MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

mariukaz 2011-01-04 22:54

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 119635)
Na Mariau, niekas taip drąstiškai nesakė :) Tiesiog buvo patarta atsipalaiduoti, nuvažiuoti į kitą šalis, pasimėgauti vyrų dėmesiu. Niekas tekėti už pirmo pasitaikiusio užsieniečio neliepė. Laimės taip nerasi. Vieniems pavyksta greit rasti, kitiems reikia laiko. O jei dar karti patirtis velkasi iš paskos, tai reikalai visai sustoja. Paskui praeis laiko tarpas ir pajudės ledai:wave:

mh... kaip tada galima kitaip interpretuoti si pasisakyma?
Citata:

Ten vyrai kitokie, negaili komplimentu ir demesio, nesioja ant ranku tikraja to zodzio prasme Begyvendama tenai, supratau, del ko mano visos drauges taip ir nebegrizo is Ispanijos, Italijos ar Portugalijos

Shalomm 2011-01-04 22:54

Citata:

Pradžioje rašė stepaskeda (Post 119643)
Tik pasirode pana forume ir uzvede temas apie meile, neistikimybe, namu ruosa ir pan :) :)

Čia suprasti kaip rekomendaciją išeiti? :)

driuliauskas 2011-01-04 22:57

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 119645)

tikrai ne :D tema uzvesta tinkamo subforumo temoje. :D :D :D

Melionas 2011-01-04 23:00

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 119645)

Ne ne viskas tvarkoj, visko reikia :) ir apie blynus, ir apie mezgima pakalbet. :)

Shalomm 2011-01-04 23:00

Citata:

Pradžioje rašė driuliauskas (Post 119646)
tikrai ne :D tema uzvesta tinkamo subforumo temoje. :D :D :D

Net lengviau ant širdies pasidarė :xx:

samagonas 2011-01-04 23:00

dabar pagalvojaau,o kaip yra su tom moterom?,- mano artimi draugai,-vienas apsizhenijas su Shveicare (ishvazhiavo tenai gyventi), kitas draugas Canaruose lektuvu stiuartu dirba, tai ishvis su kubiete gyvena, dar kitas draugas jau 10 metu su ispane :xx::xx::xx: Tai ta pati galima pasakyti,kad lietuves, labai blogos ? :xx::xx::xx:
Yra rusishka patarle,- S zhyzni nado brat vsyo chto mozhno, a chto nelzya brat, nado brat ostorozhno ( Ish gyvenimo reikia imti viska,kas galima,o ko negalima imti, reikia imti atsargiai ) :xx::xx::xx:

driuliauskas 2011-01-04 23:03

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 119649)
dabar pagalvojaau,o kaip yra su tom moterom?,- mano artimi draugai,-vienas apsizhenijas su Shveicare (ishvazhiavo tenai gyventi), kitas draugas Canaruose lektuvu stiuartu dirba, tai ishvis su kubiete gyvena, dar kitas draugas jau 10 metu su ispane :xx::xx::xx: Tai ta pati galima pasakyti,kad lietuves, labai blogos ? :xx::xx::xx:
Yra rusishka patarle,- S zhyzni nado brat vsyo chto mozhno, a chto nelzya brat, nado brat ostorozhno ( Ish gyvenimo reikia imti viska,kas galima,o ko negalima imti, reikia imti atsargiai ) :xx::xx::xx:

cia matai jau taip yra. man irgi lengviau y uzsieni isvarius kokia lenkaite, rusaite, ar kita egzotiska padareli priciesint :xx::xx::xx::xx:

Shalomm 2011-01-04 23:08

Citata:

Pradžioje rašė driuliauskas (Post 119650)
cia matai jau taip yra. man irgi lengviau y uzsieni isvarius kokia lenkaite, rusaite, ar kita egzotiska padareli priciesint :xx::xx::xx::xx:

padarėlį pričiešint??? Va va, vyrų-vartotojų požiūris į moterį :wacko:

Edgis 2011-01-04 23:09

Citata:

Pradžioje rašė mariukaz (Post 119644)
mh... kaip tada galima kitaip interpretuoti si pasisakyma?

