![]() |
Citata:
|
Citata:
o :xx: kažkas apie vestuves šneka :xx: gal muzikantų reikia? :xx: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Aišku, kava vaišino vyrija :geda: |
oj bajeristai jus:xx::xx::xx:
|
Citata:
|
Citata:
groju ir ant nervų kai reikia, o jei rimtai tai ir rimtai groju |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
na šiaip mano stylius nepopuliarus dabartinio jaunimo tarpe. Pas mane nėra nei techno, nei roko ar repo. Pas mane lengvas popsas
|
Citata:
|
yra kaip yra, kam tinka tokia muzika tie samdo tokius kaip aš, kam netinka tie samdo DJ
|
kai jaunimas darosi sau vestuves retai tokia uzsakyneja,kai tevai daro jaunimui tai jau tada ir sokiai pagal tevu dudele buna :D
|
Citata:
|
Visai puikiai Dalius groja ir dainuoja, pasikviesčiau į savo vestuves :xx:
|
na tiktu ir jaunimui puikiai, tik truksta tu tokiu uzvedanciu dainu, kad ir isgerk stikleli ir parodyk dugneli... arba kooodel kooodel kooodel negerti... kooodel isgerus likmiem nebut... na ir tt ir panasiai
|
Citata:
per savo vestuves prisirasiau tas kas man patinka,kad niekas nereguliuotu,kaip pagalvoji vis del to paciam turi but pirmoj eilej linksma,aisku dazniausiai vestuves darosi del draugu,bet..... |
Citata:
|
na apie muziką ir klijentus galima būtų diskutuoti be galo, nes visokių nuomonių visada buvo ir bus, o ypač tos nuomonės skiriasi su amžiaus karta. Mano svetainės tikslas susipažinti su grojamos muzikos stiliumi nors šiek tiek. Toliau pokalbiai su klijentais vyksta telefonu arba susitikus. Tiems kas neturi galimybės susitikti (nes nemaža mano klijentų užsienyje dirbantys tautiečiai, kurie grižta į LT švesti vestuves bei jubiliejus) duodu nuorodą į filmą, kuris yra padarytas iš realių vestuvių . Ir toliau klijentas sprendžia ar jam tai tinka ar ne.
|
Citata:
Jazzas būna labai visoks, todėl aš jį taip ir dievinu ;-) O vestuvėms viena draugė rinkosi vien styginius: smuikai ir voloncele, Arba tobulas variantas saksofonas ir smuikas. |
Citata:
|
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4-94JhLEiN0?fs=1&hl=ru_RU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4-94JhLEiN0?fs=1&hl=ru_RU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
tokias vestuves ilgao gali isimint :D gaila kad jau labai didile mada pasidare ir per daznai kartojais uzsienyje |
Citata:
|
sutinku apie sampratų skirtumą - o aš tiek vienas tiek su kolega dirbame ten, kur vakaras tesiąsi minimum 8 valandas ir max 2 dienas
|
Aš už balius per dvi dienas.Dabar tokiu vestuviu nekas nedaro kaip tais laikais buvo pas mane, 4 dienos per dvi puses.Va tai balius.:xx::zenklas:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Tokie buvo ipročiai.:xx::zenklas: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
uzsakineju visokio chlamo is china, gal kas bandet H4 LED? sviecia normaliai ar geriau neprasideti? uz siuntima vis tiek tiek pat mokesiu, tai galiu prigriebti sau pabandymui.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:16. |