![]() |
Citata:
|
Kol kas neišspręndžiau. Vanix davė tel. nr. dėžes tvarkančio meistro, 500eur, sensoriaus perdėjimas iš donoro + naujas tepalas ir filtras. Bet nžn, tie sensoriai kiek suprantu ir yra pagrindinė šių plokščių bėda, dėt mačiusį tiek pat kilometrų ar yra prasmė?. Radau tiesa, kas plokštę gali išimt ir auto palaikyt. Žodžiu reikia pasispręst, aš tarp naujos plokštės ir sensoriaus iš Kinijos ūkio būdu pakeitimo blaškausi :) Pačiam juokinga, bet tas plokštes remontuoja vokiečiai, bulgarai, amerikonai, anglai, ppilna internetinių puslapių, kad sutvarkysim. Na, sensorių jie patys negamina, bus ta pati Kinija įtariu. Ebay yra parduodama remonto paslauga (JAV), tai nupirkta virš 400 kartų, daug donorų reiktų turėt arba iš Kinijos.
kai nuspręsiu ir išspręsiu būtinai parašysiu. :) 157k. myliu ir mažai ir daug. Mano auto, su grybaujančia plokšte, rida yra 243t.km, praktiškai tas pats. |
Citata:
ko gero keisčiau abu tuos daviklius,nes juos net ir parduoda porom... |
gal bus geriau ir paprasciau pakeist ta plokste su hidrobloku nuo kitos dezes nei cia zaisti su ta plokste ir solenoidais :)
|
Knisalyne, bet kiek tarnaus naudota, zinant, kad tai 7g liga.
Kelu video yra ir ebay foto tu davikliu, man labiau i zalvarinius kontaktus panasu. Bet kuriuo atveju lituoja ir aliumini. As linkstu prie tu davikliu pirkimo. Radau, kad kai kurie ploksciu remontuotojai butent tuos pacius naudoja. Irankis sensoriu ismusimui yra ebay apie 15usd su siuntimu. |
yra ir čiau čiau restauruotos plokštes ,(be programavimo-tuščios) 305 dolcai su siuntimu,po to dar programavimas.....ebay isivesk
for mercedes benz 7g 722,9 Blanc conductor plate control module witout program |
Mačiau. Susiradau draugeli, kuris kiekviena diena lituoja, prie lazerių kažką daro, kruopštus, rankomis lituoja kaip robotas :) Tai manau imsiu daviklius ir bursim ką nors iš esamos plokštės. Atnaujintas pasiliksiu rezervui, jei nepavyks senos sutvarkyt.
|
Citata:
|
Kas paskutiniu metu keitė tepalus Daivantoi? Kiek atliejot? 140Eur tepalai, filtras, tarpinė, pakeitimas.. ir 3d.d eilė
Aukščiausia pavara 70Eur tik darbas + dalys, šiandien pat priima, tai užsirašiau į Daivantą. :D |
Parašysių kaip sekėsi. Vakar nusipirkau ebay tuos daviklius su įrankiu.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:53. |