Na tavo teisė interpretuoti, bet neįžvelgiu pasakymo, kad lietuviai niekam tikę ir čia laimės nėra. Na bet čia žiūrint mano naivio, dar 23 metų nesulaukusiom akim:wave:

Melionas 2011-01-04 23:10

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 119651)

Man patinka moterys-vartotojos :xx::xx::xx:

driuliauskas 2011-01-04 23:14

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 119651)

cia matai kitas reikalas. as neplanuoju su jom nei rimtu santykiu, nei vedybu ar kasko panasaus. niekada neieskosiu zmonos uzsienietes. nes tik lietuvaites yra tos - Pacios Pacios..... :)

Melionas 2011-01-04 23:18

Citata:

Pradžioje rašė driuliauskas (Post 119654)
cia matai kitas reikalas. as neplanuoju su jom nei rimtu santykiu, nei vedybu ar kasko panasaus. niekada neieskosiu zmonos uzsienietes. nes tik lietuvaites yra tos - Pacios Pacios..... :)

Poziuris 10 balu :) jei uzsimanai egzotikos varai i vokiecius i pufa ir viskas ok :xx::xx::xx:

samagonas 2011-01-04 23:23

Citata:

Pradžioje rašė driuliauskas (Post 119654)

Citata:

Pradžioje rašė stepaskeda (Post 119656)
Poziuris 10 balu :) jei uzsimanai egzotikos varai i vokiecius i pufa ir viskas ok :xx::xx::xx:

Nesakyk OP nepershokes balos :)
Aplamai,kam taip nuvertinat save ? :xx: Tik lietuvis ish lietuvio tas rogutes ir atimineja,o priesh kita tauta visada didesne atsakomybe ir stengtis reikia nekristi veidu i purva uzh visa tauta :xx::xx::xx:
P.S ash juokauju,o jus darykit,kaip jums isheina :xx:

Shalomm 2011-01-04 23:25

Citata:

Pradžioje rašė stepaskeda (Post 119656)

Tą sąvoka, kad lietuvės pačios pačiausios kartais labai greit išgaruoja :xx:
Edgi, Tu nusiramink, viskas prieš akis, brandžioji forumo dauguma išmokys ko reikia ir ko nereikia :xx: Tu tik trim metais kolkas už mane jaunesnis, kaip čia taip? :blush:

driuliauskas 2011-01-04 23:26

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 119657)
Nesakyk OP nepershokes balos :)
Aplamai,kam taip nuvertinat save ? :xx: Tik lietuvis ish lietuvio tas rogutes ir atimineja,o priesh kita tauta visada didesne atsakomybe ir stengtis reikia nekristi veidu i purva uzh visa tauta :xx::xx::xx:
P.S ash juokauju,o jus darykit,kaip jums isheina :xx:

na matai cia kaip sakoma: lietuviu nacionalinis patiekalas - esti vienas kita. :xx::xx::xx: bet, kad ir kaip retai, bet visdelto isimciu pasitaiko :D

samagonas 2011-01-04 23:30

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 119658)
Tą sąvoka, kad lietuvės pačios pačiausios kartais labai greit išgaruoja :xx:
Edgi, Tu nusiramink, viskas prieš akis, brandžioji forumo dauguma išmokys ko reikia ir ko nereikia :xx: Tu tik trim metais kolkas už mane jaunesnis, kaip čia taip? :blush:

o jus gera pora butumet :) tu lauzhytum,Edgis remontuotu ... :) Ir moterys vyresnes man visada patikdavo, jos protingesnes ir savotishko sharmo prideda santykiose :)

Shalomm 2011-01-04 23:39

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 119660)
o jus gera pora butumet :) tu lauzhytum,Edgis remontuotu ... :) Ir moterys vyresnes man visada patikdavo, jos protingesnes ir savotishko sharmo prideda santykiose :)

Edgi,girdėjai???????????? :xx::xx: Daryk išvadas ir kad sniegas, prie humanitarinio visada būtų nukastas :xx::xx:

Edgis 2011-01-05 00:03

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 119660)

Žinai kas piršliams būna?:xx:

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 119661)
Edgi,girdėjai???????????? :xx::xx: Daryk išvadas ir kad sniegas, prie humanitarinio visada būtų nukastas :xx::xx:

Tik nueik į dušą:xx: Grįžtu , o jau žiūriu ir įsipareigojimų turiu:D

samagonas 2011-01-05 00:08

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 119663)

Pirshliams buna gerai,jei jaunikis lepshis :)))))
O tu irgi nors sniegu apsitrink,priesh tai ,kai i troba zhengsi :xx::xx::xx:
P.S zhiaurus tu ... :xx:

woodoooo 2011-01-05 09:47

Citata:

:laugh:

Shalomm 2011-01-05 11:09

Citata:

O kaip kitaip :xx:

eSaS 2011-01-05 11:59

Shalomm 2011-01-05 13:25

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 119699)

Juokas ilgina gyvenimą... :seile::xx:

