![]() |
Kur darei ?
|
Citata:
|
Citata:
|
mane tomskis kai nusiunte i muzotona, tai nerealiai gerai uztamsino. Kai poto norejau galini langa visiskai uzniaukti, kiti tamsintojai man bande aiskinti, kad jis netamsintas:) net patys nepastebejo. Poto kai iskale ta pati langa, tamsino kita vieta, tai tikrai is tolo neprilygsta tomskio meistrui:)
jis man visus langus tamsino, tai nei priekiniai, nei jokie apie susibraizyma net minciu neturejo,nors langai darinejasi kiekviena karta atidarius duris |
pas mano teva jau 4 metai uztamsinta masina muzotone, atrodo taip pat kaip ir ta diena kai tamsino. vat tam muzotone sake turi plevele naujoviska, tipo matuokliai neima jos, gali priekinius langus niaukti, daugiau nieko nzn, nesigilinau. pats vis ruosiuosi varyt pas juos uzsiniaukti
|
Citata:
|
Citata:
Ar norit pasakyti, kad imanoma uztamsinti langa nemazinant sviesos srauto einancio per ji? Cia jau ir link nobelio premijos tada traukia :xx: |
arba link sugedusiu matuokliu :D
|
kas per naujove?:) turiu omeny tomsio. Turiu pora pazistamu, kas taip pasidare. bet kvaila. nes vaziuojant negali but uztamsejes -kelio nesimato
|
ne naujove ten, tiesiog ta plievele ne tamsi o atspindinti sviesa ir del to susidaro efektas jok taminti langai bet spalva veidrodine. esent nesauletai dienai nesimato kad tamsinta.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:34. |