:
W211 sport pack su r19 ratais palyginus su kokiu kibiru ar bmw gan minkstai vaziuoja. |
Citata:
|
arba supratimas apie minkštuma pas mus skirtingas arba neoriginalios spyruokles stovi :) atvažinėjau 3 ar 4 metus su avantgarde ir niekada neturėjau problemų su kietumu. Ir net kokius 3 mėnesius su lūžusiom spyruoklem teko važiuot irgi nejaučiau diskomforto. BMW petakas tikrai kietesnis.
Spyruokles žymimos spalvomis ir parinkti minkštesnes bus sunku, nes nėra tokios opcijos originalios spyruoklese kaip kietos ir minkštos. Jos žymimos skirtingomis spalvomis pagal daug faktorių. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Reikes siandien i servisa uzsukt, jog paziuretu kas ten per spyruokles sudetos..
|
Citata:
|
su atsuktuvu ir replem 5val?
|
Citata:
|
Su pirstais ir uzristom akim :daro:
|
o kokiam cia merso modeliui tap sunku pakeist? :) man su w211 priekiniais amortikais su spyruoklem lengvai viskas ejosi :)
|
Šiandien susiruošiau jau šaltajam sezonui,nuvežus padangas pas montuotoja bandė užburti apie azota padanguose ypač šiltuoju sezonu , pasakojo man apie 30prc mažesni susidėvėjima iki komfortiškesnio važiavimo :xx::xx: žinau kad ši pasaka jau atgyvenes reikalas bet dar tokio užsidegusios apysakos nebuvau girdėjas. Kokios nuomonės apie šia pasakaite ( stebuklinga ora ) :xx:
|
Citata:
|
|
Neturiu nieko prieš, kas kaip mokam taip sukamės. Bet keisčiausia studentas prieš mane montavesis padangas ant tiek psichologiškai įsitikines, kad sako mašina nepalyginamai švelniau surenka duobes :daro::xx:
|
Kai bent puse degaliniu tures papildyma azoto, tada bus galima pildytis.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:07. |