Aistė 2011-01-05 15:56

Na gi nesiuliau as vaziuoti i Ispanija ir tuoktis. Siuliau isvaziuoti, atsipalaiduoti ir pasijusti moterimi :) Lietuviai vyrai, bent jau dauguma yra nedrasus, uzdari, ir su demesio rodymu moterims jiems yra sunku. Jie aplamai daznai pamirsta, kad salia turi moteri. O kad moteris spindetu, sypsotusi ir butu laiminga, vien tik buti salia neuztenka :). Toks jau musu tautos budas. Nagi patys pagalvokite, ar sutike pazystama moteri, ar vyra, ar pvz savo mamoms, jiems pasakote kaip jie puikiai atrodo ir t.t...? Taip retai buna :)
Dar palyginimas... Na bent jau mano patirtis tokia. Uzsienietis (italus, ispanus), kad gautu :daro: per galva versis, ant ranku nesios, o jeigu jam pasakysi "ne", tai dar labiau tave gerbs ir dar labiau taves sieks. O lietuvis... Pastates shudbaryje alaus bokala, tikisi, kad tu jau jo, o jeigu jam pasakai "ne", tai kita diena net nepasisveikina, apsimeta, kad nepazysta :xx::xx::xx:
Dar... Lietuvis vyras visada viska paskaiciuos ir suskaiciuos ir po to verks, kad va daviau tiek ir tiek o jin mane pakliko... Vyrai perka masinas "tipo zmonai", bet jas registruoja savo vardu ir kada nori jas parduoda :) Visada ras proga prikist ka padovanojo, ka nupirko, ir kad cia jo pinigai. Bent jau man bendraujant su uzsienieciais su tokiais dalykais neteko susidurti :xx:

eSaS 2011-01-05 15:57

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 119712)
Juokas ilgina gyvenimą... :seile::xx:

ir netik gyvenima :laugh:

woodoooo 2011-01-05 15:58

Citata:

Pradžioje rašė Aistė (Post 119745)
Na gi nesiuliau as vaziuoti i Ispanija ir tuoktis. Siuliau isvaziuoti, atsipalaiduoti ir pasijusti moterimi :) Lietuviai vyrai, bent jau dauguma yra nedrasus, uzdari, ir su demesio rodymu moterims jiems yra sunku. Jie aplamai daznai pamirsta, kad salia turi moteri. O kad moteris spindetu, sypsotusi ir butu laiminga, vien tik buti salia neuztenka :). Toks jau musu tautos budas. Nagi patys pagalvokite, ar sutike pazystama moteri, ar vyra, ar pvz savo mamoms, jiems pasakote kaip jie puikiai atrodo ir t.t...? Taip retai buna :)
Dar palyginimas... Na bent jau mano patirtis tokia. Uzsienietis (italus, ispanus), kad gautu :daro: per galva versis, ant ranku nesios, o jeigu jam pasakysi "ne", tai dar labiau tave gerbs ir dar labiau taves sieks. O lietuvis... Pastates shudbaryje alaus bokala, tikisi, kad tu jau jo, o jeigu jam pasakai "ne", tai kita diena net nepasisveikina, apsimeta, kad nepazysta :xx::xx::xx:
Dar... Lietuvis vyras visada viska paskaiciuos ir suskaiciuos ir po to verks, kad va daviau tiek ir tiek o jin mane pakliko... Vyrai perka masinas "tipo zmonai", bet jas registruoja savo vardu ir kada nori jas parduoda :) Visada ras proga prikist ka padovanojo, ka nupirko, ir kad cia jo pinigai. Bent jau man bendraujant su uzsienieciais su tokiais dalykais neteko susidurti :xx:

uzsenieciai tau pirko masinas?

Aistė 2011-01-05 16:08

as cia nieko nekonkretizuoju, as kalbu placiaja prasme :)

Shalomm 2011-01-05 16:11

Aistė labai teisingai apibūdino esminius skirtumus, kurie tikrai egzistuoja :xx: Mieli vyrai, neįsižeiskite, tiesiog palikite savo gyvenime vietos lengvam spontaniškumui, lyrikai ir kitiems džiugiems dalykams....

woodoooo 2011-01-05 16:16

Citata:

Pradžioje rašė Aistė (Post 119756)
as cia nieko nekonkretizuoju, as kalbu placiaja prasme :)

cia vyksta beprasmiska kalba, kazkas kazka isgirdo ir jau raso. as pvz savo draugei (ne zmonai) nupirkau masina nebrangia ten kazkokia (audi a3) tai buvo dovana gimtadieniui ir ta masina registruota jos vardu, nedovanoju ten dovanu kiekviena diena bet kai nuperku tai nuperku. kaldeom muzika sudejau i ta masina nes skundesi kad niekas ten negroja, tai dar isleidau 1,5k lt. o jum reikia kad tik komplimentus sakytu tai tas italas ar ispanas sako tuos komplimentus 25 moterims per diena ir jum sako kad be jusu gyvent negali o palydejes namo jau :daro: kita naivuole siauriete emeigrante. neveltui sako kad moterys myli ausimis ir kai gauna tu kalbu tai uzsideda rozinius akinius ir nieko nebemato.

