![]() |
Galvoji tie, kurie randa darba tik maximoje ar truliku parke, isidarbina ten del to, kad neismoko kalbos? :) Nu nu, tiesiog nenori mokytis, tinginiai arba tiesiog cia ju maksimumas. Kalba cia ne prie ko visiskai.
|
Vanix ka tu cia nori irodyti kai dar per telika nesenai kalbejo kad rusu lenku mokyklose labai prastai vaikai paruosiami lietuviu kalbos egzaminams...
|
Tai faktas. Rusu mokyklose su kalbom prastai. Ir lietuviu ir anglu.. po mokyklos siom kalbom kalbejau “laba diena ir viso gero” lygyje. Po to per 3 menesius studijavimo pramokau lt staigiai, su english... in the improvement process always..
p.s. su savo vaikais stebiu ta pacia situacija. Man geda kad jie negali net bandeles savarankiskai uzsakyti kavyneje. Ir as isleidziu nemazas lesas repetitoriams ir t.t. Bet as negaliu pakeisti situacijos, kaip besistengciau.. nebent paciam principo gai pradeti kalbeti kita kalba su jais. Zodziu mano akym iseitis butu tokia kad reiktu atidavineti i lietuviu grupe darzelyje. Bet kad tokia beda egzistuoja to tikrai neneigiu. |
Citata:
Citata:
|
Matyt buvote geri mokiniai:) arba jusu mokykla tikrai gerai mokino:)
|
|
Anksciau rusu ir lenku mokyklos laikydavo kitokius Lietuviu kalbos egzaminus, dabar laiko ta pati Lietuviu kalbos kaip gimtosios egzamina ir rezultatai todel atitinkami.
Is principo negali taip paruosti jau vien del pamoku kiekio, o kur dar del naturaliai reciau vartojamos kalbos. Kad vienas kitas islaiko neprasciau cia ne rodiklis, eina kalba apie dauguma. Jau net nepradesiu apie informacines erdves pasekmes. |
:bum:Su Naujais! Mano ferejerverkai! :D
<video width="500" height="340" controls><source src="http://mb1.ltd/vid/9B2F50EC-6782-4E1A-AA3B-CFD957100E66.MOV" type="video/mp4"></video> |
Gal čia sulauksiu pagalbos...
Dingo įvorė valytuvo kojelės, dešinės pusės. Kaip tvarkyt? Būna užsakinėt pačią įvorę ar su visa detale keist? Koks kodas ar kur tada gaut? http://mb1.ltd/dideles/20190104_125520.jpg |
As ivore keiciau, isardes nusiveziau kazkur ir pritaike
|
|
Citata:
|
Citata:
|
Keista matyt kaip žmogų sužavi tokio lygio straipsniai :)
|
Citata:
|
aš ne apie moteris turėjau omeny jeigų ką :)
|
Gal kas turite kontaktus kokio veikejo kuris VLN daro diagnostika BMW ir MINI cooper, Reikia išsiaiškinti kodel užsidege čekas mini 2015m 2,0l benzinas,be duju :)
|
O kuom netinka Krasta Auto? Kam dvirati isradineti? Ka ten garazinkkai, gales papasakot apie automobili, pas kuri neseniai garantinis baigesi?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
kazkaip sunkiai tikisi, kad uz tokia suma tik kalades pakeite :)
|
Citata:
|
Krasta taip jau yra. Mes varom mikriukus FIAT ten tvarkyti. Lemputes pakeitimas 27€ + 3.8€ lempute. Pakeisti. Uztrunki kokikias 2 minutes. Kaip ir amerika sako. Visada nuplauna issiurbia. Ir uz tai paima nemenka pinigu suma. Langu skystis litras 13€. Tai dabar henrai pasakau, kad pasiziuretu skysti lemputes pries varant i aptarnavima ;)
|
Citata:
Neturiu žodžiu... |
mum škodoj visada skystį brangų pildavo, kelis kart nesumokėjom ir baigėsi pylimas :xx:
|
sunkiai ten jums ziuriu :xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
Nžn, dėl iveco servizo kažkaip asmeniškai nedrįščiau pasakyti kad kosmosai kažkokie, aš lempučiu ir langų skyščio nekeitinėju ten, tvarkė šiokia tokia dėžės problema tai visumoj gavosi keliais procentais brangiau nei garaže ir dar pora smulkmenu esu tvarkes insulto neįvarė
:) Gal tikrai už aptarnavimus atsiema |
Citata:
|
Citata:
Tvarkau irgi Krastoj,nieko blogo pasakyti negaliu.. |
Citata:
|
kad lyg jau nebe krasta bmw, Inchcape lyg nupirko krasta
|
kol garantinis ,viskas ok,bet po jo geriau ten nesirodyt:)
|
Citata:
|
Citata:
Bet Modus gavo per kepurę už labai didelį reeksportą ir kainos dempingavimą. Sklido gandai, kad BMW koncernas atima teises į BMW už tai, bet dabar jau klabama, kad parduoda. Manau pardavimas yra ne veltui :) |
Klausimėlis ne į temą.
Įsivaizduokit, kad norit savo suportus persidažyt raudona spalva (nu ok arba bet kokia kita). Pirktumėt rinkinį už 30€, kuriame būtų tam pritaikyti dvikomponenčiai dažai, mentelė jų sumaišymui, apsauginės pirštinės, nuriebalintojas (brake cleaneris 400ml), teptukas ir dratinis šepetys? Trumpai tariant, viskas ko reikia perdažymui. |
Nepirkciau! Dazai 5-8eur. valiklis 3eur. sepetys 2-3 eur. Tai maksimaliai 15 eur.
|
Citata:
Citata:
Orignalus rinkinys dadeda 15kw, o samadelnas tik 9 kw.... |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:53. |