![]() |
bet čia tik valstybinės reikšmės keliuose. didžiuosiuose miestuose bus ir toliau
|
Citata:
|
Citata:
|
arba mažuose miesteliuose iki 50 km/h
|
O ziurit i zieminiu padangu indeksus ar dzin varot kaip su vasarinem?
|
Citata:
|
Tai saunu tada. Turejau padangas lyg su 160 ar 180 indeksu. Tam reikalui limita buvau uzsidejas ir Swedijoje gavau i skudurus nuo volvo kai limita pasiekiau :D
|
Citata:
O mieste isviso as asmeniskai tik leistinu vazineju.. |
Verti ko nors ar tiek kiek aliuminis?
Sakyčiau panašūs į 123-cio ratus. |
|
Citata:
|
seip autostrados lt ir placios ir visai geros. jaigu autoparkas butu tvarkingesnis, ir vairavimo mentalitetas kitoks tai visai imanoma butu padaryti neribojamus ruozus. manau ir emigrantai gryztu dazniau :D
|
Citata:
|
Kaunas - Klaipeda tikrai galima 200 varyt, tik reiketu geresnes apsaugos nuo gyvunu
|
Citata:
|
Sveiki nenoriu kurt tema bereikalo, ar dar yra cia w140 turetoju, gal parduodat su 3td varikliu tvarkinga nesupuvusi?
|
Gal kas galit su wis padėt? Dalies kodo reik
|
Gal kas patikimą vežėją rekomenduotumėt? Reikia 2vnt auto maršrutu Kaunas- Suvalkai (tiksliau 25km į vakarus nuo Suvalkų) nuvežti.
|
sveiki, kiek mokat už tepalų ir filtrų keitimą Vilniuje?
|
Citata:
|
sako stop making stupid people famous
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
:ploja:
|
Nesuvokiamas minusas :laugh:
https://www.delfi.lt/news/daily/crim....d?id=80352315 |
Stopudovai,kai tik Valstijose nuteise El Chapo,tai pasigirti rezultatais isdryso ir Lietuvos policija :) Gal net tabora nugriaus? :)
|
Kai toks krovinys vaziuoja, turi visur degti zalia sviesa. Tai be krovinio dar kiek kainavo sviesos ijungimas?! Turbut visi du lemonai gavosi, jeigu ne dar daugiau :D
|
Gal muitinej sumaise furas...?:ohne:
|
Citata:
|
Sveiki mamai reikia masinos kogero jau paskutines :) :) tai norisi kuo naujasnes. jai labai patinka Moka. pradedu ikalbeti, kad pirkti is jav nes nori benzino ir automato.
https://autoplius.lt/skelbimai/opel-...s-8174419.html kiek pvz mokesciai buna lietuvoi ta prasme kiek dar reiketu sumoketi pvz sitai (aisku be remonto kastu) + - aciu https://autoplius.lt/skelbimai/opel-...s-8194533.html sita tai Exxon (tevuko) man atrodo nes namas tai jo :) esu mates plungei e55 sitam kieme stovejo kai dar jis ji turejo :) |
Citata:
|
Citata:
o aplamai kaip tos mokos kazin. kilometru susuka per metus kokius nu iki kokiu 8000 :) |
Citata:
Aš su moka Vokietijoj laksčiau, man labai nepatiko, bet čia su kuo lyginsi. Mamos poreikiai manau visai kitokie |
Citata:
|
Citata:
|
nu sen vaziuosiu I kaima pas tevu. reikes pasneketi normaliai su tevais ka jie galvoja. apie sitoki varianta ir tada jai pasiraso an sitos avantiuros prasyti robio pagalbos ir nupirkti mamai koki krepsiuka :)
|
pagalvok ir apie Ford Escape/Kuga, trys metai važiuojam su 1.6 ecoboost, jokių bėdų, ir vidus sakyčiau kaip tokios klasės labai vykęs.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:31. |