![]() |
|
bet kaip taip negerbt kitų nuomonės... ;]
|
Citata:
http://www.15min.lt/naujiena/gazas/n...#axzz1hwsjso1a |
universalas ne vien kelionem prie ezeru,ar tai baldu pervezimui,pvz zinau dizaineri,jis perka univeslaus kad jam breziniai,maketai tilptu i masina,tai ar butu keista kai zmogus is CLS bagazines istrauktu koki maketa?Specialybiu begale yra kuriem tiktu prabangus univesalas,musu poziuris toli garzu skiriasi nuo uzsienio,del to mum tai keistai ir arodo
|
puslapis 666 :xx:
|
as tai manau,kad mondeika666 yra forgdu forumo narys,kuris cia specialiai uzsiregino ir dabar pila pamazgas ant MB ir tuo paciu bando sukirsinti sio forumo narius:Dzodziu diversantas nevykelis:D
|
mano manymu universalas turi buti darbine masina kaip ne kaip.mano darbine universalas,tai jei ne jis nezinau ar as ikisciau 2 metrai ilgio stendus visokius itt .bet sau ,seimai niekada nepirkciau yra tam skirti sedanai.
dabar kol dar esu vaikas tai sedesiu ant COUPE :) kai turejau mersa man reikejo popieriaus 160cm ilgio ikist tai poranki isimdavau is galines sedynes, jeigu 2 rulonus kisti reiketu tai neikisciau tikrai |
Citata:
|
Citata:
P.S. Nieko sau atplaukęs į Lietuvą senukas: http://auto.plius.lt/skelbimas/lengv...aign=15min_int. |
Oi ***, as atsiemnu kai is manes juokes kai nusipirkau S202 KAravana :D Kam tau jo reikia ir t.t. Bet kiek kartu man jis praverte: baldus pervezt, akumuliatorius vairuotojam isveziot (ar i metalke isvezt), durpes maisais veziot, briketus pjuvenu, lentas, stiklus :D Saslikines i gamta palapines gumines valtis, viska kazkodel visi pas mane kisdavo :) Man tai karavanas isvis nemaise, neturiu as pries ka maivytis :D Man cia siauliuose numest mieste ar dar koki sh paveziot diskomforto islipt is karavano nesudarydavo :)
Bet velgi, kam ko reikia. As tik papasakojau savo potyrius, kurie buvo neblogi. Ir nei kart del karavano nesigailejau :) |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:58. |
|