![]() |
Citata:
Originally Posted by Rolikas Sveiki gal yra 210 prekiniu. dauzitu zibintu reiktu aukscio regulivimo varikliuku Bus, kaina 20Lt :unreal: :seile: :aciu: imu 2 vnt. kaip su atsiskaitimu p.s esu is klaipedos. kurio numeriuku skambint. sask.nr nurodik sms'u . litus permesiu gal su autobusu atsiusi jai ten kokiu nesamoniu bus prie tu varikliuku damesk i kruva gal prisigadis reikia is vakuminiu pasidarit elektrinius. gal zibintu apiplovimo purkstukai 2 vnt bus kokia kaina ( na tie kur islenda is bamperio ) |
Aš tau juos ryt nufotografuosiu ir pažiūrėsi ar tau tokių reikia. O iki Klaipėdos atsiutimas bus be problemų, jei ryt viskas tiks, tai sąskaitos numerį vėliau parašysiu:)
|
Sveiks Edgi, gal turi kokiu mandrenybiu W202 ? Tuo paciu indetum. Cia mano bendradarbis domisi tai varikliukais :)
|
Ko tau būtent reikia?:)
|
Citata:
:wave: gal jau nuotrauku turi ? |
Sorry, užmiršau visai :geda: Šiandien manasis S124 problemų porą susigalvojo, tai tvarkiausi ir pamiršau. :geda: Sakei tu juos į elektrinius keisi? Originale tai vakuumas kiek pamenu...
|
Ten depo Zibintai sudeti su h7 lemputem. :( vietoj kuriu jau kazkas sukrove xsenonus ir vakuminis reguliavimas prie kurio nieko negali pajungt. jolab paneles tai nesinori pjaustit kad ta suktuka susidet. noretusi bent kad atroditu originalei :)
|
Nu paieškot galėsiu, bet reiktų pažiūrėt kas atlieka kėlimą — vakuumas ar elektra. Tu man savo nr į PM mestelk, ryt pasakysiu ką radau, nes prie PC galiu ir neprisėst
|
ir valytuvo plasmases nepamirski:)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:16. |