MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

egise 2011-12-30 11:31

Nu jus cia duodat :xx: As prikau universala, nes vasara ner kaip i sedana sukisti spiningu saugiai. :D As uz AMG universalus. :)

vanix 2011-12-30 11:43

su universalu nerealiai patogu ratlankius veziuot, neapsitrina tarpusavyje kai tarkim i sedano bagazine iskart visus 4 sukisi :D noreciau C63 AMG universalo kada nors ateity, nesveika masina ir vaziuoja gerai ir praktishka :)

sausainius 2011-12-30 12:35

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 184100)
o aš su savuoju net nevežioju nešvarių daigtų ir gale išsiurbliuota kaip ir pačiam salone ;]]

Pas mane ir budavo issiurbliuota, kiek pamenu net dar gumini padekla toki turejau :)
Aisku kaip kas masina naudoja, as tai naudoju viskam, man paranojiskai negaila masinu aisku jei ten butu koks retas briedas kur tik savaitgali isvaziuociau, tai zinoma, bet kai kasdien trinu nelabai galvoju apie busimus savininkus. nors visai nesunkiai jos parsiduodavo, net neturedavo prie ko prikibt :)

ufonautas 2011-12-30 13:02

Citata:

Pradžioje rašė sausainius (Post 184105)
Pas mane ir budavo issiurbliuota, kiek pamenu net dar gumini padekla toki turejau :)
Aisku kaip kas masina naudoja, as tai naudoju viskam, man paranojiskai negaila masinu aisku jei ten butu koks retas briedas kur tik savaitgali isvaziuociau, tai zinoma, bet kai kasdien trinu nelabai galvoju apie busimus savininkus. nors visai nesunkiai jos parsiduodavo, net neturedavo prie ko prikibt :)

Na jai dar nesibaige si diskusija,tai prisijunksiu ir as:xx:
As universaliai-uz universalus,sedanus ir t.t. Na turejau 2 universalus ir gal 6sedanus ir db viena cupe ir viena nevaziuojanti dar srdana.Daznai pagalvoju,kad kaip gerai butu universalas ir kam cia isvis kilo mintis,kad geda islipt is universalo ar panasiai???Jei ka tai universalas manau net brangesnis uz sedana:confused: Aisku lyginant tokia pacia komplektacija.Universalu savininkams spaudziu desine,o ir pats planuoju veliau pirkti koki 2-3 metu senumo universala ir jei tai bus Dyzelinis,tai tik pats galingiausias arba benzininis minimum 3L.Tokia masina tikrai turi buti universali:blush:

egise 2011-12-30 13:41

Butent, juk tam ir tas pavadinimas UNIVERSALAS - visa kam tinkamas, visapusiskas :wave:

samagonas 2011-12-30 14:13

Citata:

Pradžioje rašė Banginis999 (Post 184112)
Butent, juk tam ir tas pavadinimas UNIVERSALAS - visa kam tinkamas, visapusiskas :wave:

Ispanishkai Ranchera :xx: nezhinau,kaip ishversti, na nuo zhodzhio rancho. Ukininku, ar kazhkas panashaus :)
dar ispanijoj nera Mitsubishi Pajero, vietoj jo yra Montero, nes Pajero reishkia negrazhu zhodi :))

sausainius 2011-12-30 14:31

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 184118)
Ispanishkai Ranchera :xx: nezhinau,kaip ishversti, na nuo zhodzhio rancho. Ukininku, ar kazhkas panashaus :)
dar ispanijoj nera Mitsubishi Pajero, vietoj jo yra Montero, nes Pajero reishkia negrazhu zhodi :))

Amerikonai ir Montero vadinas :) Ka ten tokio negrazaus pas tave reiskia? smalsu :)

samagonas 2011-12-30 14:35

Citata:

Pradžioje rašė sausainius (Post 184123)
Amerikonai ir Montero vadinas :) Ka ten tokio negrazaus pas tave reiskia? smalsu :)

Uzbanins dar :) Smaukeklis , reishkia :) J raide tariasi kaip H, jei butu Pazhero, tada butu gerai.

artez 2011-12-30 17:08

Citata:

Pradžioje rašė sausainius (Post 184099)
Oi ***, as atsiemnu kai is manes juokes kai nusipirkau S202 KAravana :D Kam tau jo reikia ir t.t. Bet kiek kartu man jis praverte: baldus pervezt, akumuliatorius vairuotojam isveziot (ar i metalke isvezt), durpes maisais veziot, briketus pjuvenu, lentas, stiklus :D Saslikines i gamta palapines gumines valtis, viska kazkodel visi pas mane kisdavo :) Man tai karavanas isvis nemaise, neturiu as pries ka maivytis :D Man cia siauliuose numest mieste ar dar koki sh paveziot diskomforto islipt is karavano nesudarydavo :)
Bet velgi, kam ko reikia. As tik papasakojau savo potyrius, kurie buvo neblogi. Ir nei kart del karavano nesigailejau :)

vat butent kad visi pas TAVE kisha :) nes patys sau nenori bagazines brudint,as tai svetimus daiktus retai vezioju , nes paskui maza ka ...

Aistė 2011-12-30 17:43

Prisidesiu ir as. Ilgiuosi savo S210. Is visu masinu su kuriomis teko vazineti, jis man buvo pats paciausias. Ir vaiko visi daiktai tilpo, ir vaziavo smagiai. Ir visai grazus masiniukas man buvo.
Kadangi esu mama, tai coupe varijantas atkrenta. Visiskai nepatogu vaikus i gala kaisiot :) Ir niekas i tokias masinas netelpa. Ilgesnes keliones labai nuvargina.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:23.