![]() |
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
dabar pagalvojaau,o kaip yra su tom moterom?,- mano artimi draugai,-vienas apsizhenijas su Shveicare (ishvazhiavo tenai gyventi), kitas draugas Canaruose lektuvu stiuartu dirba, tai ishvis su kubiete gyvena, dar kitas draugas jau 10 metu su ispane :xx::xx::xx: Tai ta pati galima pasakyti,kad lietuves, labai blogos ? :xx::xx::xx:
Yra rusishka patarle,- S zhyzni nado brat vsyo chto mozhno, a chto nelzya brat, nado brat ostorozhno ( Ish gyvenimo reikia imti viska,kas galima,o ko negalima imti, reikia imti atsargiai ) :xx::xx::xx: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
Aplamai,kam taip nuvertinat save ? :xx: Tik lietuvis ish lietuvio tas rogutes ir atimineja,o priesh kita tauta visada didesne atsakomybe ir stengtis reikia nekristi veidu i purva uzh visa tauta :xx::xx::xx: P.S ash juokauju,o jus darykit,kaip jums isheina :xx: |
Citata:
Edgi, Tu nusiramink, viskas prieš akis, brandžioji forumo dauguma išmokys ko reikia ir ko nereikia :xx: Tu tik trim metais kolkas už mane jaunesnis, kaip čia taip? :blush: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
O tu irgi nors sniegu apsitrink,priesh tai ,kai i troba zhengsi :xx::xx::xx: P.S zhiaurus tu ... :xx: |
Citata:
|
Citata:
|
:laugh:
|
Citata:
|
Na gi nesiuliau as vaziuoti i Ispanija ir tuoktis. Siuliau isvaziuoti, atsipalaiduoti ir pasijusti moterimi :) Lietuviai vyrai, bent jau dauguma yra nedrasus, uzdari, ir su demesio rodymu moterims jiems yra sunku. Jie aplamai daznai pamirsta, kad salia turi moteri. O kad moteris spindetu, sypsotusi ir butu laiminga, vien tik buti salia neuztenka :). Toks jau musu tautos budas. Nagi patys pagalvokite, ar sutike pazystama moteri, ar vyra, ar pvz savo mamoms, jiems pasakote kaip jie puikiai atrodo ir t.t...? Taip retai buna :)
Dar palyginimas... Na bent jau mano patirtis tokia. Uzsienietis (italus, ispanus), kad gautu :daro: per galva versis, ant ranku nesios, o jeigu jam pasakysi "ne", tai dar labiau tave gerbs ir dar labiau taves sieks. O lietuvis... Pastates shudbaryje alaus bokala, tikisi, kad tu jau jo, o jeigu jam pasakai "ne", tai kita diena net nepasisveikina, apsimeta, kad nepazysta :xx::xx::xx: Dar... Lietuvis vyras visada viska paskaiciuos ir suskaiciuos ir po to verks, kad va daviau tiek ir tiek o jin mane pakliko... Vyrai perka masinas "tipo zmonai", bet jas registruoja savo vardu ir kada nori jas parduoda :) Visada ras proga prikist ka padovanojo, ka nupirko, ir kad cia jo pinigai. Bent jau man bendraujant su uzsienieciais su tokiais dalykais neteko susidurti :xx: |
Citata:
|
Citata:
|
as cia nieko nekonkretizuoju, as kalbu placiaja prasme :)
|
Aistė labai teisingai apibūdino esminius skirtumus, kurie tikrai egzistuoja :xx: Mieli vyrai, neįsižeiskite, tiesiog palikite savo gyvenime vietos lengvam spontaniškumui, lyrikai ir kitiems džiugiems dalykams....
|
Citata:
|
oi jus isdykeles, galvojat, kad sededamos rankas sudeje tapsit laimingos? galbut tikites is vyro per daug, pacios nieko neduodamos santykiam? nesitikekit kazkokiu stebuklu reikia manau abiem stengtis, o del to, kad verstis per galva kad pvz susibendrauti su mergina tai nz, mano supratimu jei mergina nerodo jokio demesio tau, o tu vienas tik rodai, tai supranti kad jai tu neidomus ir palieki viska ramybeje, kam ten stengtis labai, kad ragus kokius paskui gautum:xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata: