MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Apple 2019-02-28 13:07

ML'e tik grand edition 2012 metų su LED eina :)
Prie LED dar būna juodos priekinės lempos, veidrodėlių posūkiai strėlytės, panelė apsiūta oda ir siūlės baltos.

Robertas1993 2019-02-28 14:11

turiu beda bet greiciausiai su vairo rite, tai zodziu pasikeiciau sau i savo auto tinkamus sbc bloka ir esp moduli yaw sensoriu taip pat (teko ten zais su laidais nes seniau buvo 6 laidu veliau padaryta i 4 laidus tam kad dingtu raudonai esp ispejimas (nes erzino, ir maniau viskas isspres bet neisisprende (raudonas ispejimpas del esp dingo bet pastoviai degdavo baltai abs esp bas) tada padariau kaip buvo esp su sbc bloku automatiskai prisiriso prie auto, o dabar karts nuo karto ismeta tik esp ispejimas baltai ir staras praso pririsinet, prisirisa bet paskui vel pameta... ir taip be galo.... vairo rites kalibracija padaryta tai vairas tiesiai stovi ratai tiesiai rite 0 rad rodo (tai reiskia gerai), gali buti variantas kad rites jungties kontaktas prastas? :) auto : MB w211 e270

p.s. ismeta kai pasuku vaira i bet kokia puse veliau dingsta :)

Robis 2019-02-28 18:58

tu toks visiškai trenktas ar iš biednumo tokiom nesąmonėm užsiiminėji? Pataupei and dalių, kurios priklauso ir dabar užsiiminėjo sado mazo. Aišku kiekvienam savas fetišas

Robertas1993 2019-02-28 19:50

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 516218)
tu toks visiškai trenktas ar iš biednumo tokiom nesąmonėm užsiiminėji? Pataupei and dalių, kurios priklauso ir dabar užsiiminėjo sado mazo. Aišku kiekvienam savas fetišas

cia man rasai? kitakart pacituok kam rasai :) jei man, viskas kas priklauso ideta i auto tik nevykeliai is jurbarko servisiuko sukiso galvodami kad pades ir veliau pasidave (kas idomiausia kad kai keite sbc bloka keite ir esp moduli o yaw sensoriu paliko originalu, tai del to ismete raudonai esp ir su yaw nebesusisneka idejus naujo tipo yaw sensoriu ir pagal schema sukeitus tiek prie yaw fyshkes tiek prie esp modulio laidus tada raudona klaida nebemeta ir mato yaw sensoriu teisingai bet tada esp pats kompas raso jog bedos su can laidais problemos... tai suzinojes tinkamus blokus pagal vinkoda automobilio (dekingas Dariui forumieciui) susidejau ir viskas issisprende tik ta vairo rite spardosi ir vis pasimeta :) bandysiu gal visa kelma pirkt o ne tik rite nes rites jungtis kur jungiasi i vairo kelma yra kaip sakutes tipo jungtis ir jei tiksliai nepataikai jungt tai susilanksto kontaktas tai speju del blogo kontakto ir bus bet dar vienas idomus atvejis jei nusirisa ta rite, kazkodel visas valdymas ant vairo vis vien veikia.... nu zodziu kuo toliau tuo linksmiau... :) gal susitvarkys :) Sekmes jums :)

simaso 2019-02-28 20:17

viskas gerai yra, tokios visokios situacijos labai padeda tobulėt :) Kuo didesnė bėda, tuo labiau patobulėsi ją išsprendęs.

Robertas1993 2019-02-28 20:31

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 516224)
viskas gerai yra, tokios visokios situacijos labai padeda tobulėt :) Kuo didesnė bėda, tuo labiau patobulėsi ją išsprendęs.

Didziausios bedos issprestos liko visokios smulkmenos kaip vairo rite generas dabar didziausia problema panoramos stogo ardymas ir tvarkymas nes uzsikirtes ir varikliukas nepasuka liuko

exxon 2019-02-28 20:39

saunu jog stengies, as toki mersa buciau seniai sudegines:)

Robertas1993 2019-02-28 20:46

Citata:

Pradžioje rašė exxon (Post 516226)
saunu jog stengies, as toki mersa buciau seniai sudegines:)

Zinau buves savininkas irgi ta pati sake :xx: na bet per savo uzsispirima susitvarkau mersa :D aisku ne greitu tempu bet po biski susitvarkau ji :)

Rawwslt 2019-02-28 22:20

Citata:

Pradžioje rašė Robertas1993 (Post 516225)
Didziausios bedos issprestos liko visokios smulkmenos kaip vairo rite generas dabar didziausia problema panoramos stogo ardymas ir tvarkymas nes uzsikirtes ir varikliukas nepasuka liuko

Panorama buciau jau senai susitvarkes. Kaip tu dar turi kantrybes vazineti su sugedusia panorama? :unreal:

