![]() |
na cia kai budavo dienom +15 :)
mersa kai turejau 500tini, prie +10C uzsivesdavau, palaikydavau puse minutes, ir vaziuodavau, davaziuodavau nuo klubo "paradox"(jei kas zino, arba signalo) iki danes tilto, vaziuojant pilies gatve, ir tik tada permesdavo dujas :confused: temperatura 40laispniu permetimo budavo |
Citata:
as ant benzo nevaziuoju isvis( iskyrus tuos atvejus kai specealiai pavazineju benzu) prie dabartiniu temperaturu +4-+7 rytais uzvedu masina ir kol parukai jau permeta dujas dujos persijungia prie 30laipsniu. kai ateis salciai bus naudojama vebasta ir dar kadangi ta vebasta pas mane su pultu tai isvis nematau jokiu bedu. dabar apie kitka, didelio motoro yra didelis silumos iskiriamas kiekis todel jis greiciau susyla, mano darbinis kablukas 1.6hdi prie dabartiniu temperaturu pasiekia darbine temperatura nuvaziavus 8km cia toks atstumas man iki darbo. mersas jei vaziuot iskarto tik uzvedus po 2km ir pamatuota. |
privaret cia voodoo offtopic :xx: ir as biski prisidesiu :geda: nuo ko priklauso variklio atausimas , kaip jis greitai atausta ? volvo silumos laikymas variklio tiesiog stebina,cia buvo kai silciau,masina neatveso net 6h stovejimo prie 25 laipsniu kazkur, o db uzkaista prie +7 kazkur per 5km tai sakyciau lb gerai kaip dyzeliui :)
|
volvo forume ir girkis :)
|
:xx: as ir klausima uzdaviau siaip ne vien giruos
|
gal uzteks?!
|
po to klausimai,kur ash dinges ? :)))
|
kur buvai dinges kolega? :)
|
Citata:
|
Woodoo, o kaip distronicas veikia? Nuo kokio atstumo pradeda pats stabdyti prieš kliūtį?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:52. |