sabarkst 2011-01-05 16:17

oi jus isdykeles, galvojat, kad sededamos rankas sudeje tapsit laimingos? galbut tikites is vyro per daug, pacios nieko neduodamos santykiam? nesitikekit kazkokiu stebuklu reikia manau abiem stengtis, o del to, kad verstis per galva kad pvz susibendrauti su mergina tai nz, mano supratimu jei mergina nerodo jokio demesio tau, o tu vienas tik rodai, tai supranti kad jai tu neidomus ir palieki viska ramybeje, kam ten stengtis labai, kad ragus kokius paskui gautum:xx:

Shalomm 2011-01-05 16:36

Citata:

Pradžioje rašė sabarkst (Post 119761)
oi jus isdykeles, galvojat, kad sededamos rankas sudeje tapsit laimingos? galbut tikites is vyro per daug, pacios nieko neduodamos santykiam? nesitikekit kazkokiu stebuklu reikia manau abiem stengtis, o del to, kad verstis per galva kad pvz susibendrauti su mergina tai nz, mano supratimu jei mergina nerodo jokio demesio tau, o tu vienas tik rodai, tai supranti kad jai tu neidomus ir palieki viska ramybeje, kam ten stengtis labai, kad ragus kokius paskui gautum:xx:

Klausyk, gal Tu žinai kur ta dėmesio objektą rast, kurį dėmesyje maudyt būtų galima? :xx::xx:

sabarkst 2011-01-05 16:43

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 119762)
Klausyk, gal Tu žinai kur ta dėmesio objektą rast, kurį dėmesyje maudyt būtų galima? :xx::xx:

zinau, taigi pilna Lietuva tu vyruku geru, o tu gal zinai, kur gaut tokia pana?:xx:

Shalomm 2011-01-05 17:10

Citata:

Pradžioje rašė sabarkst (Post 119765)
zinau, taigi pilna Lietuva tu vyruku geru, o tu gal zinai, kur gaut tokia pana?:xx:

Vadinas aš kažkur ne ten ieškau ir ne ten žiūriu. O dėl panelių, tai pilnos auditorijos, gal koki telefono numerį po paskaitos ant lentos užrašyt??

sabarkst 2011-01-05 17:16

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 119770)
Vadinas aš kažkur ne ten ieškau ir ne ten žiūriu. O dėl panelių, tai pilnos auditorijos, gal koki telefono numerį po paskaitos ant lentos užrašyt??

o manai padetu sitas budas?

Shalomm 2011-01-05 17:20

Citata:

Pradžioje rašė sabarkst (Post 119774)
o manai padetu sitas budas?

Pabandyti verta :xx:

mariukaz 2011-01-05 17:29

Citata:

Dar palyginimas... Na bent jau mano patirtis tokia. Uzsienietis (italus, ispanus), kad gautu per galva versis, ant ranku nesios, o jeigu jam pasakysi "ne", tai dar labiau tave gerbs ir dar labiau taves sieks. O lietuvis... Pastates shudbaryje alaus bokala, tikisi, kad tu jau jo, o jeigu jam pasakai "ne", tai kita diena net nepasisveikina, apsimeta, kad nepazysta
Dar... Lietuvis vyras visada viska paskaiciuos ir suskaiciuos ir po to verks, kad va daviau tiek ir tiek o jin mane pakliko... Vyrai perka masinas "tipo zmonai", bet jas registruoja savo vardu ir kada nori jas parduoda Visada ras proga prikist ka padovanojo, ka nupirko, ir kad cia jo pinigai. Bent jau man bendraujant su uzsienieciais su tokiais dalykais neteko susidurti
zinai, Aiste, jei tavo gyvenimo kelyje vyrai - lietuviai pasitaike vien stuobriai ir chamai, kurie vesdavo i shudbari, o paskui is kart lauke issvajotojo "taip", tai priimk mano uzuojauta...

sabarkst 2011-01-05 17:30

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 119775)
Pabandyti verta :xx:

o kuriam cia mieste uzrasytum ant lentos?

Shalomm 2011-01-05 17:31

Citata:

Pradžioje rašė sabarkst (Post 119777)
o kuriam cia mieste uzrasytum ant lentos?

Klaipėdoje ir Šiauliuose šiuo metu įmanoma ;-)

sabarkst 2011-01-05 17:35

Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 119778)
Klaipėdoje ir Šiauliuose šiuo metu įmanoma ;-)

bet tai toloka truputi nemanai?:xx:

Shalomm 2011-01-05 17:40

Citata:

Pradžioje rašė sabarkst (Post 119780)
bet tai toloka truputi nemanai?:xx:

Kodėl? Lietuvos masteliais niekas nėra toli.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:03.