Robertas1993 2019-02-28 22:44

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 516236)
Panorama buciau jau senai susitvarkes. Kaip tu dar turi kantrybes vazineti su sugedusia panorama? :unreal:

Ir vel tu su ta panorama :D as jos paprasciausiai nenaudojau ir viskas bet dabar kai ateis grazus sauletas oras prieisiu prie to nes jau uzknis pradejo kai aplinkiniai klasineja del neveikiancios panoramos

Gintaras 2019-03-01 07:45

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 516236)

Citata:

Pradžioje rašė Robertas1993 (Post 516237)
Ir vel tu su ta panorama :D as jos paprasciausiai nenaudojau ir viskas bet dabar kai ateis grazus sauletas oras prieisiu prie to nes jau uzknis pradejo kai aplinkiniai klasineja del neveikiancios panoramos

labai paprasta viską pasidaryti ... susiinstaliuoji naujausią 2019/03 OpenShell
susirandi mygtuką apibrauktą paveikslėlyje ...
spaudi ...
pradeda suktis rodyklėlė ant desktopo - lauki rezultato ...
VISKAS Suremontuota , trini klaidas
laimyngas važinėji su Mercedes :vairuot:

https://www.part.lt/img/f0fbbaf97af0...da62c5a791.bmp

vampyras 2019-03-01 09:06

:xx::xx::xx::xx::xx:

Robertas1993 2019-03-01 10:33

Citata:

Pradžioje rašė Gintaras (Post 516240)
labai paprasta viską pasidaryti ... susiinstaliuoji naujausią 2019/03 OpenShell
susirandi mygtuką apibrauktą paveikslėlyje ...
spaudi ...
pradeda suktis rodyklėlė ant desktopo - lauki rezultato ...
VISKAS Suremontuota , trini klaidas
laimyngas važinėji su Mercedes :vairuot:

https://www.part.lt/img/f0fbbaf97af0...da62c5a791.bmp

dekingas uz info :good: bet pas mane mygtukas panoramos veikia tik suklaksi varikliukas ir nieks nevyksta panasu kad mechaniskai uzsikirto ir nebeatsidaro gal uztektu isardyt isvalyt ir sutept? :)

Somesword 2019-03-01 10:46

man taspats su galine uzuolaida yra. Suklaksi ir nevyksta niekas. Motorui amen turbut.

Robertas1993 2019-03-02 20:14

Citata:

Pradžioje rašė Robertas1993 (Post 516222)
cia man rasai? kitakart pacituok kam rasai :) jei man, viskas kas priklauso ideta i auto tik nevykeliai is jurbarko servisiuko sukiso galvodami kad pades ir veliau pasidave (kas idomiausia kad kai keite sbc bloka keite ir esp moduli o yaw sensoriu paliko originalu, tai del to ismete raudonai esp ir su yaw nebesusisneka idejus naujo tipo yaw sensoriu ir pagal schema sukeitus tiek prie yaw fyshkes tiek prie esp modulio laidus tada raudona klaida nebemeta ir mato yaw sensoriu teisingai bet tada esp pats kompas raso jog bedos su can laidais problemos... tai suzinojes tinkamus blokus pagal vinkoda automobilio (dekingas Dariui forumieciui) susidejau ir viskas issisprende tik ta vairo rite spardosi ir vis pasimeta :) bandysiu gal visa kelma pirkt o ne tik rite nes rites jungtis kur jungiasi i vairo kelma yra kaip sakutes tipo jungtis ir jei tiksliai nepataikai jungt tai susilanksto kontaktas tai speju del blogo kontakto ir bus bet dar vienas idomus atvejis jei nusirisa ta rite, kazkodel visas valdymas ant vairo vis vien veikia.... nu zodziu kuo toliau tuo linksmiau... :) gal susitvarkys :) Sekmes jums :)

Pasirodo esp ispejimo priezastis rites kontaktai kaip ir minejau :)

Hunter 2019-03-02 22:15

Citata:

Pradžioje rašė Somesword (Post 516250)
man taspats su galine uzuolaida yra. Suklaksi ir nevyksta niekas. Motorui amen turbut.

arba motoriukas arba rele galiniam same

Robertas1993 2019-03-02 22:20

tai norit pasakyt kad ne panoramoj slieku ieskot o keist panoramos motoriuka man? :)

masterkame 2019-03-03 00:00

Citata:

Pradžioje rašė Robertas1993 (Post 516314)
tai norit pasakyt kad ne panoramoj slieku ieskot o keist panoramos motoriuka man? :)

Ne matoriuka, o masina. Bet siaip, kad ir koks keistas butum. Vistiek reiskiu pagarba uz ranku nenuleidima. Savo vietoj vien del laiko stokos buciau pirkes arba nauja arba su poros metu garantija. Na bent ziniu igausi.

simaso 2019-03-03 07:11

Ko pats naujos nepirkai?

Somesword 2019-03-03 07:15

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 516312)
arba motoriukas arba rele galiniam same

jeigu girdisi klaktelejimas tai gal rele sudirba? Bet del visa ko patikrint butu naudinga pabandysiu :)

masterkame 2019-03-03 08:41

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 516320)
Ko pats naujos nepirkai?

Prioritetai kiti. Reiketu, dar siandien nauja butu ant kiemo.

simaso 2019-03-03 08:51

Citata:

Pradžioje rašė masterkame (Post 516323)
Prioritetai kiti. Reiketu, dar siandien nauja butu ant kiemo.

jei būtų bobutė su kiaušiniais, būtų senelis ;) vat kai nupirksi žmonai normalią naują mašiną, tada galėsi reikšt nuomonę, o dabar niekus kalbi ir tiek.

masterkame 2019-03-03 12:58

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 516327)
jei būtų bobutė su kiaušiniais, būtų senelis ;) vat kai nupirksi žmonai normalią naują mašiną, tada galėsi reikšt nuomonę, o dabar niekus kalbi ir tiek.

Tau tai atrodo kaip stebuklas? Nupirkt automobili? jei as uz turimus pinigus galiu sumoketi depozita uz busta, nematau reikalo keisti 2013 metu merso i nauja nes viskas su juo gerai. Jei noreciau pasipontuoti nusipirkciau gelika ir finansu man uztektu. Bet prioritetai kiti. Mano atveju jei buciau roberto vietoj geriau padirbciau keliom valandom ilgiau ir uzdirbciau $ negu praleisciau turbut daugiau nei pora simtu valandu paieskoms internete ir nesuskaiciuojamu valandu garaze vargstant prie lavono. As savo laika vertinu kitaip. Jei dirbdamas per valanda gali uzdirbti daugiau nei tvarkydamas savo jegom, renkuosi darba.
O kodel tu reiski savo nuomone? Nes pagal tave tai tam reikia naujo automobilio. Bet deja nei pensijinis ml'as ir dilgeliu spalvos sl'as uz kapeikas nepatraukia naujo auto. Taip, kad nustok kledeti.

Rawwslt 2019-03-03 13:08

"Žmogus, kuris niekada neklydo, niekada nebandė padaryti ką nors naujo.
Dauguma žmonių nebando daryti nieko naujo dėl baimės suklysti. Tačiau žmogus, patyręs nesėkmę, apie tai, kaip laimėti, sužino daugiau nei tas, kurį sėkmė aplanko iš karto."

Citata iš Alberto Einšteino

Kadangi nedarysi, tai ir nieko ir nežinosi...

masterkame 2019-03-03 13:13

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 516339)
"Žmogus, kuris niekada neklydo, niekada nebandė padaryti ką nors naujo.
Dauguma žmonių nebando daryti nieko naujo dėl baimės suklysti. Tačiau žmogus, patyręs nesėkmę, apie tai, kaip laimėti, sužino daugiau nei tas, kurį sėkmė aplanko iš karto."

Citata iš Alberto Einšteino

Kadangi nedarysi, tai ir nieko ir nežinosi...

Prasmingi zodziai, gyvenime esu bandes daryti daugybe dalyku. Taciau apsistojau prie to kas teikia vidini dziaugsma. Galiausiai supranti jog eksperimentams ir galbut maziau prasmingiems darbams nelieka laiko arba aukoji brangu laika kiri galetum skirti savo seimai ir sau. Kadangi Simaso net nesuprato pirmosios zinutes prasmes pameginsiu paaiskinti cia. Esme jog Robertui jau pries metus reikejo keisti automobili nes investuojamas laikas i ji neatiduoda tiek grazos, nebent jis dirba tokia specialybe ir gaunama graza yra igytos zinios. Toliau minejau jog jei pats pakliuciau i tokia situacija. Pirkciau nauja arba automobili su garantija, ka beja ir pasirinkau. Tik garantija perkant buvo jau i pabaiga.

simaso 2019-03-03 13:21

Citata:

Pradžioje rašė masterkame (Post 516336)
Tau tai atrodo kaip stebuklas? Nupirkt automobili? jei as uz turimus pinigus galiu sumoketi depozita uz busta, nematau reikalo keisti 2013 metu merso i nauja nes viskas su juo gerai. Jei noreciau pasipontuoti nusipirkciau gelika ir finansu man uztektu. Bet prioritetai kiti. Mano atveju jei buciau roberto vietoj geriau padirbciau keliom valandom ilgiau ir uzdirbciau $ negu praleisciau turbut daugiau nei pora simtu valandu paieskoms internete ir nesuskaiciuojamu valandu garaze vargstant prie lavono. As savo laika vertinu kitaip. Jei dirbdamas per valanda gali uzdirbti daugiau nei tvarkydamas savo jegom, renkuosi darba.
O kodel tu reiski savo nuomone? Nes pagal tave tai tam reikia naujo automobilio. Bet deja nei pensijinis ml'as ir dilgeliu spalvos sl'as uz kapeikas nepatraukia naujo auto. Taip, kad nustok kledeti.

Aš reiškiu savo nuomonę, nes palaikau Robertą, o ne Tave. Kas švaisto laiką žaidimams, kas mano požiūriu vyrui turėtų būt gėdinga veikla, o kas kažką daro realiai gyvenime, kažką išmoksta, kažką sužino, galbūt neleidžia finasai naujos auto arba šiaip tai yra hobis, ta veikla žmogui įdomi. Taip, kad pasilaikyk savo neigiamą nuomonę sau, bent jau atrodysi protingesnis ;)

Rawwslt 2019-03-03 13:21

Kai traukė iš durų į galvą! :laugh:
https://kaunas.kasvyksta.lt/2019/03/...7uj5f6V5TIfjig

masterkame 2019-03-03 13:32

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 516344)
Aš reiškiu savo nuomonę, nes palaikau Robertą, o ne Tave. Kas švaisto laiką žaidimams, kas mano požiūriu vyrui turėtų būt gėdinga veikla, o kas kažką daro realiai gyvenime, kažką išmoksta, kažką sužino, galbūt neleidžia finasai naujos auto arba šiaip tai yra hobis, ta veikla žmogui įdomi. Taip, kad pasilaikyk savo neigiamą nuomonę sau, bent jau atrodysi protingesnis ;)

Bet ziuriu tau mano pasakymas jog jaunysteje praleisdavau daugybe laiko prie kompo jaudina labiau nei mane pati. Bet kaip bebutu kompas man nesutrugde susitvarkyti gyvenimo kaip norejau pats. Taip galbut as nesu nukrypes i mena kaip kolega, bet tai niekad ir nebuvo mano siekiamybe. O atejus pavasariui atsirado daugiau prasmingos veiklos nei laisvo laiko. Tik vienas dalykas del kurio dekingas tau Simaso, ta valanda kuria skirdavau X boxui prisidejo prie tu 2 valandu sporto ir baseinu.

simaso 2019-03-03 13:38

džiaugiuos Tavo pasiekimais ;)

masterkame 2019-03-03 13:54

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 516348)
džiaugiuos Tavo pasiekimais ;)

Ech ta ironija..

kesha 2019-03-03 13:56

butu mano valia,tai visi paniekinamai kalbantys apie bendruomenes nario turima automobili eitu ant ''nusiraminimo kedutes''

Rawwslt 2019-03-03 14:05

Citata:

Pradžioje rašė kesha (Post 516351)
butu mano valia,tai visi paniekinamai kalbantys apie bendruomenes nario turima automobili eitu ant ''nusiraminimo kedutes''

Tai, buciau senai ir ilgam sedeciau ant kedutes, nes apple man kliuna :xx: :daro:

kesha 2019-03-03 14:07

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 516352)
Tai, buciau senai ir ilgam sedeciau ant kedutes, nes apple man kliuna :xx: :daro:

ar apple kliuna,ar jo mersas?:)

Rawwslt 2019-03-03 14:13

Citata:

Pradžioje rašė kesha (Post 516353)
ar apple kliuna,ar jo mersas?:)

Apple Kia :xx:

kesha 2019-03-03 14:15

varymas ant visi kitu nei mersas, turetu buti skatinamas.:)reiketu isteigti net rangus...Butu maziau neapykantos personalijoms.:)

Apple 2019-03-05 18:54

Nu :cenzura: aš tyliu. Ant kiek paskutinių metų BMW dizainas buvo geras, tai dabar sugadino visa vaizda iki negaliu... Tragedija...
Tos žiaunos kaip kokios iškrypėlio...
http://mb1.lt/attachment.php?attachm...1&d=1551808440

MPXΞ 2019-03-05 19:04

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 516471)
Nu :cenzura: aš tyliu. Ant kiek paskutinių metų BMW dizainas buvo geras, tai dabar sugadino visa vaizda iki negaliu... Tragedija...

https://lol.tv3.lt/lols/images/87207...mw-ateitis.jpg

pucenas 2019-03-05 19:13

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 516471)

Nieko tokio praeis metai nu pora gal. Salysi kaip afigienai atrodo. Pripras akys :)

Rawwslt 2019-03-05 22:13

Ar kas esate gave kompensacija uz atideta skrydi? Ar realu issimusti bapkiu? Gal kas, kanors zinote?

exxon 2019-03-05 23:12

pilna imoniu kur uzsiima ismusinejimu, kreipkis jei atitinki kriterijus.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:10.